А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 27 янв 2021, 00:44

Очільниця поліції Капітолію Йогананда Піттман перепросила Конгрес США за неспроможність її відомства гарантувати безпеку законодавцям під час штурму 6 січня попри те, що було відомо про підготовку збройних протестів.

Як повідомляє The Hill, про це вона заявила під час зустрічі з членами Комітету в питаннях асигнувань Палати представників США.

«В умовах терористичного нападу, який здійснили 6 січня десятки тисяч протестувальників, налаштованих зупинити затвердження результатів голосувань виборників, департамент (поліції Капітолію) не зміг дотриматися власних високих стандартів», - заявила Піттман.

Вона підтвердила, що її відомство за кілька днів до заворушень мало інформацію про підготовку до участі в протестах мілітаризованих угруповань, а також організацій, що виступають за верховенство білих. Піттман також визнала, що поліція Капітолію була поінформована про те, що деякі учасники мали намір привезти зброю.

«Ми знали, що існує велика загроза насильства, і що мішенню є Конгрес. Департамент підготувався для відповіді на ці виклики, але ми зробили недостатньо», - зауважила вона.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 27 янв 2021, 00:51

Демократична більшість Палати представників передала в Сенат статтю з імпічменту експрезидента Трампа, що відкриває шлях для судових слухань у верхній палаті Конгресу, повідомляє The Hill.

«Церемонія передачі - похмурий марш через весь Капітолій, учасниками якого стали дев'ять демократів з Палати представників, котрі виступатимуть у ролі обвинувачення у справі – була юридичною формальністю», - зазначається в публікації.

Самі слухання в Сенаті мають розпочатися за два тижні, після 8 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, члени Демпартії, а також 10 республіканців у Палаті представників 13 січня оголосили імпічмент президентові Дональду Трампу з обвинуваченням у підбурюванні до заколоту. Далі судові слухання мають відбутися у верхній палаті Конгресу, де всі 100 сенаторів виступатимуть у ролі присяжних.

Аби Сенат покарав Трампа, позбавивши його привілеїв та можливості обіймати політичні посади в майбутньому, демократам знадобиться підтримка ще принаймні 17 сенаторів.

На наступний день після подання статті в Сенат з імпічменту експрезидента Трампа члени верхньої палати Конгресу США склали присягу перед судовим розглядом справи з імпічменту Дональда Трампа, де вони виступатимуть в ролі великого журі присяжних.

«Cенатори підходили до трибуни, де ставили свої підписи в книзі з присягою», - описує видання процедуру.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 28 янв 2021, 10:19

Адміністрація США зробить «повний перегляд» всіх зловмисних дій Росії – Блінкен

Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив, що нова адміністрація в Вашингтоні проведе повний перегляд зловмисної діяльності уряду РФ та водночас заявив, що здивований, як один опозиціонер в Росії зміг настільки перелякати Кремль.

Про це він заявив під час першої пресконференції на своїй посаді, що відбулася в середу в Державному департаменті США.

«Мене досі вражає, яким занепокоєним і, можливо, переляканим виглядає російський уряд через одну людину - пана Навального», - зауважив глава американського зовнішньополітичного відомства.

Він зазначив, що нова адміністрація зараз вивчає всі дії Росії, які викликають «глибоку стурбованість» як щодо використання хімічної зброї в РФ, так і замаху на вбивство російського опозиціонера.

У цьому ж контексті Блінкен додав, що в Вашингтоні також уважно вивчають інші дії росіян, у тому числі хакерський напад на програмне забезпечення SolarWinds, що дозволило зламати доступ до федеральних установ та бізнес-структур. Крім того, за його словами, переглядаються рапорти про грошові винагороди, які пропонували росіяни в Афганістані за атаки проти американських військових. Окремо вивчаються спроби РФ втрутитися в президентські вибори 2020 року в США.

За словами держсекретаря США, по всіх цих питаннях буде проведений «повний перегляд» і потім прийняте рішення, що робити далі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 28 янв 2021, 10:40

Екс-президент США Дональд Трамп не планує особисто з'являтися на слуханнях щодо імпічменту в Сенаті, він може представити свідчення на свій захист письмово, повідомляє телеканал NBC News з посиланням на обізнані джерела.

За даними двох співрозмовників телеканалу, Трамп може надати в Сенат лист на свій захист, але з'являтися у верхній палаті Конгресу особисто, щоб захистити себе від обвинувачень у тому, що він спровокував заворушення в Капітолії 6 січня, не збирається.

