Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)
Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 фев 2021, 01:36

Ммммлять))))
За все, за що беруться зелені, обов'язково надурять. Вже і до соціології добралися так, що вже і не паряться. Воно то всім нам зрозуміло, що соцопитування, то в принципі, завжди трохи маніпуляцій. Але ж ключове слово "трохи". І треба визнати, що у нас завжди більш-менш соцопитування малювали картину, наближену до реального стану.
Зараз же, мало того, що пан Зеленський дихати не може без рейтингу, і тому соцопитувань за ці півтора року вже провели стільки, що за всі 30 років їх стільки у нас не було. Але саме в цьому опитуванні вже так натягнули сову на глобус, що далі нікуди. Поки що нікуди. От нахєра у цьому списку всі ті, кого зібрали разом у цей список? Маніпуляція чистої води.
Зібрати в одну купу і президента, і імовірних кандидатів, і голову ВР, це, в принципі, нормально. Але навіщо поряд з цими посадами і статусом кандидатів у президенти ставити поряд всіх інших? Це ж не рівне порівняння. Нє, то звісно, зрозуміло для чого. Для того, щоб на перші місця винести тих, кого винесли, але ж це маніпуляція. Неприхована маніпуляція. Вони вже і не шифруються.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 фев 2021, 01:56

Щось у нас Шуфрич давно не п**жений.
Капець, шо він несе.
Вражина
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост


Аватара пользователя

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
Сообщения: 12601
Зарегистрирован: 03 дек 2016
Поблагодарили: 70560 раз
Карма: +11/-0

Украина-реалии New

Где Lumen » 10 фев 2021, 14:40

Sanek писал(а):
10 фев 2021, 01:14
Наибольшим доверием граждан Украины пользуются спикер Верховной Рады Дмитрий Разумков и президент Владимир Зеленский. Меньше всего люди верят главе МВД Арсену Авакову. Таковы данные опроса «Центра Разумкова».
:rofl: Центр Разумкова визнав Разумкова найРазумковішним Разумковим серед Разумкових... (c)
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 фев 2021, 23:08

Помічник Зеленського надав Time стенограму розмови, під час якої адвокат Трампа Джуліані домагався перевірки сина Байдена

Адвокат 45-го президента США Дональда Трампа Руді Джуліані під час однієї з розмов з представниками Офісу Президента України в 2019 році домагався перевірки сина тодішнього кандидата, нинішнього президента США Джо Байдена Хантера.
Подробиці розмови оприлюднив Time.

Видання повідомляє, що отримало від помічника Зеленського Ігоря Новікова стенограму 40-хвилинних телефонних переговорів між представниками Офісу Президента і Джуліані.

За даними видання, розмова відбулася 22 липня 2019 року і стала початком кампанії залякування українського керівництва, яка призвела до першого імпічменту Трампа. У розмові брали участь два помічники Зеленського - Андрій Єрмак (тепер глава ОП. - Ред) та Ігор Новіков. Точність запису видання перевірило незалежно, хоча сам Джуліані не став відповідати на питання про стенограму.

Повідомляється, що в розмові адвокат завуальовано погрожував українцям, а також обіцяв допомогти поліпшити відносини України з Трампом.

"Мій єдиний мотив - не доставити неприємностей нікому, хто не заслуговує неприємностей", - сказав Джуліані.

Єрмак сказав виданню, що якби розслідування проти сім'ї Байдена було розпочато, "наслідки могли бути катастрофічними". За його словами, команда Зеленського із самого початку уникала "внутрішньої американської політики".

Новіков у розмові з Time згадав: "Цей перший телефонний дзвінок (з Джуліані. - Ред.) кинув мене в стан шоку. Після того, як ми поклали слухавку, я без тіні сумніву зрозумів, що ми в серйозній небезпеці".

За словами Новікова, він готовий допомогти у федеральному розслідуванні проти Джуліані, якщо прокурор Південного округу Нью-Йорка звернеться до нього, а також у зусиллях щодо позбавлення Джуліані ліцензії на юридичну практику.

