Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 апр 2022, 01:40

США виділили Україні оборонної допомоги ще на $800 млн: в пакеті - артсистеми, гелікоптери, бронетранспортери
Изображение

"Я щойно розмовляв з президентом Зеленським і поділився з ним у розмові, що моя адміністрація затверджує додаткові 800 мільйонів доларів США на поставки Україні зброї, боєприпасів та іншої допомоги у сфері безпеки. Українські військові використали зброю, яку ми надаємо, з нищівною дією. Оскільки Росія готується посилити атаку на Донбасі, Сполучені Штати продовжуватимуть надавати Україні можливості для захисту.

Цей новий пакет допомоги міститиме багато високоефективних систем озброєння, які ми вже надали, і нові можливості, пристосовані до ширшого наступу, який, як ми очікуємо, Росія розпочне на сході України. Ці нові можливості включають артилерійські системи, артилерійські снаряди та бронетранспортери. Я також схвалив передачу додаткових вертольотів. Крім того, ми й надалі сприятимемо передачі значних сил та засобів від наших союзників і партнерів по всьому світу.

Постійне постачання зброї, яку Сполучені Штати та їхні союзники і партнери надали Україні, було вирішальним для підтримки її боротьби проти російського вторгнення. Це допомогло переконатися, що Путін провалив свою початкову війну, спрямовану на завоювання й контроль над Україною. Ми не можемо зараз розслаблятися. Як я запевнив президента Зеленського, американський народ і надалі стоятиме з хоробрим українським народом у його боротьбі за свободу", - заявив президент США.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 апр 2022, 01:54

Яку саме зброю США нададуть Україні повідомив на брифінгу представник Пентагону Джон Кірбі.

За його словами, постачання озброєнь в рамках пакету допомоги Україні на суму 800 млн доларів почнуться негайно. Українським військовим планується поставити:

– 18 одиниць 155 мм гаубиць і 40 000 снарядів до них
– 10 контрбатарейних радарів AN/TPQ-36
– 2 радари для виявлення повітряних цілей AN/MPQ-64 Sentinel
– 300 безпілотних систем Switchblade
– 200 бронетранспортерів M113
– 100 бронеавтомобілів HMMWV
– 11 гелікоптерів Mі-17
– 30 000 бронежилетів і шоломів
– 2 000 оптичних і лазерних далекомірів
– безпілотники для берегової оборони
– медичне обладнання
– вибухівку.

Кірбі додав, що ще належить визначитися, як американські вертольоти з нового пакету допомоги будуть відправлені в Україну. Найімовірніше, вони будуть доставлені в регіон, а потім, можливо, доставлені вантажівками. Однак, зазначив представник Пентагону, американські пілоти не будуть на них літати над українською територією.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 апр 2022, 03:22

Влад Бевх, Повністю погоджуюсь і про владу, і про Оман, і про прогаяні три роки, одним словом про все, що стосується зелених. Моя думка про них жодним чином не змінилася. І так само 21 квітня 2019 року відчуття неминучої біди перетворилося у впевненість, що війна буде. Тільки я, на відміну від Вашого друга не запив, а майже онімів десь більше ніж на цілий місяць. Серйозно кажу, так і було. Не міг ні з ким ні розмовляти, ні спілкуватися, крім самих самих найближчих, бо вони однодумці і ми всі були в однаковому стані.
Так що про мудрий нарід і про обраний ним вирок все так і є і жодним чином не сперечаюсь.

Але це все вже сталося. І все це вже є. І, навіть, на жаль найгірші наші передчуття вже 50-й день як не передчуття, а наші реалії. Але все одно я не бачу передумов для незвільнення наших територій. От Ви згадали про Придністров'є, Абхазію, Осетію і питаєте:
Влад Бевх писал(а):
13 апр 2022, 06:14
Що , коли і кому було повернуто?
А я теж спитаю. А хто намагався їх повернути і яким чином? Які санкції були введені на росію за окупацію цих територій? Які кроки зробили керівники Молдови і Грузії для спроби деокупації?
Це я до того, що у нас все по-іншому. Не можна порівнювати ті конфлікти і наш. Єдине, що між нами спільного, так це ворог. І все.

