Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июл 2021, 17:59

#чаусгейт

Молдовські ЗМІ опублікували звіт парламентської комісії, яка вивчала обставини викрадення. І висновки молдовських депутатів для України вкрай невтішні.

https://bykvu.com/ua/mysli/slidcha-komi ... oroshenka/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 июл 2021, 00:07

Міністерство юстиції дозволило банкам автоматично списувати з рахунків українців борги на вимогу державних і приватних виконавців. Раніше ця процедура застосовувалася тільки щодо боржників з аліментів, але тепер її розширили на інші види боргів. Повноцінно процедура запрацює вже з 6 липня. Тобто завтра. О, подивився на годинник, вже сьогодні.
134070 - Украина-реалии New
«Слово і діло» розібралося, за які борги та як будуть списувати кошти з рахунків.

https://www.slovoidilo.ua/2021/07/05/in ... e-pracyuye
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 июл 2021, 02:34

Изображение

:hm:
Не подобається цей "особистий контроль"
Та і взагалі вся історія стає якоюсь мутною.

А Станіслав щось дуже довірливий до ОПи :hm:

До чого тут ОПа?
Блін, я ніколи не звикну, що тепер все через ОПу. Скоро дихання наше захочуть контролювати.

П.С.
Редагую свій пост. Залишу посилання на ФБ Станіслава, там коменти цікаві. Люди не вірять. І попереджають Асєєва.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5812423185

Один скрін залишу у нас. Це важлива інформація.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 06 июл 2021, 03:19

Warisdeath писал(а):Міністерство юстиції дозволило банкам автоматично списувати з рахунків українців борги на вимогу державних і приватних виконавців.
Прикольно.. особенно радуют "долги за жкх" ;) Украинское общество имхо не догоняет или покорно смирилось с тем, где постепенно окажется через несколько лет..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 июл 2021, 09:42

Lis1980 писал(а):
06 июл 2021, 03:19
Украинское общество имхо не догоняет или покорно смирилось с тем, где постепенно окажется через несколько лет..
Та всі все розуміють. І той, хто..., і той кого...
Не зрозуміло з якою метою це все робиться
Вони знають, що це викличе незадоволення суспільства. Вони знають, що рейтинги, за якими вони так ретельно стежуть, від цього не зростуть аж ніяк. На тлі тих законопроектів, які приведуть до підвищення податків, що вже не працює на плюс діючій владі, додається ще й це. Восени зростуть тарифи. З субсідіями ситуація, м'яко кажучи, не дуже. Економічна ситуація ще гірша. Покращення рівня життя вже й на горизонті не маячить. І, взагалі, крім обіцянок-цяцянок про боротьбу з бідністю, по факту вони роблять все, щоб народ біднів. Вони за два роки нічого не зробили, щоб дати, але вся їхня діяльність направлена на то, щоб відібрати.

Для чого все це? Перевіряють витримку? Навіщо?
А може вони вирішили, що наші люди занадто багаті і всі свої накопичування зберігають десь під матрасами? Не треба забувати, що наші молоді нові обличчя по факту виявилися совками совковими, тому вони і можуть припустити думки про зберігання коштів десь у склянках на полиці))

П.С.
Я не знаю яка насправді заборгованість населення за комунальні послуги. Навіть не знаю де це подивитись, та і бажання немає такого. Але чомусь мені здається що не така вона вже і велика, щоб вводити такі процедури по стягуванню боргів. Великі боржники - то підприємства. І, як правило, ці підприємства державні. Але процедуру розробили під населення.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 06 июл 2021, 14:57

Yaroslaw Bozhko
2 год

Виявляється, 30 червня міністр транспорту України Кубраков таємно підписав з міністром комерції КНР міжурядову угоду щодо будівництва інфраструктури в Україні китайцями. Китай названо стратегічним партнером, надано йому можливість будувати об'єкти інфраструктури стратегічного рівня.

Ось ці великі інфраструктурні проекти здебільшого є парасолькою для загону країн в боргові ями перед Китаєм, чим він активно послуговується в країнах Африки, Азії та навіть в Австралії. По суті, це ширма для заходу китайської стратегічної корупції в Україну. Про особливу "любов" КНР заходити через інфраструктурні проекти відомо багато, і ми в Центрі політичних студій "Доктрина" писали про цю рису як особливу характеристику КНР в нашій недавній аналітичній записці про стратегічну корупцію.