Помічник Зеленського вважає, що дії Джуліані загрожують нацбезпеці України, а спроби втягнути її у внутрішню політику союзників не повинні залишитися безкарними.

Видання повідомляє, що в інтерв'ю помічники Зеленського заявляють, що їхня мета не в тому, щоб звести рахунки з Джуліані або прояснити історичні факти, а в тому, щоб відновити відносини зі США після приходу до влади президента Джо Байдена.

Через три дні після цього дзвінка Трамп провів телефонну розмову із Зеленським і попросив його «зробити послугу»
Так пишуть наші ЗМІ. В принципі все так. Але мені захотілось трохи більше, тобто розгорнуто про це почитати, в оригіналі. Може ще когось зацікавить, тому несу сюди. Зробив переклад. Як зміг, бо я ж не професійник, а більше як собака: розуміти розумію, а сказати не можу :yes: Щось сам, щось за допомогою гугл-перекладача, але вже як є. Вибачайте за не літературні вислови, але суть зрозуміла))))


Ексклюзив: Україна оголошує про «шок» на адресу Джуліані, тоді, коли починається другий процес по справі імпічмента Трампа

«Нехай ці розслідування тривають», - сказав Руді Джуліані президентськії штаб-квартирі в Києві, Україна, його голос став нетерплячим. «Попросіть кого-небудь розслідувати це». На іншому кінці лінії, згорбившись над гучним зв'язком, двоє українських чиновників з недовірою слухали, як Джуліані вимагав перевірки, яка могла б допомогти його клієнту, тодішньому президенту Дональда Трампа, виграти ще один термін.

40-хвилинний дзвінок, стенограма якого була отримана TIME, дає найбільш чітку картину спроб Джуліані чинити тиск на українців на користь Трампа. Особистий адвокат президента перебивався між завуальованими погрозами - «Будьте обережні», - неодноразово попереджав він, - і обіцянками допомогти поліпшити відносини України з Трампом. «Мій єдиний мотив - не доставили неприємностей нікому, хто не заслуговує неприємностей», - сказав Джуліані. «Задля нашої країни і заради вашої країни ми [повинні] роз'яснити всі ці факти», - додав він. «Ми виправляємо їх і залишаємо це позаду».

Розмова 22 липня 2019 року поклала початок кампанії залякування, яка привела до першого імпічменту Трампа. Протягом півтора року президент України Володимир Зеленський і його помічники мало говорили про свою взаємодію з Джуліані, не бажаючи дратувати емісара президента США. Але тепер, коли епоха Трампа закінчується історичним другим судовим процесом щодо імпічменту, українці почали говорити про обставини, які призвели до першого. Вони також роблять кроки, які можуть поставити під загрозу Джуліані і його українських союзників.

Ігор Новіков, який був близьким радником Зеленського під час першого імпічменту Трампа, каже, що готовий допомогти федеральному розслідуванні справи Джуліані, яке, як повідомляється, ведеться в Нью-Йорку, а також окремим зусиллям по позбавленню Джуліані ліцензії на заняття юридичною практикою. Уряд Зеленського подало в суд на українських соратників Джуліані. І вони відкрили для ЗМІ інформацію про кампанію тиску, що проводилась Трампом і його союзниками. "3" лютого Новіков відправив TIME стенограму дзвінка Джуліані, точність якої TIME перевірила незалежно.

Джуліані не відповів на детальний список питань, що стосуються стенограми його розмови з українськими офіційними особами, підтримки Україною його позбавлення права доступу і федерального розслідування.

У серії інтерв'ю радники Зеленського заявляють, що їх мотиви не в тому, щоб звести рахунки з Джуліані, а просто прояснити історичні факти. Їх мета - відновити відносини з США після приходу до влади президента Джо Байдена. «Минуле - це минуле», - сказав Зеленський в заяві TIME "4" лютого. «Мене глибоко хвилює майбутнє наших відносин зі Сполученими Штатами, тому я хочу зосередитися на цьому».