Всі вони допустили на свої окуповані території так званих миротворців, які і є тим самим окупантом. Навіть Азербайджан. Провів таку блискучу операцію і в результаті миротворці з русні. А у нас анексія названа анексією, окуповані території так і названі ОРДЛО. І росія на тих територіях окупант, а не миротворець.

І всі 8 років росія так натягувала сову на глобус про те, що у нас громадянська війна, що аж від своєї злості, від безсилля доказати всьому світу, що все так, як вона каже, від своєї маніакальної ненависті до нас, вимушена була зняти з себе всі свої маски і пішла повномасштабною війною.
Ми п'ять років намагалися донести до цивілізованого світу, що це маніяк і вбивця. Світ робив вигляд, що він нас чує, але вірити в це не хотів. А тепер нам вже нічого не треба доказувати. У нас не конфлікт, у нас справжня жорстка війна. Війна за існування. Так, за наше існування, але це і війна двох цивілізацій. Тому люба поступка, або якесь відкладене невирішене питання по якійсь території, це програш в цілому.

А щодо влади. То так, як зараз домовленість не критикувати, бо не на часі, а ми люди, які домовленості виконують, то нехай в ці важкі і вирішальні часи кожний займається тим, чим вміє. Шути, блазні і актори нехай грають свої ролі. Треба зазначити достатньо непогано грають, а інколи дехто і дуже добре грає. А професійні, не паркетні, а саме професійні генерали роблять свою серйозну роботу. Головне, щоб їм в цьому не заважали шути, блазні і актори. Та наче і не заважають.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 апр 2022, 03:27

США з високою вірогідністю офіційно визнає дії орди геноцидом - Нуланд.

Офіційне визнання дій рф в Україні геноцидом займе чимало часу, проте з високою вірогідністю таке рішення буде прияйняте.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 апр 2022, 03:39

МОСКВА, 14 апр - РИА Новости. Боезапас сдетонировал в результате пожара на ракетном крейсере "Москва", сообщили в Минобороны России.
"В результате пожара на ракетном крейсере "Москва" сдетонировал боезапас. Корабль получил серьезные повреждения", - говорится в заявлении.
Экипаж полностью эвакуирован. Причины случившегося устанавливаются.
146464 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Уточнення від Шарпа
:wink:
Саме цей ракетний крейсер "Москва" погрожував захисникам острову Зміїний, після чого був посланий н#х#й.
:pleasantry:
А 12 квітня «Укрпошта» презентувала та ввела в обіг поштові марки з відповіддю захисників острова Зміїний «Русскій воєнний корабль, іді нах*й!».
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 14 апр 2022, 05:32

Warisdeath писал(а):
14 апр 2022, 03:22
Тому люба поступка, або якесь відкладене невирішене питання по якійсь території, це програш в цілому.
Путін вже визнаний злочинцем украинскою юстицією? "Единая россія" визнана злочинною організацією? Може хоча б гліноземний в Деріпаски конфіскували? Та ні.... Я бачу як влада вертится вужем щоб найти хоч найменшу шпарину для капітуляції і "подивитися в очі путіну", просто поки що в них не виходить.
Warisdeath писал(а):
14 апр 2022, 03:22
То так, як зараз домовленість не критикувати, бо не на часі, а ми люди, які домовленості виконують, то нехай в ці важкі і вирішальні часи кожний займається тим, чим вміє.

Тоді чого боти бот ферми подоляка в турборежимі процюють проти Порошенка а не сіють розбрад в інформ просторі росії?
146465 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 14 апр 2022, 07:45

По предварительным сообщениям из разных источников, в т.ч. пророссийских, флагман Черноморского флота крейсер «Москва» затонул.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 14 апр 2022, 10:19

