Наші дипломати ходять на канали, пояснюють, розказують, дають інтерв'ю, пояснюють по своїм каналам що не все так однозначно, як каже наша влада. Вони вже кричать, але влада наша сліпа, глуха, німа
Тільки що дослухав відео, що я викладав в новій темі про протистояння. Представниця слуг довела Валерія Чалого так, що він зірвався. Уявляєте, фаховий дипломат зривається до підвищення інтонацій?
Висказав їй багато неприємних для неї речей. Він їй каже, що некомпетентність влади - це велика загроза, згадав про скандал Байден-Зеленський, каже, що треба робити, а вона вперто доказує своє. Вони непробиваємі, нікого не хочуть чути і вперто гнуть свою лінію.
В студії всі гості в акує, Портников заспокоює їх, хоча і сам трохи прихренів (у нього ж не буває сутичок, завжди все культурно, а тут бац і таке).
Всі на нервах, одні зелені спокійно брешуть, гадять, називають біле чорним.
Я трохи поклацав відео пресконференції Зеленського з іноземними журналістами. Зовсім трохи, тому що нерви не витримують на більше. Нагле, брехливе, лицемірне чмо. Таке враження, що йому більш за все хочеться їм всім сказати: "Від*біться. Дайте нам капітулювати. Не заважайте нам. Правда грошики сюди, дайте". Журналісти прихеріли від нього. Так це я декілька хвилин пробігся і мене розірвало. Більше того, я знаю, що воно у нас таке. А уявляєте іноземців?