Дії України підкреслюють безліч нових загроз Трампу і його соратникам після того, як він покинув свій пост. Згідно з Конституцією, імпічмент Палатою представників і винесення обвинувального вироку Сенатом є засобом правового захисту від неправомірних дій президента. Тепер Трамп, ймовірно, уникне засудження вдруге. Проте його критикам не потрібно покладатися на Конгрес, щоб покарати Трампа і його союзників. Вони знайдуть способи зробити це самі: через судові процеси про наклеп, кримінальні розслідування, тиск з метою заборонити його облікові записи в соціальних мережах і інші способи.

Витрати ростуть для Джуліані і його соратників, особливо для російських агентів і українських політиків, які допомогали його хрестовому походу за переобрання Трампа в 2020 році. В останні дні президентства Трампа уряд США ввів санкції відносно семи з цих людей - всіх громадян України - за те, що вони були частиною «пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу», яка просувала помилкові претензії Джуліані до Байдена.

Уряд Зеленського почав власний контрнаступ проти Джуліані і його пособників в Україні. Він закрив кілька українських ЗМІ, які транслюють необгрунтовані заяви про корупцію проти сім'ї Байдена, на які Джуліані витратив більше року, намагаючись довести і оприлюднити. Один з тих, хто допомагав йому, український депутат Олександр Дубинський, "1" лютого був виключений з політичної партії Зеленського.

Потенційно більш тривожним для Джуліані є підтримка Україною розслідувань, з якими він, як повідомляється, стикається в Нью-Йорку. Новиков розповів TIME, що надає допомогу в юридичній кампанії з відкликання ліцензії Джуліані. Новіков також готовий допомогти розслідуванню, з яким, як повідомляється, стикається колишній мер Нью-Йорка в Південному окрузі Нью-Йорка, тому ж офісі, де Джуліані прославився як прокурор в 1980-х роках.

«Якщо я отримаю офіційний запит від SDNY або будь-яких інших позапартійних зусиль, наприклад, про можливе позбавлення статусу Руді Джуліані, я готовий допомогти їм», - говорить Новіков, який покинув уряд в серпні, але залишається близьким до адміністрації Зеленського. «Це тому, що я вважаю, що дії мера Джуліані в Україні загрожують нашій національній безпеці», - додає він. «Ми несемо відповідальність за те, щоб будь-які спроби втягнути нашу країну у внутрішню політику наших союзників не залишилися безкарними».

За повідомленнями, розслідування SDNY, розпочате в 2019 році, було зосереджено на передбачуваному лобіюванні Джуліані від імені українських політиків, а також на ділових угодах, які його соратники проводили в енергетичному секторі країни. Представник Південного округу відмовився коментувати статус розслідування, хоча в повідомленні NBC News зазначено, що воно триває за станом на грудень. Принаймні, два українських чиновника заявили TIME, що вони вже обговорювали Джуліані зі слідчими SDNY. «Це було дивно», - говорить один з них, описуючи відвідування їхнього офісу на Манхеттені в 2019 році, яке Джуліані очолював до того, як став мером Нью-Йорка. «Ось я повинен дати свідчення проти Джуліані, і [висить на стіні] у них є фотографії, на яких він потискує руку людям».

Джуліані давно наполягає на тому, що у SDNY немає підстав для його розслідування. Після того, як в грудні NBC News повідомили, що прокуратура шукає доступ до його повідомлень, Джуліані написав у Твіттері: «Вони хочуть забрати мої електронні листи. Немає причин [.] Ніяких порушень ". У своєму відеоблозі та інших виданнях колишній мер також відстоював свої етичні стандарти.«Я не дурень, - сказав він 14 січня в своєму радіошоу. - Я не хочу потрапити в біду. І особисто у мене високе почуття етики. Я ненавиджу, коли люди нападають на мою цілісність ».

