Украина-реалии New
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Взагалі-то зрозуміло, що у неї зайва вага не від хорошого здоров'я. Видно же, що це нездорова повнота. У людини конкретні проблеми зі здоров'ям. І обговорювати це, м'яко кажучи, не тактично.
А дисонує у тих, кому важлива обгортка, а не зміст. Якщо вона фахівець, то це дуже добре. Як часто суспільство бачить директорів музеїв? Аж ніяк, від слова зовсім. Вона ж не екскурсії буде проводити, у директорів музеїв інші задачі.
А дисонує у тих, кому важлива обгортка, а не зміст. Якщо вона фахівець, то це дуже добре. Як часто суспільство бачить директорів музеїв? Аж ніяк, від слова зовсім. Вона ж не екскурсії буде проводити, у директорів музеїв інші задачі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
(с)
О, в ленте попались ужосы фошыстской Украины:
"Это украинские Черкассы.
Её зовут Татьяна Дробот.
Картинку-демотиватор, высмеивающий марш нацистов в Киеве с портретом Бандеры, она опубликовала в марте в «Одноклассниках».
Такие картинки даже нынешний украинский закон не запрещает, но к Татьяне пришли. К её несчастью, в телефоне нашли переписку с сестрой из России.
Полгода в СИЗО и вот приговор: 10 лет за «посягательство на территориальную целостность Украины».
Дело её в суде разваливалось на глазах: доказательств никаких. И тогда на несчастную женщину как-то так надавили, что она во всём созналась, и в госизмене, и в посягательстве на территориальную целостность. Видимо, обманули, потому что она всё равно получила огромный срок — 10 лет!"
Прогуглил. Мадам посадили за то, что она послала сестре в России фото блок-поста и Дома офицеров с пояснением, что хорошо бы по ним вдарить ракетой.
пришли за ней за восторженные комментарии в Одноклассниках под фоткой водружения рашкофлага в Каховке, изъяли планшет, а тут такое...
О, в ленте попались ужосы фошыстской Украины:
"Это украинские Черкассы.
Её зовут Татьяна Дробот.
Картинку-демотиватор, высмеивающий марш нацистов в Киеве с портретом Бандеры, она опубликовала в марте в «Одноклассниках».
Такие картинки даже нынешний украинский закон не запрещает, но к Татьяне пришли. К её несчастью, в телефоне нашли переписку с сестрой из России.
Полгода в СИЗО и вот приговор: 10 лет за «посягательство на территориальную целостность Украины».
Дело её в суде разваливалось на глазах: доказательств никаких. И тогда на несчастную женщину как-то так надавили, что она во всём созналась, и в госизмене, и в посягательстве на территориальную целостность. Видимо, обманули, потому что она всё равно получила огромный срок — 10 лет!"
Прогуглил. Мадам посадили за то, что она послала сестре в России фото блок-поста и Дома офицеров с пояснением, что хорошо бы по ним вдарить ракетой.
пришли за ней за восторженные комментарии в Одноклассниках под фоткой водружения рашкофлага в Каховке, изъяли планшет, а тут такое...
-
- Полковник
Украина-реалии New
(с)
Напишу ще отут для всяких зоозахисників. Моя позиція така - Музей Голодомору (Холокосту ,сорі) умовні євреї захищали б до остатньої краплі крові ,і до сліз.. , правдда ? І це є гут. Їм можна , нам не можна , ага )) Так отож , просте питання... Але тепер звідси починається логіка та дипломатія для розумних та думаючих. .. Передбачаючи всякі хейти та цькування , отій тьотці не можна було б підшукати іншу роботу ?? Або ту ж саму , але , прозоро , з дипломами , з біографією , з історією,з публікаціями та статтями в міжнародних журналах.. КОНКУРС. Крапка. Відкрито , щоб ЗАБЕЗПЕЧИТИ її в майбутньому від цього срачу ? Для чого нині на екрани випхали оті фото ?? Я вважаю , щоб ЗНЕВАЖИТИ саме поняття Голодоморуу , коли це буде вчасно для них.. Можливо , мадам-гіпоппотам навіть не знала , що її розіграють "втемну" в день звільнення мєністра кальтури.. А всякі відосіки і хайпи 95 студія вміє робити. Вчасно , день-в день.. Чи вам про "сіньйора-галадамора" пригадати ?? Чому тоді і нині цього підараса не чмирили , а тупо ржали ?? Дивна нація , блять..
