Lis1980, Знаєте, от дивлюся я на них і мені здається, що тему про зустріч з путіним вони навмисно тягають туди-сюди. Якщо Вовік на самому початку наївно думав, що він там побачить мир, чи вони там щось порішають, то в це ще можна якось повірити. Бо то був початок. А зараз, вони знають, що зустрічі не буде. А з фразами про начебто зусилля, направлені на те, щоб вона відбулася, можна таку бурхливу діяльність розвести, що аж гай загуде. В результаті не нічого (гловне, щоб не гірше, як є зараз), а галасу багато. Але ж працювали і працюють? Та да, наче ж працювали і працюють. Ніхто і не заперечить, що щось робили.
У них же головне не результат, для них важливий процес. А ця тема, так кращої і не знайти для імітації бурхливої діяльності.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
7 листопада прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що за три квартали 2021 року Україна отримала близько 5 мільярдів доларів прямих іноземних інвестицій. Він заявив, що це - рекордний рівень інвестицій за останні три роки.
Але....
Голова Ради Нацбанку посперечався з заявою Шмигаля про рекордний рівень іноземних інвестицій
Микола Курінний
8 ноября в 17:11 ·
Ору! Ні, я все розумію, контррозвідка СБУ впіймала азійського шпигуна. На фото його речі. А нахіба там отой закисший телеграфний ключ? Скоже на постанову від всім відомих режисерів. Я прям так і уявляю як невеличкий міршавий хунвейбін, сидить десь у підвалі і морзянкою відбиває доповідь в Яньань
Комедійний актор-пародист студії "Квартал 95" Юрій Великий заявив, що "за жодних обставин" не буде гостро жартувати про президента України Володимира Зеленського.
В Кривом Роге живут отморозки - люди без понятий, бескультурное неинтелигентное быдло. Мешает Вам человек? Вот зачем его ликвидацией портить настроение и позитив окружиющим? В Днепре люди просто исчезают - и все, растворяются в воздухе и развеиваются ветром в мелкую пыль - был человек вышел утром из дома и все - привет - пока - прощай навсегда - вычеркнут он из жизни.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
dnepr7, Та так криміналітет живе і діє у всьому світі. Такий у них образ життя.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
dnepr7, Та так криміналітет живе і діє у всьому світі. Такий у них образ життя.
Нормальный адекватный криминалитет - без нужды не станет на публике людей убивать или по улицам городов трупами раскидываться. Просто потому что не стоит привлекать внимание. А отморозкам им все пох. В Кривом Роге было движение БЕГУНОВ среди подростков - движение сошло на нет - но отморозки эти никуда не делись - они влились в криминальный мир - что не могло не вылиться в его деградацию. Поэтому таких вот новостей из Кривого Рога будет еще очень много.
Warisdeath, именно в момент обучения товарища ЗЕ в школе как раз и существовало в Кривом Роге движение БЕГУНОВ. И я вот скажу что ЗЕ - он отморозок и беспредельщик - просто раньше чего-то боялся - но чем дальше он у власти тем меньше страха и больше открытого наплевательского отношения на любые правила - и на закон и на мораль и на нравственность и вообще. Все логично.
Вы так говорите "криминалитет" как будто это что-то плохое.
Основна частина слова, вона же і його корінь, вона же і його утворення це "кримінал". Ми по яких джерелах будемо шукати щось хороше у значенні цього слова? По лексичному словнику, чи по тлумачному? А можна ще подивитись термінологію у кримінальному кодексі. Все на Ваш вибір. Головне знайти щось хороше.
Ах, да, ще можна словник синонімив подивитися. Наприклад: злочинництво, головщина, лиходійство, злочинщина і так далі. Тикніть мене носом, яке з цих слів характеризує добрі справи. Бо я не бачу.
Та на смак і колір...
Рівень культури, виховання, поглядів, світогляду, освіченості визначають і коло спілкування.