Згідно зі стенограмою, під час телефонної розмови з помічниками Зеленського в 2019 році Джуліані намагався не просити про послугу. «Мене не цікавить, щоб хтось не говорив правду або не перебільшував. Мова йде не про політичні уподобання, - сказав Джуліані по телефону. Він також, схоже, добре усвідомлював дилему, яку створював для українців, і то, що вони могли відчувати. «Ти не повинен відчувати себе жахливо», - сказав він. «Все, що нам потрібно від президента, це сказати:« Я ставлю чесного прокурора [на ці розслідування], і він відкопає докази, які існують в даний час».

Але з точки зору України цей заклик поставив уряд Зеленського в небезпечне становище. «Цей перший телефонний дзвінок залишив мене в стані шоку», - говорить Новіков, який брав участь в дзвінку разом з Андрієм Єрмаком, в той час головним радником Зеленського, а в даний час його главою адміністрації. «Після того, як ми повісили трубку, я без тіні сумніву зрозумів, що ми в серйозній небезпеці».

Через три дні після цієї розмови Трамп провів телефонний дзвінок із Зеленським, який стане доказом в його першому розслідуванні про імпічмент. Він використовував дзвінок, щоб звернутися до українців з тими ж проханнями, що і його адвокат раніше на цьому тижні. Як відомо, Трамп попросив Зеленського «зробити нам послугу», почавши розслідування відносно Байдена і його сина Хантера, які працювали в раді директорів української газової компанії.

На зорі адміністрації Байдена Зеленський і його найближчі помічники зробили міні-тур для ЗМІ, щоб обговорити деякі з цих подій. Під час інтерв'ю телеканалу Axios "31" січня Зеленського запитали, чи не почувався він «трохи сердитим» на Трампа. Український лідер засміявся і відповів: «Трохи?» За день до того, як це інтерв'ю вийшло в ефір, подробиці першої телефонної розмови Джуліані з помічниками Зеленського були опубліковані в Washington Post з посиланням на записи Новікова з розмови.

Влітку 2019 року Трамп наказав заморозити допомогу Україні на суму близько 400 мільйонів доларів. Дізнавшись про цей крок, Зеленський і його помічники приготувалися оголосити про розслідування, які вимагали Трамп і Джуліані. Але перш ніж вони довели справу до кінця, скарга інформатора в Білому домі викрила кампанію тиску Джуліані, і Трамп погодився надати допомогу Україні.

Озираючись назад на ті події, радники Зеленського досі задаються питанням, які були б наслідки, якби розслідування сім'ї Байдена було розпочато. «Наслідки могли бути катастрофічними», - говорить Єрмак, глава адміністрації президента України. «Я думаю, що ми уникали внутрішньої американської політики», - сказав він TIME. «Принаймні, це була наша місія з самого початку».
https://time.com/5937491/rudy-giuliani- ... peachment/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 фев 2021, 23:46

Замість ZIK, NewsOne і «112» планують створити новий канал, який належатиме порівну всім співробітникам – джерела

Про це «Детектору медіа» повідомили одразу чотири джерела. За їхніми словами, співробітників закритих «каналів Медеведчука» запрошують стати співвласниками нового каналу в рівних частинах.
Раніше відповідний лист до співробітників ZIK, NewsOne і «112» за підписом президента медіахолдингу «Новини» Єгора Бенкендорфа вже опублікували vesti.ua. «Детектор медіа» намагається отримати підтвердження того, що лист є справжнім.
Изображение
Джерела також зазначають, що канал подаватиме документи на отримання ліцензії на мовлення до Нацради.

У коментарі «Детектору медіа» перший заступник голови Національної ради з питань телерадіомовлення Валентин Коваль розповів, що теоретично надання ліцензії такому каналу є цілком реальним, якщо йому вдасться зібрати всі необхі'дні документи та якщо серед засновників не буде осіб, що підпадають під санкції.