Чому наша найкраща в Світі влада вирішила брати небезпечні китайські гроші, які призводять до руйнування національних суверенітетів і економічної самостійності? Вочевидь, тому що це альтернативний шлях такому неприємному для Банкової Міжнародному валютному фонду з його правилами і змінами.

Специфіка китайських грошей проста - дають здебільшого без якихось умов про введення ринкових правил урядування, без очистки банківського сектору, взагалі без жодних умов до політикуму і економіки країни, якій вони дають кредит. МВФ, натомість висуває цілу купу умов спрямованих на посилення ролі ринкових механізмів, словом примушуючи політичні еліти до економії, ускладнюючи механізми виводу коштів з економіки наліво і звужуючи кормову базу нелоброчесного політикуму.

Словом, і КНР, і МВФ вам готові дати грошей, але МВФ зацікавлені аби ви були в змозі їх повернути, тому дають їх під конкретні і чіткі умови. КНР готові дати практично в будь-якій ситуації, і зацікавлені навпаки, аби ви дійшли до боргової ситуації і віддали борги активами, мостами, портами, аеропортами тощо. Словом, МВФ тут виступає як прототип банку, а КНР - як ломбард. Надання кредитів без особливих умов мало би насторожити дебілів з влади, але на те вони і є дебілами.

Зверну вашу увагу і на минулотижневий вал звільнень у НБУ. Звільнялися цілими департаментами управлінці середньої ланки, зокрема ті хто займався питаннями перегляду правил рефінансування банків. Звільнялися передусім ті, хто своїми руками кришив рефінанс як модель виводу коштів платників податків на відшкодування вкраденого з банківських вкладів ділками. Цей вал звільнень можна окреслити як політичний протест працівників Нацбанку проти політики керівництва НБУ і влади взагалі. Цим самим, вочевидь, нам давали сигнал щодо того, що влада лише імітує співпрацю з МВФ. І дійсно, обіцяний ще влітку 2020 року Кирилом Шевченком транш так і не наступив досі. Хоча реляції що ось-ось він буде постійні.

Спершу провал співпраці з МВФ, тепер ми запускаємо в Україну пастися на великі проекти Китай. МВФ насправді був інструментом який маркував наш заплив до Західного світу, якщо ми відмовляємося від цього методу, то по суті і модель існування у нас буде все далі від запланованої у всіх цих стратегіях реформ. В ході візиту Держсекретаря США Блінкена саме виконання критеріїв МВФ було окреслено як синонім відповідності реформам потрібним для співпраці зі США. А тепер зранку секретар РНБО Данілов заявив ще і що зовсім не США, а чомусь Велика Британія є головним стратегічним партнером України. Добре, що прямо не сказав про Китай.

Дуже круто, пане Зеленський. Янукович теж встиг побавитися не лише з російським, але і з китайським вогником. Результати ми усі пам'ятаємо.
134118 - Украина-реалии New
134119 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 06 июл 2021, 15:02

И в продолжение предыдущего поста.
134120 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 июл 2021, 15:17

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 06 июл 2021, 15:35

Відповідь Президента України на електронну петицію № 22/114822-еп «Негайно звільнити Олега Татарова – заступника голови офісу Президента Зеленського», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 26.03.2021 громадянином В.В.Шабуніним

Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто електронну петицію № 22/114822-еп «Негайно звільнити Олега Татарова – заступника голови офісу Президента Зеленського», розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 26.03.2021 громадянином В.В.Шабуніним, яка набрала понад 25 000 підписів громадян.
Статтею 19 Конституції України встановлено, що правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Згідно з Положенням про Офіс Президента України, затвердженим Указом Президента України від 25 червня 2019 року № 436 (зі змінами), Офіс Президента України є постійно діючим допоміжним органом, утвореним Президентом України відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України.
Офіс Президента України у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, міжнародними договорами України, укладеними в установленому порядку.