Тим часом, одне з джерел повідомило, що до команди захисту Трампа приєднався адвокат Джошуа Говард, який працював в Мін'юсті і займався розслідуванням справи 42-го президента США Білла Клінтона і Моніки Левінскі.

Крім того, зазначили співрозмовники телеканалу, ведучий адвокат Трампа з імпічменту Бутч Бауерс, як очікується, додасть в команду, принаймні, ще одного захисника, можливо, експерта з Конституції.

Тим часом, додає телеканал, екс-президент, перебуваючи у Флориді, уважно стежить за виступами республіканців щодо імпічменту.

Один зі співрозмовників заявив, що Трамп "натхнений" ознаками того, що сенатори Республіканської партії, навряд чи, засудять його. На його думку, затримка з судовим процесом, ймовірно, допомогла його становищу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 29 янв 2021, 02:38

Лучший комментарий.
"пиздюки неблагодарные"
120061 - А что там у пиндосов?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 29 янв 2021, 10:44

ИзображениеИзображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 29 янв 2021, 10:57

Warisdeath, Проблема черезмерной требовательности и неблагодарности = ЗАЖРАЛИСЬ
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 31 янв 2021, 00:22

Учасники штурму Капітолію, що мав місце 6 січня, висловили готовність дати свідчення проти колишнього президента США Дональда Трампа у справі про імпічмент, в тому числі колоритний «шаман QAnon», повідомляє Vice.

Так, один з найвідоміших учасників штурму Капітолію, «шаман» QAnon Джейкоб Ентоні Чанслі зазначив, що Трамп «його зрадив», тому він готовий свідчити проти нього, розповів адвокат Чанслі Ел Уоткінс.

За словами адвоката, Чанслі вважає слова Трампа, після яких розпочався штурм, «нічим іншим, як запрошенням піти до Капітолія разом із президентом і битися там мов у пеклі».

«Якщо розглянуті звинувачення для імпічменту мають підстави, голоси Ченслі та інших осіб, причетних до події, повинні бути почуті», — сказав Уоткінс.

Адвокат 20-річного Емануеля Джексона — ще одного учасника штурму, якому висунули обвинувачення за п’ятьма пунктами, включаючи напад на правоохоронців, у недавній судовій заяві зазначив, що «характер і обставини цього злочину повинні розглядатися через призму події, натхненної президентом США».

Інший учасник штурму, Гаррет Міллер, якого звинувачували також у погрозах члену Палати представників Окасіо-Кортес і офіцеру поліції Капітолію, опублікував через свого адвоката заяву, де вибачився і поклав провину за свою поведінку на Трампа.

У справі про напад на Капітолій прихильників Дональда Трампа заарештовані 135 осіб.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 31 янв 2021, 00:29

От любви до ненависти один шаг особенно если ты под арестом ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 31 янв 2021, 01:26

Lis1980, Особливо тоді, коли ставки роблять на люмпен-пролетаріат. Вони завжди здадуть, підставлять, кинуть, не справляться, бо замість мізків вата. У якій би країні вони не проживали, вони скрізь однакові.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 31 янв 2021, 03:00

Не оскорбляйте пролетариев.. идиотов полно и среди граждан с высшим образованием ;) Хотя у необразованных их процент выше. А у образованных они заметнее )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 31 янв 2021, 03:14

Lis1980, Ні в якому разі я не намагався нікого образити. Може я і невдало висловився, але для мене пролетарі не ті, хто багато працює і без освіти, а ті, які живуть під гаслом: "Відняти і поділити", які все руйнують і нічого не створюють. І серед них зустрічаються люди різноманітні, як і з освітою, так і без.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 31 янв 2021, 23:36

Колишній президент США Дональд Трамп залишився без провідних адвокатів за десять днів до старту процесу про імпічмент. Він не згоден зі стратегією захисту, яку запропонували юристи, пише CNN, .

Повідомляється, що серед адвокатів, які пішли від Трампа, - головні захисники Бутч Бауерс і Дебора Барбері з Південної Кароліни. Їхні помічники з цього штату Джонні Гассер і Грег Харріс теж покинули команду Трампа. Крім того, над справою про імпічмент припинив роботу юрист Джош Ховард.

За даними CNN, це відбулося в результаті розбіжностей з приводу стратегії захисту. Трамп наполягає на тому, щоб адвокати йшли за лінією фальсифікацій на виборах президента. Однак юристи вважали за краще відштовхуватися від того, що цей імпічмент оголошується вже після завершення президентського терміну. Трамп не погодився з цими аргументами.