«За законом ми маємо розглядати всі заявки щодо видачі нових ліцензій. Є законні терміни і процедури, за якими ми вивчаємо нові компанії, що претендують стати ліцензіатами. Заявку розглядати будемо, але треба розуміти, що надання ліцензії залежить від того, як будуть складені документи, а це не така проста справа. Але теоретично це можливо, якщо новий канал не буде пов’язаний із особами, щодо яких введено санкції», – сказав він.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Lis1980
Полковник
Полковник
Сообщения: 7231
Зарегистрирован: 24 мар 2019
Откуда: Из дремучего леса
Поблагодарили: 21442 раза
Карма: +3/-0

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 11 фев 2021, 00:04

С янкерсами Зеля красиво пропетлял.. ;) А Трамп похоже "кресного отца" пересмотрел )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 фев 2021, 00:30

Lis1980, Нє, ще не пропетляв. От коли, дійсно, пропетляє, тоді вже спокійно дихнем. А то щось не дуже все це.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Lis1980
Полковник
Полковник
Сообщения: 7231
Зарегистрирован: 24 мар 2019
Откуда: Из дремучего леса
Поблагодарили: 21442 раза
Карма: +3/-0

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 11 фев 2021, 00:33

Трампу не помог? Не помог! Хватило ума не развивать эту тему.. да и шумели о ней тогда все. Сейчас всех сдает? Сдает! Значит все ок.. А Трамп с подельниками ох и идиоты..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 фев 2021, 01:05

Дивитись з 20:50 :mocking: :rofl: :rofl:
(Взагалі-то весь випуск цікавий, але я приніс це відео сюди саме із-за того, що з 20:50)
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Lis1980
Полковник
Полковник
Сообщения: 7231
Зарегистрирован: 24 мар 2019
Откуда: Из дремучего леса
Поблагодарили: 21442 раза
Карма: +3/-0

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 11 фев 2021, 01:41

Я полностью смотрел это интервью.. у нас оно было.. слова Арестовича вырваны из контекста, да и ничего такого он не сказал кроме правды. Все мы совки ))) А этот с 5-го так радуется и стебется глуповато.. блджад, "сенсацию" сам придумал и прется. Еще и дятла приплел с женской ролью Лехи.. рукалицо..

Арестович типа интеллектуал , так и боритесь с ним, если не нравится, интеллектуально. А не так по-идиотски.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 1749
Зарегистрирован: 04 мар 2017
Поблагодарили: 6592 раза
Карма: +5/-1

Украина-реалии New

Где Гоша » 11 фев 2021, 07:09

Lis1980, многие здесь родом из совка,и непросто там родились,а ударно работали и учились,но так переобуваться в воздухе не умеют.Я считаю,что в борьбе с мразями ,такого пошиба,бороться нужно всеми доступными методами,даже если они и интеллектуалы.

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 фев 2021, 11:57

Lis1980, Інтелектуалу Арестовичу до інтелекта Романа Чайки, як до Києва на пузі. Це раз. А по-друге, я абсолютно згоден і підтримую Чайку, що він вирвав ці слова з контексту і зробив саме таку обробку. По-перше, це весело, по-друге - це красіво))))
По таким, як Льоша треба бити їхніми же методами, бо по іншому до них не доходить. З ідіотами треба розмовляти мовою ідіотів.

Маємо сумний досвід. П'ять років культурно, ввічливо, інтелектуально не звертали уваги на напади і брехню, ігнорували весь бруд, бо були впевнені, що народ розумний і зможе відділити зерна від плевел. А ні. Не відділив. У результаті маємо Зеленського на посаді президентом, а Арестовича і інших в його обслуговуванні. Так що все правильно Роман зробив.
Колись, ще не так давно, Олексій Арестович був поважною людиною на цьому каналі. І те, що зараз розповідає Льоша, журналісти цього каналу ніяк цьому не посприяли. Це особистий вибір Льоши. Свідомий вибір.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Lis1980
Полковник
Полковник
Сообщения: 7231
Зарегистрирован: 24 мар 2019
Откуда: Из дремучего леса
Поблагодарили: 21442 раза
Карма: +3/-0

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 11 фев 2021, 18:57

Ок, соглашусь.. мочите их из всех калибров!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 фев 2021, 15:30

Шо цілющі мінські угоди і перемовини в ТКГ роблять :fp: І сліпі прозрівають :bt:

Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що за часів свого президентства багато чого недопрацював.
Про це повідомляє "Громадське Радіо".