В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 06 июл 2021, 15:39

Депутати Одеської міськради намагаються розмовляти українською мовою. Молодці, важко але процес йде (c) :rofl:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 июл 2021, 15:49

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 июл 2021, 23:44

Сайти ОП, СБУ, НАБУ, ДБР і СЗР не працюють, в СБУ кажуть про збій у провайдера

В Україні масово перестали працювати сайти держструктур: що відомо

https://www.rbc.ua/ukr/news/ukraine-mas ... 92734.html

:hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 07 июл 2021, 01:02

Lumen писал(а):
06 июл 2021, 14:57
Китай названо стратегічним партнером, надано йому можливість будувати об'єкти інфраструктури стратегічного рівня.
Хєрово все це.
Дуже хєрово.
Ми все ближче і ближче до рахи, до Білорусі і все далі і далі від цивілізації, від союзників наших. В першу чергу від США, від Канади ... А від НАТО так це точно. Навіть треба забути про Північно-Атлантичний Блок

Н-да, як же погано :sad:

Наслідки будуть самі найгірші

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 07 июл 2021, 01:12

Тви (с) Податкова міліція Києва прийшла з обшуком до директора однієї з обнальних контор. Були з ганьбою вигнані :rofl2:
Вони завжди якусь хню кажуть типу «відкрийте я вашу автівку поцарапав випадково, прийшов домовлятись», майте на увазі. Тому хлопця і бомбануло :rofl:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 07 июл 2021, 01:31

Виходить, що вони йому так і не показали ані посвідчення, ані постанову на обшук. Навіть після того, як він кілька разів спитав у них про це. В такому разі у нього цілком нормальна реакція на такий візит. :yes:
А хто ж вони, раз вони не пред'явили документи?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 07 июл 2021, 01:33

Warisdeath писал(а):
07 июл 2021, 01:31
А хто ж вони, раз вони не пред'явили документи?
Наверное тиктокеры... ролик снимали :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 07 июл 2021, 01:48

Warisdeath писал(а):
07 июл 2021, 01:02
Ми все ближче і ближче до рахи
Причем здесь Раха? Мы же теперь с китайцем - братья навек! :music:
Да и вообще, что за инфа... почему появилась... кто вбросил... где конкретика??? :hm:
А то как обычно - поорали и забыли...
Может там на выходе пшик будет. Будем посмотреть...

Да, мы очень явно бьем горшки с Западом... Данилов в последнем интервью снова макнул Германию и Францию. Действия Зе-власти понятны. Денег нет, а чем ближе новые выборы, тем больше нужно показать работу и инвестиции. Китайцы, распространяя свое влияние по миру, готовы дать. Мы готовы брать, тем более они условия не ставят. Цель-то у Зе одна - как можно дольше сидеть на троне со своими дружбанами...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 07 июл 2021, 02:09

Sanek писал(а):
07 июл 2021, 01:48
Причем здесь Раха? Мы же теперь с китайцем - братья навек!
З КНР дружби не буде, це зрозуміло. Цей контракт з Китаєм нас відштовхує від Заходу. І наша зелена влада робить все, щоб ми були все далі і далі від Заходу. А раз ми не йдемо на Захід, значить ми залишаємося з росією. Тут варіантів аж два. Або туди, або сюди. Третього не дано.
До речі, про КНР вони говорили з самого початку, як тільки захопили владу.
Sanek писал(а):
Да и вообще, что за инфа... почему появилась... кто вбросил... где конкретика???
Ніхто її не вбросив. Вони, тобто можновладці, її приховали, а оприлюднили тільки сьогодні. Підписали угоду ще 30 червня. Тому це і стало несподіванкою.

Україна та Китай підписали угоду про співпрацю у галузі будівництва інфраструктури

https://www.kmu.gov.ua/news/ukrayina-ta ... astrukturi
Sanek писал(а):
Цель-то у Зе одна - как можно дольше сидеть на троне со своими дружбанами...
Вони ж не просто хочуть сидіти на троні, їм же треба пилити кошти. А грошей немає. А дядя путін, це той дядя, який готовий дати.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 07 июл 2021, 02:18

Warisdeath писал(а):
07 июл 2021, 02:09
А дядя путін, це той дядя, який готовий дати.
Какой Путин??? Дядюшка Си :wink:
Warisdeath писал(а):
07 июл 2021, 02:09
А раз ми не йдемо на Захід, значить ми залишаємося з росією.
Да что же вы так на РФ зациклились... сейчас мир уже немного другой, чем во времена США-СССР :wink: РФ уже давно не торт...
Казахстан, лепший партнер Китая - он под Москвой? Нет. ЮАР и еще пол-Африки? Нет.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 07 июл 2021, 02:19

Уважно прочитайте останній абзац повідомля КМУ. В ньому все сказано. Хто партнер.
Звідси стає зрозуміло хто пішов на йух.

Перші симптоми були коли голосували, а потім відкликали резолюцію по уйгурам.
Зараз пошукаю більш розгорнуто про що мова.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»