Зазначимо, Бутч Бауерс працював в американському Мінюсті при президенті Джорджі Буші, а Дебора Барбері була федеральним прокурором. Джош Ховард брав участь у розслідуванні скандалів, пов'язаних з президентом Біллом Клінтоном і Монікою Левінські.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 01 фев 2021, 09:02

Американські ЗМІ дізналися імена людей, які спонсорували мітинг прихильників колишнього президента США Дональда Трампа 6 січня у Вашингтоні.

Видання The Wall Street Journal дізналося імена людей, які спонсорували мітинг прихильників колишнього президента США Дональда Трампа 6 січня у Вашингтоні. Частина його учасників після цього пішла до Капітолія (будівлі Конгресу США) і штурмом прорвалася до неї.

Згідно з документами, які отримало у своєму розпорядженні видання, одним зі спонсорів мітингу був Алекс Джонс — відомий у США радіоведучий і прихильних теорій змов. Соцмережі заблокували сторінки Джонса через поширення дезінформації та антинаукових речей.

За даними WSJ, Джонс спершу планував надати 50 тисяч доларів організаторам заходу, щоб ті дали йому можливість виступити. Але на нього вийшла Джулі Дженкінс Фанчеллі — бізнесвумен, сім’я якої володіє мережею супермаркетів Publix, — і допомогла йому збільшити внесок до 300 тисяч доларів. Загальний бюджет організаторів мітингу становив 500 тисяч доларів.

Фанчеллі відома як одна з найбільших донорів Республіканської партії, від якої Трампа й обрали президентом. Протягом передвиборчої кампанії у 2020 році вона пожертвувала штабу республіканця майже один мільйон доларів.

Зрештою, кошти, які сам Джонс планував передати організаторам мітингу на підтримку Трампа, пішли на інший захід, що відбувся днем раніше, 5 січня. А втім, 6 січня Джонс був присутній на мітингу; очевидці бачили його й біля Капітолія під час його штурму. Там він нібито закликав присутніх через гучномовець бути мирними і долучитися до іншого мітингу.

До цього мітингу, як з’ясувало The Wall Street Journal, причетна Керолін Рен — фінансистка, яка співпрацювала зі згаданою Фанчеллі. Крім того, Рен допомагала в організації й інших заходів 6 січня на підтримку Трампа.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Sanek » 01 фев 2021, 22:17

Трамп попал... имхо... :gd:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 фев 2021, 10:43

Президент США Джо Байден відвідав Держдепартамент, де виступив зі своєю першою програмною промовою, присвяченою головним завданням американської зовнішньої політики.

Звертаючись до співробітників Держдепартаменту, президент Байден підкреслив надзвичайно важливу роль, яку це відомство відіграє в боротьбі з викликами, з якими зіткнувся зараз весь світ - пандемія коронавірусу, кліматична криза і поширення ядерної зброї.

Співпраця з іншими країнами «має початися з дипломатії, заснованої на найдорожчих цінностях американської демократії - захисті свободи, пропонуванні можливостей, захисті загальнолюдських прав, повазі до верховенства закону, гідному ставленні до всіх людей», - заявив президент.

«Хоча багато з цих цінностей в останні роки зазнали сильного тиску, а за останні кілька тижнів вони навіть опинилися на межі зникнення, американський народ вийде з цієї ситуації більш сильним ..., щоб об'єднати світ у боротьбі за захист демократії», - підкреслив Байден .

Президент розповів, що він вже встиг поспілкуватися з багатьма союзниками США, лідерами Канади, Мексики, Великобританії, Німеччини, Франції, НАТО, Японії, Південної Кореї та Австралії. Йшлося, за словами Байдена, про переформатування зовнішньої політики Америці і відновлення демократичних союзів, які «атрофувалися за останні чотири роки зневаги і зловживань».

На думку Байдена, здатність створювати союзи - одне з головних достоїнств США. Президент підкреслив, що Сполучені Штати повинні «знову стояти пліч-о-пліч з нашими союзниками і ключовими партнерами». Однак при цьому Вашингтон повинен продовжувати «дипломатичну взаємодію з нашими супротивниками і конкурентами там, де це в наших інтересах і сприяє безпеці американського народу».

Байден заявив, що попередив президента Росії Володимира Путіна, що Сполучені Штати більше не будуть "прогинатися" перед російською агресією.