На запитання про те, що, на думку Кравчука, у ТКГ "не доробили", він відповів:

"Я 63 роки при владі… Я багато чого не доробив, я не міг тоді оцінити, маючи у ті часи доступ до Ленінської бібліотеки, маючи доступ до архівів, я не міг, не вистачило в мене можливо досвіду, можливо позиції, по-справжньому оцінити Росію, яка воює 150 років, і яка, крім тиску на інші країни, якщо вони забажають мати свою національну політику, крім тиску не робити цього, вони не знають іншого шляху. Перемовини для них — випадковість", — зазначив Леонід Кравчук.

Глава Української делегації в ТКГ також розповів, що коли став головою Верховної Ради та президентом, "він не міг поставити питання так, як він ставить його сьогодні": "Дивитись на Росію не як перспективного партнера чи друга, а дивитись на Росію, як на країну, яка ніколи не погодиться із тим, щоб Україна була самостійною і незалежною".

"На жаль, я не зміг об’єднати політичні сили України, і жоден президент не зміг цього досягти, тому що Україна дуже строката, Південь, Захід, Схід… Коли у ВР сидить фракція, яка їздить до Москви консультуватись, як будувати своє життя, вибачте на слові… нам треба бути принциповими, а оцінки жорсткими і системними", — додав Кравчук.

А ми пам'ятаємо це:
Изображение

Коменти вогонь:

* Врет деда. За сколько лет у власти, с доступом к секретным документам, он не мог не знать про кровавые делишки КПСС и КГБ. Просто было выгодно служить режиму. А когда режим пал, все были уже повязаны круговой порукой.

* Бо Кравчук і сам не сприймав нашу незалежність.
Тепер дід намагається влитись в струмок українства. Але я в його лукавство не повірю.

* Що ж ти, курва стара, почав тепер голову попелом посипати? За два роки просрати все, що було досягнуто, обісратись по вуха, щоб сьогодні заявити, що то таки кацапи винні? А ти, гнидо, 2 роки тому того не знав, разом зі Шмарклею Пуйлу в очко заглядали, вилизували його? А тепер як? Як повернути хоч би до того, що 2 роки тому було, як повернути втрачене, паскудо? А втрачено ох як багато: і території, і людські життя, і міжнародну підтримку і, що найстрашніше, віру людей, падлюко!

*150 років???
А 400 років не хочеш?
150 років московія лише чукчів завойовувала.
І так. В Україні критично мало людей знає справжню історію, а не радянсько-рашистські фейки.
Якби справжню історію знали всі, то в опіздіжопців взагалі не було би ніяких шансів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Lis1980
Полковник
Полковник
Сообщения: 7231
Зарегистрирован: 24 мар 2019
Откуда: Из дремучего леса
Поблагодарили: 21442 раза
Карма: +3/-0

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 12 фев 2021, 16:59

#прогноз
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 25539
Зарегистрирован: 22 мар 2017
Поблагодарили: 76692 раза
Карма: +14/-0

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 фев 2021, 02:12

Дивіться яку цікавку знайшов.
Рейтинг сайтів в Україні.
За один місяць, січень:
Изображение
За 2020 рік:
Изображение
А це за 2012
Изображение

А ми змінилися))) Бачите де тепер яндекс, однокласники з вконтактіками, та інші мейли ру :wink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

dnepr7
Полковник
Полковник
Сообщения: 3724
Зарегистрирован: 28 сен 2017
Откуда: Днепропетровск
Поблагодарили: 5526 раз
Карма: +7/-12

