Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 10 авг 2021, 11:40

137132 - Украина-реалии New
В госбюджет пришел первый миллиард от игорного бизнеса

Нардеп Ольга Василевская-Смаглюк заявила, что в бюджет Украины поступило более 1 млрд и 500 тыс. грн за счет платы за лицензии от организаторов азартных игр.

Нардеп сослалась на главу фракции Давида Арахамию, который рассказал об этих деньгах в рабочем чате фракции. И добавила, что «после принятия второго чтения по налогам комиссия ожидает утроения суммы в течение квартала».

🇺🇦 Вестник Украина.

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 10 авг 2021, 13:22

137153 - Украина-реалии New
В Одесской области будут добывать нефть

Компания «Укрнафтинвест» готовится начать добычу нефти в Саратском районе Одесской области. В настоящее время на участке сооружают первую скважину запасы ценного ископаемого здесь оцениваются примерно в 8 миллионов тонн.

Ожидается, что уже в ближайшее время скважина начнёт добычу нефти в опытном режиме. А если всё пойдёт гладко, то уже в начале 2022 года приступят к бурению дополнительных вышек.
🇺🇦 Вестник Украина.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 авг 2021, 14:53

#чаусгейт
Изображение
Чаус заявив, що його хотіли вбити, але він втік

4 серпня ВАКС проводив засідання в закритому режимі. Згідно з текстом, Чаус заявив, що його викрали і намагалися вбити.

"Підозрюваний підтримав позицію захисту. Зазначив, що є потерпілим у кримінальному провадженні щодо кримінального злочину, а саме викрадення з метою вбивства. Відзначив, що вбивство не реалізували, бо він втік, пройшов 50 км пішки і добровільно з'явився до органів Служби безпеки України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в ході засідання суду Чаус заявив, що співробітники НАБУ порушили норми КПК України, не подавши клопотання про його затримання до Вищого антикорупційного суду, в той же час звернувшись з клопотанням про застосування запобіжного заходу.

"Такі обставини вважає свідченням надання вказівки працівниками Національного антикорупційного бюро України або Спеціалізованої антикорупційної прокуратури діяти певним чином. Отже, працівники НАБУ порушили порядок звернення до Вищого антикорупційного суду з клопотанням про застосування запобіжного заходу. Слідчий суддя повинен відмовити у відкритті провадження за вказаним клопотанням", - йдеться в постанові.

:crazy:
Сталося те, про що ми і казали.
Він із звинуваченого перетворився в потерпілого, задяки цим гонкам

Мабуть попкорну не вистачить
:pcn2: :pcn1: :pcn2:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 авг 2021, 00:06

В історичному центрі Києва влаштували дрифт для реклами з Alyona Alyona: пошкодили покриття та розізлили КМДА

Влада Києва звернулася в поліцію для проведення розслідування незаконних рекламних зйомок на Софійській площі.
Ці зйомки привернули увагу тим, що під час їх проведення в кадрі використовувалися два автомобілі, які рано вранці дрифтували на Софійській площі.
"Сьогодні вранці в історичному центрі столиці - на Софійській площі - відбувалися зйомки рекламних роликів із використанням екстремальних елементів. Зокрема, автомобілі дрифтували на величезній швидкості серед пішохідної зони. Спеціальних огорож не було. У небезпеці перебували всі пішоходи, які проходили поруч. Слідами коліс забруднено покриття історичної площі. Міська влада не давала жодних дозволів на проведення та організацію зйомок і звернулися в поліцію для розслідування інциденту", - йдеться в повідомленні КМДА.

Найімовірніше, до зйомок причетна українська реп-співачка alyona alyona. У своєму Інстаграм вона опублікувала відеозаписи, на яких зафіксовано її участь. На момент публікації новини співачка видалила ці відеозаписи зі своєї сторінки.

“В результаті на площі пошкоджено понад 2 тисячі квадратних метрів мощення – традиційної київської жовтої клінкерної цегли. “Ред Бул” спеціально зробив це рано вранці, нишком, при цьому не провів жодних заходів для убезпечення пішоходів, чим поставив під загрозу десятки життів. Люди зрання йшли на роботу через велику площу, і були змушені ухилятись від автомобілів. Наслідки могли бути без перебільшення трагічними”, – заявив заступник голови КМДА Костянтин Усов
Изображение
Изображение
Додамо, що поруч з місцем події розташоване Головне управління поліції Київської області. Однак поліціянти звернули увагу на незаконний дрифт після заяви КМДА.

Фото і відео тут:
https://bykvu.com/ua/bukvy/v-istorychno ... lyly-kmda/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 авг 2021, 00:15

Після того, як інцидент набув розголосу і привернув увагу правоохоронців, в компанії публічно перепросили.
Изображение

Українська реперка Alyona Alyona прокоментувала свою участь у скандальному дрифті на Софійській площі у Києві. Виконавиця запевнила, що знімали не рекламу, а відео до Дня Незалежності.

Стидаюсь спитати, а лідером чиїх думок вона являється?
І взагалі, а хто це? :hz:

Шевченківська окружна прокуратура міста Києва вилучила автомобілі, які дрифтували на пішохідній зоні навколо пам’ятника Богданові Хмельницькому.

Правоохоронці внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство).

В прокуратурі заявили, що дрифтери пошкодили клінкерне покриття на Софійській площі, чим завдали збитків близько 50 тисяч грн.

“На цей час тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин та осіб, причетних до кримінального правопорушення. Вирішується питання про вилучення автомобілів, задіяних у зйомках”, — повідомили у відомстві.