"Я дав зрозуміти президенту Путіну в манері, яка дуже відрізняється від манери мого попередника, що дні, коли Сполучені Штати прогинаються перед російськими агресивними діями, – втручання в наші вибори, кібератаки та отруєння її громадян – завершилися", – сказав Байден.

Він закликав Росію звільнити ув’язненого опозиціонера Олексія Навального.

Президент США назвав Китай "найбільш серйозним конкурентом" США.

"Ми будемо протистояти економічному зловживанню з боку Китаю, будемо протидіяти його агресивним, силовим діям, відреагуємо на атаку Китаю на права людини, інтелектуальну власність та світовий порядок. Але ми готові працювати з Пекіном, коли це відповідає інтересам США. Ми будемо конкурувати з позиції сили, відбудовуючи нашу власну домвіку на краще, працюючи з нашими союзниками та партнерами, відновлюючи нашу роль у міжнародних інститутах та повертаючи довіру до нас, та наш моральний авторитет, значну частину якого було втрачено", - заявив Байден.

Байден також наголосив на важливості вільної преси. "Вільна преса є важливою для здоров'я демократії".

Президент США також закликав домагатися досягнення миру в Ємені, вже багато років роздирається громадянською війною. Він також запевнив, що Вашингтон буде захищати суверенітет Саудівської Аравії, чия територія не раз піддавалася обстрілу проіранських військових угруповань.

Байден запевнив, що США збільшать прийом біженців, відновлять американське лідерство в боротьбі з головними глобальними викликами, такими як пандемія коронавірусу і зміна клімату.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 фев 2021, 10:54

У Білому домі сказали, чим адміністрація Байдена відрізнятиметься від попередників у питанні Росії

Радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван заявив у четвер, що США притягнуть Росію до відповідальності за низку зловмисних дій. Цим, за словами Саллівана, адміністрація Байдена буде відрізнятись від своїх попередників.

За словами Саллівана, характер заходів і час, коли США до них удадуться, будуть визначатися на розсуд США.

Раніше стало відомо, що група сенаторів від Демократичної і Республіканської партій внесла до Конгресу США законопроект "Про притягнення Росії до відповідальності за зловмисну діяльність" (Holding Russia Accountable for Malign Activities Act of 2021 - англ.). У ньому, зокрема пропонується накласти адресні санкції на російських офіційних осіб, причетних до отруєння опозиціонера Олексія Навального і до розробки в Росії бойової отруйної речовини "Новічок".

Раніше лідер республіканців у Сенаті США Мітч Макконнелл заявив, що США та їх союзники мають продовжувати сильні заходи для притягнення "Путіна та його посіпак" до відповідальності.

"Спочатку Навального отруїли. Тепер його ув'язнили. Мирні протестувальники по всій Росії утискаються. Це лише крайні події у довгій кампанії Путіна з підриву демократії та верховенства права. США та наші союзники мають продовжувати сильні заходи для притягнення до відповідальності Путіна та його посіпак", - твітував Макконнелл.

Згідно з документом, протягом 90 днів після прийняття закону президент США повинен накласти санкції на причетних до отруєння Навального і спроб приховати факт замаху. Йдеться про замороження активів, заборону на в'їзд до США і заборону американським громадянам і організаціям вести справи з включеними до списку санкцій. Окремі санкції можуть бути запроваджені у зв'язку з розробками і використанням "Новічка", яким, як встановили експерти, був отруєний Навальний.

Законопроект також передбачає, що протягом 180 днів після його прийняття, президент повинен подати до Конгресу дві доповіді - про обставини вбивства в 2015 році в Москві опозиціонера Бориса Нємцова, із зазначенням осіб, імовірно причетних до нього, і про "особисте багатство" президента Росії Володимира Путіна і його родичів.

У документі також міститься заклик до Держдепартаменту домагатися від Німеччини зупинки будівництва газопроводу "Північний потік - 2", а також до влади Росії - звільнити Олексія Навального, якому суд в Москві 2-го лютого замінив умовний термін у кримінальній справі на реальний. Про конкретні санкції у зв'язку з газопроводом і арештом Навального не згадується.