Напишу ще отут для всяких зоозахисників. Моя позиція така - Музей Голодомору (Холокосту ,сорі) умовні євреї захищали б до остатньої краплі крові ,і до сліз.. , правдда ? І це є гут. Їм можна , нам не можна , ага )) Так отож , просте питання... Але тепер звідси починається логіка та дипломатія для розумних та думаючих. .. Передбачаючи всякі хейти та цькування , отій тьотці не можна було б підшукати іншу роботу ?? Або ту ж саму , але , прозоро , з дипломами , з біографією , з історією,з публікаціями та статтями в міжнародних журналах.. КОНКУРС. Крапка. Відкрито , щоб ЗАБЕЗПЕЧИТИ її в майбутньому від цього срачу ? Для чого нині на екрани випхали оті фото ?? Я вважаю , щоб ЗНЕВАЖИТИ саме поняття Голодоморуу , коли це буде вчасно для них.. Можливо , мадам-гіпоппотам навіть не знала , що її розіграють "втемну" в день звільнення мєністра кальтури.. А всякі відосіки і хайпи 95 студія вміє робити. Вчасно , день-в день.. Чи вам про "сіньйора-галадамора" пригадати ?? Чому тоді і нині цього підараса не чмирили , а тупо ржали ?? Дивна нація , блять..
-
- Полковник
-
- Полковник
Украина-реалии New
Какие красивые девчонки!! Украинки - сразу видно!!!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

Народжуваність в Україні скоротилася на 28% від початку повномасштабної війни. Це антирекорд за всі роки незалежності
За шість місяців 2023 року в Україні народилося 96 755 дітей, що на 28% менше порівняно з відповідним довоєнним періодом 2021 року, коли народилось 135 079 дітей, та навіть менше, аніж у відповідний період торік.
Загалом, наголошують експерти, показники народжуваності в країні падають ще з 2013 року – приблизно на 7% на рік. Проте повномасштабне вторгнення призвело до найбільшої кризи у кількості нових українців. Це найбільший спад за весь час незалежності. Попередній антипік також був пов’язаний із війною – у 2015 показники народжуваності впали аж на 12% за рік.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Украина получила из Польши 500 аккамуляторов Пауэрвалл Тесла для критической инфраструктуры.
Это литий ионный аккамулятор разработанный компанией Тесла .
Источник еправда ком юа .
Это литий ионный аккамулятор разработанный компанией Тесла .
Источник еправда ком юа .
-
- Полковник
Украина-реалии New
Warisdeath, у тім то проблема що Україна багато чого пережила але ніколи не було такої демографічної кризи як зараз.
Треба щось робити.
Але ж елітка ..
Зз навряд чі розуміє цю проблему як і його колеги .
Треба щось робити.
Але ж елітка ..
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Не знаю чи розуміється Зе взагалі хоч в чомусь, але інколи здається, що і сам він, і його наближені дуже добре розуміються на проблемах. І працюють не над вирішенням, а над поглибленням цих проблем. Все у них якось дивно виходить. Слова красиві, а от діла щось не дуже.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑01 авг 2023, 16:02Але ж елітка ..
Читаю сьогодні що викликали польського посла для роз'яснень. В свою чергу у Польщі викликали нашого. Щось там знову з не такою вдячністю. Подробиць не знаю. Але сама новина напружила. Хіба нам зараз це треба? То на адресу Бена Воллеса йорничав, що аж посла відкликає. Зараз з поляками непорозуміння. От навіщо? Це з яких пір ми такі стали принциповими? І навіщо ці загострення?
Наш посол у Білорусі працював аж до березня 2023 року, нарешті під тиском відкликали. І чогось ніхто не ображався на все, що казав Лукашенко. І на жаль не тільки казав, а допомагає путіну у війні проти нас. Але посол працював у Білорусі і їх чомусь це не торкало. А тут диви які ми тонкі душею раптом стали.