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 14 фев 2021, 15:59

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

dnepr7
Полковник
Полковник
Сообщения: 3724
Зарегистрирован: 28 сен 2017
Откуда: Днепропетровск
Поблагодарили: 5526 раз
Карма: +7/-12

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 14 фев 2021, 16:02

Warisdeath писал(а):
13 фев 2021, 02:12
А ми змінилися))) Бачите де тепер яндекс, однокласники з вконтактіками, та інші мейли ру :wink:
Я вот лично не пользовался Яндексом однокласниками вконтактом и майл ру - вовсе никогда. Сразу был Гугл. И фейсбук.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

dnepr7
Полковник
Полковник
Сообщения: 3724
Зарегистрирован: 28 сен 2017
Откуда: Днепропетровск
Поблагодарили: 5526 раз
Карма: +7/-12

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 14 фев 2021, 16:22

Warisdeath писал(а):
12 фев 2021, 15:30
*150 років???
А 400 років не хочеш?
150 років московія лише чукчів завойовувала.
І так. В Україні критично мало людей знає справжню історію, а не радянсько-рашистські фейки.
Якби справжню історію знали всі, то в опіздіжопців взагалі не було би ніяких шансів.
Нет никакой НАСТОЯЩЕЙ истории ибо история вообще это лженаука.

ИСТОРИЯ - ЭТО ЛЖЕНАУКА!
Итак, что есть история?
История с общечеловеческой точки зрения и с точки зрения индивида.
Вопрос предельно сложный.
1) История - ложь. Такая же ложь как и утверждение о существовании Абсолютной Истины.
2) История - не наука. История это художественное произведение. Как литература. Огромная часть базы этого предмета - труды, написанные обычными (пусть и, зачастую, очень умными людьми). А труд, написанный человеком, вещь сугубо субъективная. Пусть даже труд этот будет основан на десятках других трудов. Все эти труды лишь взгляд одного человека на какие-то события. Или же взгляд одного человека на взгляды других людей. Всё это не претендует и не может претендовать на какую либо "трезвость", объективность или, если позволите, истинность.
3) История - инструмент. Инструмент политического влияния на социум. Очень верно по этому поводу написал Оруэлл в своей замечательной и гениальной антиутопии "1984": "Тот кто управляет прошлым, управляет будущим. Тот кто управляет настоящим, управляет прошлым." Этот роман вообще обязателен к прочтению всем без исключения.
4) Историю делают люди. Только не те люди, участники непосредственных событий, а те, которые эти события описывают и анализируют (т.н. историки).
5) История - это сказки для идиотов. Уж простите, если кого задел. Не хотел.
6) История - это разменная монета политических игр.
7) История - метод воспитания стада. Т.к. история у нас является обязательным предметом в школах и вообще обязательной наукой для создания патриотического (быдла) строя.
8) История - бесконечно многогранная субстанция, абсолютно не поддающаяся какому-либо "реальному" анализу.
9) История зиждется на своих памятниках. Памятники эти тоже не являются прямым доказательством чего либо. Есть только тысячи догадок из которых выходит конечный объект - история. И эту историю большинство людей принимают на веру.
10) В истории никому и ничему нельзя доверять.
11) История, как и многие другие науки претендующие на истинность, является чисто интерсубъективной вещью. То есть, вещью, в которую верит большинство народу и потому она (как-будто) считается объективной, истинной. Отсюда следует следующий пункт:
12) История - миф, который люди сами для себя создали и охотно в него верят.
13) История - псевдонаука. Здесь невозможен эксперимент и, именно поэтому, какая-либо точность.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.


Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Аватара пользователя

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума
Сообщения: 1749
Зарегистрирован: 04 мар 2017
Поблагодарили: 6592 раза
Карма: +5/-1

Украина-реалии New

Где Гоша » 14 фев 2021, 16:31

История становится лженаукой,когда целенаправленно жгут,прячут архивные документы.А после этого пошло то,что Вы перечислили в 13 пунктах.

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»