Хроники «Москвы»:
01.00 МО РФ заявило о пожаре и последующем взрыве боезапаса на крейсере Москва. В ведомстве говорят о пожаре на крейсере. Причины пожара устанавливаются.
01.05 с крейсера Москва был передан сигнал SOS (источник: международный морской форум).
01.14 в результате пожара и взрыва крейсер Москва опрокинулся на левый борт.
01.47 На крейсере Москва полностью пропало электропитание. Все плохо.
02.07 В Турции утверждают, что на 99,99 процентов в течение часа Москва может затонуть (54 моряка с крейсера были спасены турецким судном.)
02.48 В Турции и Румынии заявляют о том, что крейсер Москва затонул.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Батька Пиночет
Лейтенант
Лейтенант

Где Батька Пиночет » 14 апр 2022, 11:50

Є тут на форумі хто з Одеси? Прохання до одеситів - якщо Чорне море відригне на пляжі одещини бєсказирку з написом "крейсєр масква", обов"язково повідомте мені, придбаю в колекцію головних уборів окупантів. :drink:
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 14 апр 2022, 12:48

Слухи:

У Шойгу обширний інфаркт, а 20 генералів рф заарештовано - ексспіввласник ЮКОСу Леонід Невзлін.

Ванги:

Пионтковский наванговал отстранение Хуйла от власти кем-то из хенералов посмышлёнее и желающего избежать репрессий и ударить на опережение. Мол, к 9 мая в бункере будет новый фюрер, военный, а не чекистский.

Понимаю, что это все ерунда, но сообщить можно :hi:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 14 апр 2022, 12:58

Lis1980 писал(а):
14 апр 2022, 10:19
02.48 В Турции и Румынии заявляют о том, что крейсер Москва затонул.
:hm:
Минобороны РФ:
— Очаг возгорания на крейсере "Москва" локализован. Открытого горения нет. Взрывы боеприпасов прекращены.
— Крейсер "Москва" сохраняет плавучесть. Основное ракетное вооружение не повреждено.
— Экипаж был эвакуирован на находящиеся в районе корабли Черноморского Флота.
— Принимаются меры по буксировке крейсера в порт.
— Причины пожара устанавливаются.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 14 апр 2022, 13:08

Во как! :wink:

— Не исключено, что имела место диверсия, которую совершили, к примеру, боевые пловцы. На мой взгляд, данная версия многое объясняет. Мину нужно было установить в наиболее опасном месте, чтобы вызвать детонацию боеприпасов в пороховом погребе. Если это так, то не обязательно атаку на «Москву» провели украинские боевые пловцы. Сделать это могли и американцы, и англичане, чьи базы находятся в соседних черноморских странах. Не секрет, что сейчас на Украине действуют натовские инструкторы и даже военные специалисты. Так что эту версию тоже можно рассматривать.

https://svpressa.ru/war21/article/331357/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 14 апр 2022, 14:55

Киеву приготовиться? :hm:

При обстреле граничащего с Украиной района Брянской области пострадали семь человек, включая одного ребенка, передает ТАСС со ссылкой на представителя приемного отделения Климовской центральной районной больницы.

«Семь человек поступило [после обстрела]. Из них ребенок в тяжелом состоянии с матерью беременной направлены в Новозыбковскую ЦРБ. Двое взрослых в тяжелом состоянии, и еще трое в среднем состоянии», — рассказали в приемном отделении.

«В результате обстрела пострадали два жилых дома, среди жителей есть пострадавшие», — написал губернатор региона Александр Богомаз в Telegram.

Ранее погрануправление ФСБ сообщило об обстреле пункта пропуска Новые Юрковичи в регионе с территории Украины.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 14 апр 2022, 17:06

Российский военный корабль "Москва" повреждён, но находится на плаву, заявил пресс-секретарь Пентагона Джон Кирби. По его словам, на крейсере "произошёл взрыв", однако Вашингтон пока не может установить из-за чего он случился.

"Мы оцениваем, что корабль способен идти своим путем, и он это делает; он направляется теперь, мы думаем, на восток. Мы думаем, что его, вероятно, поставят в Севастополь на ремонт, но мы не знаем, чем именно это вызвано", — добавил Кирби.

Пресс-секретарь Пентагона сказал, что судно работало с несколькими другими российскими кораблями примерно в 96 километрах к югу от Одессы.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 14 апр 2022, 19:13

Lumen, сирийский опыт стрельбы подъехал.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,