І так у них все. Балакають багато, а по факту хорошого мало.
Та і взагалі вони так і не стали державниками. Навіть війна їх нічому не навчила.
Тому демографічна криза для них справа неосяжна. Вони геть не розуміють наслідків.
Або дуже добре розуміють?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Warisdeath, не в коня корм .
Вони так і осталися тими ким були .
Решали .
З поляками щось там за зерно було.
Польща усе одно приймає наших людей бо потрібні робочі руки.
Люди самі інтегруються у Європу як хочуть .
Вони так і осталися тими ким були .
Решали .
З поляками щось там за зерно було.
Польща усе одно приймає наших людей бо потрібні робочі руки.
Люди самі інтегруються у Європу як хочуть .
-
- Полковник
-
- Полковник
Украина-реалии New
Warisdeath, усе ж таки дійсно політиком треба народитися .
Або готувати майбутню еліту у спеціальних учбових закладах ,а не вибирати людей з вулиці .
Чому лікарь вчіться ,а політик ні ?
Політики теж повинні здавати іспити проходити медичну комісію на швидкість прийняття рішень .на адекватність та рівень ай кью.
Або готувати майбутню еліту у спеціальних учбових закладах ,а не вибирати людей з вулиці .
Чому лікарь вчіться ,а політик ні ?
Політики теж повинні здавати іспити проходити медичну комісію на швидкість прийняття рішень .на адекватність та рівень ай кью.
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Так, там і зерно і емоції.
Причому, реакція була не від МЗС, а від ОПи.
Невже не могли не виносити це на загал?
Правда, сьогодні у справу втрутився найвеличнішй. Так що здається, що майже все порішав.
Погані дзвіночки. Не треба так.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Warisdeath, я вже на це не звертаю уваги.
Якщо про все думати ,то й жити ніколи,а спостерігати за "еліткою" набридає.
Час від часу усі країни ,вірніше їхні керівники сваряться .
Хтось сказав а той не так зрозумів .
Розумні поляки знають що поки ми стримуємо росію вони можуть жити більш менш спокійно.
Ми це їхній меч та щит прикордоння .
Фронтір що стримує дику Азію.
Опа напевне вважає себе небожителями .
Зоряні королі.
Ззе начебто там щось казав ..чі дякував полякам.
Треба на політиків вчитися.
Потрібно створювати навчальні заклади .
Бо на лікаря навчаються ,на інженера навчаються .
А на політика ні .
Пора покласти цьому край .
Якщо про все думати ,то й жити ніколи,а спостерігати за "еліткою" набридає.
Час від часу усі країни ,вірніше їхні керівники сваряться .
Хтось сказав а той не так зрозумів .
Розумні поляки знають що поки ми стримуємо росію вони можуть жити більш менш спокійно.
Ми це їхній меч та щит прикордоння .
Фронтір що стримує дику Азію.
Опа напевне вважає себе небожителями .
Зоряні королі.
Ззе начебто там щось казав ..чі дякував полякам.
Треба на політиків вчитися.
Потрібно створювати навчальні заклади .
Бо на лікаря навчаються ,на інженера навчаються .
А на політика ні .
Пора покласти цьому край .
-
- Полковник
Украина-реалии New
Warisdeath, дзвінків безліч .
Повернення довоєнного оподаткування перевірки бізнесу .
Підвищення комуналки .
Зростання цін на усе .
Повернення довоєнного оподаткування перевірки бізнесу .
Підвищення комуналки .
Зростання цін на усе .
-
- Полковник
Украина-реалии New
Могут вернуть нулевую растаможку для тех кто потерял авто в ходе боев .
Зарегистрирован законопроект на эту тему .
Приват банк продляет срок карточек для тех кто за границей на два года
Зарегистрирован законопроект на эту тему .
Приват банк продляет срок карточек для тех кто за границей на два года
-
- Полковник
Украина-реалии New
не пропетляли... Але Монова всіх, хто знав, що не "пропетляємо" та буде крівава війна, запам'ятала...