Згодом Надія Максимець сповістила, що автомобілі було вилучено.

“Станом на 19.30 обидві машини вилучено, тривають слідчі дії”, — написала вона.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 11 авг 2021, 00:25

Коротко о текущем моменте... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 авг 2021, 00:28

Серьога тут серйозний. По всім темам пройшовся серйозно

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 авг 2021, 02:43

#чаусгейт

"Він (екссуддя Чаус, – ред.) не є носієм якихось знань. Він нічого не може сказати і нічого не може розповісти. Крім одного епізоду, який дійсно небезпечний для Петра Олексійовича (Порошенка, – ред.). Чи навіть не скільки для нього, а для його найближчих підлеглих, які здійснювали операцію з його евакуації з країни. Тобто, це реально злочин", – розповів skrypin.ua бізнесмен Геннадій Корбан

Тобто, якщо брати за основу те, що нам відомо з відкритих джерел, то це все м'яко кажучи, дивно.
А відомо нам, що у 2016 році Чаус приїхав в аеропорт, обмінявся там з кимось документами і полетів до Молдови. Ті, хто про це пише і каже, жодного разу не сказали, що привезли його у багажнику, чи у наручниках і з зав'язаними очима. Значить Чаус приїхав в аеропорт сам, своїми ногами. Перетнув кордон літаком. Як нам відомо, в Молдові він почувався непогано, їздив на авто, водив дітей у спортивну школу, тобто не бідував. Просив там притулку.

І це злочин.
Злочин Порошенка і його оточення. :yes:

Чаус перетнув кордон цивільно. А от те, що він це зробив під чужим ім'ям, це вже злочин самого Чауса.
Єдине, що тут можна припустити, це те, що на нього було здійснено психологічний тиск і тому він пішов на такі дії, щоб опинитися у Молдові.

А от те, що в Україну його повернули через викрадення в іноземній державі і ця держава довела, що це було викраденння. Кордон він перетнув геть не цивільно. Десь його тримали, ховали, випустили в трусах, потім везли в авто з погонею і це всі бачили. Він заявляє, що йому погрожували, били, навіть ледве не вбили.

І це не злочин. :nea:
Це правові дії Зеленського і його оточення

Вони нам розповідають казки з акцентом на 2016 рік, але жодного акценту про події 2021 року, які стали відомі всьому світу як "викрадення судді Чауса".

Перевернутий світ :ck:

П.С.
Ще раз уточню. Я ні в якому разі не захищаю ПП і його оточення. Тому, що не маю ніякого поняття що і як було насправді.
Просто хочеться зрозуміти мотиви вигнання судді Чауса з України у 2016 році

Так само, не менш цікавить навіщо було скоєне оце ганебне дійство з поверненням викраденням судді Чауса?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 авг 2021, 02:50

Кроме очевидной пользы для страны, подобная деятельность имела ещё один весомый плюс. Люди наконец-то начали верить в своё государство. Которое отныне казалось им не сборищем жадных хапуг, которым плевать на всё кроме собственного кармана – а машиной, способной защитить себя. А, значит, и их. Государству поверили – возможно, впервые за всю историю независимой Украины. И это дорогого стоит.

https://tverezo.info/post/141108

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 11 авг 2021, 13:12

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 11 авг 2021, 16:34

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 авг 2021, 18:12

Кабінет Міністрів перерозподілив 70 млн грн на реалізацію проєкту "Президентський університет" в 2021 році.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

Зокрема, ці кошти перерозподілені за рахунок зменшення видатків за програмою "Фонд президента України щодо підтримки освіти, науки і спорту".

Ця сума буде витрачена на фінансування діяльності структурного підрозділу "Центру спеціальних проєктів УкрІНТЕІ" і виконання комплексу проєктних, будівельно-монтажних і земельних робіт відповідно до плану заходів щодо реалізації проєкту "Президентський університет".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 12 авг 2021, 15:58

Изображение
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 авг 2021, 20:29

:hz: :hm: :ck:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 12 авг 2021, 21:00

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 13 авг 2021, 19:58

137277 - Украина-реалии New
МИД готовится эвакуировать украинцев из Афганистана

Сейчас МИД разрабатывает возможные пути эвакуации граждан Украины, которые находится в Афганистане. Таких там, по подсчетам ведомства, от 50 до 100 человек. Их смогут эвакуировать, как только украинцы обратятся с такой просьбой.

«На сейчас граждане Украины не обращались в МИД с просьбой эвакуировать их из Афганистана, - отметил глава МИД Дмитрий Кулеба.

Также украинцев в Афганистане призвали покинуть страну или же обратиться в посольство Украины в Таджикистане и держать их в курсе о своем состоянии.

Отметим, что в Афганистане в последние дни резко накалилась ситуация - Талибан захватывает города страны. Под контролем талибов второй и третий города по величине страны Кандагар и Герат. США и Британия направили войска для эвакуации посольств.

🇺🇦 Вестник Украина.

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 13 авг 2021, 20:03

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 13 авг 2021, 20:09

137278 - Украина-реалии New
:wink: :good:

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 13 авг 2021, 20:19

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 14 авг 2021, 10:34

137314 - Украина-реалии New
В Украине в конце августа вступает в силу закон №1368-ІХ, который приняла Рада еще 30 марта 2021 года. 23 августа все электронные паспорта автоматически приравняются к бумажным и пластиковым. Их будут обязаны принимать все без исключения поставщики услуг в Украине – как государственные, так и частные. Об этом рассказал министр цифровой трансформации Михаил Федоров.

🇺🇦 Вестник Украина.

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»