Раніше соратник Навального Володимир Ашурков направив президенту Джо Байдену список з 35-ти осіб, проти яких, на думку Фонду боротьби з корупцією, США слід було б запровадити санкції. У списку не лише чиновники, які могли мати відношення до організації отруєння Навального, але і бізнесмени з оточення Путіна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 05 фев 2021, 18:52

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lumen » 05 фев 2021, 19:27

dnepr7, вот, как раз появилась тема, чтобы задействовать механизм хештегов :wink:
Проставлю-ка я в свой пост тег #прогноз (на самом деле смотрите видео из поста выше!), чтобы легко было найти и через некоторое время проверить вангования очередного мамкиного аналитика :mail: Рекомендую всем добавлять тег #прогноз в подобные посты. Будет весьма интересно позже посмотреть кто настоящая Ванга, а кто так, по ушам поездить ролики снимает или тексты пишет :pleasantry:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 06 фев 2021, 02:42

А можна мені, можна вставити свій п'ятачок? Бо я полюбляю таких аналітиків)))) дуже полюбляю :wink:
Сподобались (сподобались у лапках)мені кілька речей з цього відео. Перше про капітуляцію Байдена. Це круто! :yahoo: Ще місяця не пройшло, як він приступив до своїх обов'язків, а вже капітулює. Ну, це серйозно. Друга річ, яка змушує повірити, що всьо пропало, це джерело. Воно єдине. До того ж автор його не називає. У нього на відео на скріні внизу є посилання на німецьке джерело. Це для того, щоб додати впевненості. :yes: І третє місце займає судно "Академік Черский". Автор чомусь вирішив не розповідати своїм слухачам, що цей горезвісний трубоукладальник здійснив черговий вояж туди-сюди. Тобто 6 січня він відправився у зону будівництва СП-2, а 11 січня вже всі завдання виконав і поїхав назад. Там є ще кілька цікавостей, але і цих достатньо.

А тепер робимо розбір польотів, як то кажуть)))

Гугл нам у поміч. Ах, да, у автора у поміч яндекс! Наприкінці відео є скрін. І це, до речі, важливо, яким шукачем користуватись.
Так от що нам дає гугл. Да, є така німецька фінансова газета Handelsblatt. Це, дійсно, серйозне видавництво. Але ж інколи і в серйозних ЗМі бувають не дуже серйозні речі. Там хтось комусь на вушко прошепотів про те, що написано на скрині, який наводить автор.
Далі російські ЗМІ розносять це, як завершений факт.
Изображение Изображение
Але є дуже важливе але.
Да, Байден і Меркель мали телефонну розмову. Да, вони і про СП-2 трохи поговорили. І саме головне у цьому, що вони, дійсно, поговрили трішечкі, не прийнявши ніяких рішень. А безпосередньо перемовини по СП 2 будуть пізніше.

Меркель готується до розмови з Байденом про "Північний потік-2"
Досі німецький уряд категорично відмовлявся навіть обговорювати "Північний потік-2". Але на тлі подій у Росії його позиція дещо змінилася. Які компроміси щодо санкцій, імовірно, обговорюються із США?
(На відео з 4:30 розповідають і про те, що і автор казав. Правда, трохи в іншому ракурсі)

І на завершення.

Власний кореспондент "Укрінформу" зробив інформаційний запит у Державний департаментент США саме з приводу розповсюдження цієї інформаціїї по СП-2 і отримав офіційну відповідь.

Сполучені Штати зацікавлені в збереженні колективної енергобезпеки Європи та залишають за собою право застосувати санкції проти тих, хто намагатиметься добудувати або сертифікувати російський проєкт газогону Nord Stream 2.
Про це йдеться в офіційній відповіді речника Державного департаменту США на інформаційний запит власного кореспондента Укрінформу.

«Як чітко заявив президент Байден, трубопровід «Північний потік-2» – це погана угода», - відповіли в Держдепараменті на прохання прокоментувати публікації в західних ЗМІ про можливість скасування санкцій проти Nord Stream 2.

Як підкреслили в американському відомстві, США продовжать працювати із союзниками та партнерами, «щоби забезпечити для Європи надійну, диверсифіковану мережу енергопостачання», яка не підриватиме колективної безпеки.

«Ми будемо стежити за діями щодо добудови чи сертифікації трубопроводу та, якщо така діяльність матиме місце, приймемо рішення про можливість застосування санкцій», - зазначили в Держдепартаменті США.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... ament.html

Все це на дату 3 лютого.

Вчора, 5 лютого, Байден виступав зі своєю першою програмною промовою, присвяченою головним завданням американської зовнішньої політики.
Про це у нас тут кількома постами вище.

П.С. Мені здається, що цей аналітик вже був у нас на форумі і точно так щось пішло не так в його аналітичній програмі))) Не стверджую, можу помилятись

П.С.П.С. Мабуть треба додати хештег. Бо це ж я до цього поста свої п'ять копійок сунув :wink: Якщо не треба, то модератор почистить.
#прогноз

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»