Об Арестовиче. Шел замыкающим. И как в таком случае он группу "завел"?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Кривоносу зрадофилить не впервой. Помните их конфликт с Муженко?
...в публичную плоскость выплеснулся конфликт в Генштабе по поводу создания Сил специальных операций (ССО).
Глава ГШ Виктор Муженко в одном из недавних интервью возлагает ответственность за отсутствие концепции ССО – на начальника управления специальных операций Генштаба Сергея Кривоноса. Симпатики Сергея Кривоноса, в числе которых известные волонтеры, утверждают, что Муженко на протяжении года не принимал и не подписывал концепцию Кривоноса из-за личного конфликта. Говорят, отношения двух высокопоставленных военных чиновников не заладились с прошлого года, во время обороны Краматорского аэродрома, которой руководил Кривонос. Тогда, по словам приближенных к нему людей, Кривонос, удерживавший Краматорский аэродром в течение 47 дней с малой группой десанта и спецназа, обнаружил колоны сепаратистов, которые выходили из Славянска. Координаты колонны сообщил в штаб.
Генштаб якобы обещал "накрыть огнем" сепаратистов, но колоннам Гиркина дали спокойно уйти в Донецк. Это задело Кривоноса. Не сдержавшись, в разговоре по спецсвязи, он назвал начальника ГШ Муженко "предателем". Личный конфликт в итоге стал камнем преткновения и затянул создание ССО почти на 1,5 года с момента подписания указа.
Генштаб якобы обещал "накрыть огнем" сепаратистов, но колоннам Гиркина дали спокойно уйти в Донецк.
Если это правда - то зная уровень наших артиллеристов 2014 года - банально не смогли.
Тем более что выходил Гиркин грамотно, отправив в открытую атаку колонну смертников (их кстати и накрыли) а сам шел по разведанному пустому маршруту с основными силами, причем с арьергардом (он кстати то же погиб вроде). боковым охранением, передовым дозором (на случай если разведка накосячила и что то появилось на маршруте)
И неожиданно... я помню его ролики накануне и писанину на антиквариате, мол, превратим Славянск в Сталинград, будем биться до последнего и прочее бла-бла-бла... а потом раз! и ушли... причем основная колонна шла вперемешку с семьями и детьми "защитнегов"...
И скорее всего в верхах забздели давать такой приказ... Россия давила психологически... бесконечные видео сосредоточения частей у границ Украины, Ростовская, Белгородская области... имхо витала в головах при штабных погонах такая мысля "не провоцировать"... А там мирняк вперемешку, ударим по колонне... последствия в медийном плане хз какие...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Член політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Максим Невінчаний, що входить до депутатської корпусу обласної ради Миколаївщини на Новий рік розмістив у себе сторінці зображення Володимира Путіна https://espreso.tv/news/2021/01/02/depu ... tom_putina
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Sanek, Я вже не знаю що у нас є, чого немає.
Один придурок депутат, той що Ківа, розміщує себе у шапці, інша дурепа депутат, та що Скороход, вдягається у георгієвську стрічку, ще й розповідає, що це історія. Так от і шапка, і стрічка у нас заборонені законом. А народні депутати на цей закон чхати хотіли. Я вже не кажу про морально-етичну сторону, я наголос роблю на порушенні закону. І здається мені, що ні Ківі, ні Скороход нічого не буде, навіть адмінштрафу. Подивимось.
Тому про цей випадок і казати нічого. Ні пуйло, ні його зображення у нас же не заборонені, бо він - президент, фігура політична і ВГК армії-агресора. Тобто не заборониш таке. А от те, що при цій владі всі вороги, колаборанти, сєпари, п'ята колона, заслані казачки і вся інша наволоч почуваються вільно і свободно, то це факт. Болячий, але факт, з яким ми живемо зараз. Чи вдасться нам, суспільству, подолати це, чи ні? От у чому питання.
Я йому щиро бажаю відчути на собі всі прєлєсті російського миру. Звісно, я не бажаю, щоб над Миколаєвом літали гради. Ні. Але, я дуже хочу, щоб конкретно ця особа якимось чином відчула на собі, що таке "братні обійми" і "братній захист".
Bikini, Вона що, фотосесію робила? І навіщо це виставляти?
Я питаю про фотосесію, бо бачив її фото у цьому костюмі і на цьому фоні в іншому ракурсі. Читав пост про те, як вони хизуються так званим перемир'ям і звернув увагу, що фото до тексту зовсім ні до чого. Було б краще окремо все розмістити, але про що це я? Про Мендель і щось зробити краще?
(с)
"З 1 січня: легалізовано гральний бізнес; єдиний соцвнесок для ФОП підвищено з 1100 грн. до 1320 грн.; мобільні оператори підвищать ціни; на 14% подороджає газ; до 50% (залежно від регіону) подорожчає опалення; на 40% подорожчають послуги з розподілення природного газу; на 10-15% подорожчає холодна вода; скасовано пільговий тариф на електрику - для всіх хто користувався, електрика подорожчає удвічи. Це не стосується Ігоря Валерійовича Коломойського, який уже скупився на збитковому "Центренерго" (чомусь було прибутковоме за Порошенка) електрикою нижче собівартості, в обсязі що добряче перевищує потреби. Тобто - буде продавати лохам за ринковою ціною. Радьте знайомим прибічникам ЗЕ частіше дивитися новорічне звернення Зеленського. Або - частіше істерично волати: "порохоскот!!!" Хто зна - може допоможе?"
А це часом не той самий Юрій Романенко, аналітик і політолог, який разом з Гайдаєм і з іншими такими самими аналітиками і політологами аж із штанів випригували розповідали нам, як нам потрібен Зе, як конче необхідно було змінити владу у країні?
І, якщо не помиляюсь, то Татарова було призначено в ОПу після злиття операції по вагнерівцям. То для чого цей пост?
" был отлучен от доступа к президенту" Це, взагалі, трешак.
І як цей вислів корелюється з фразою про "сгущаются тучи Зеленского" ?
Якщо хтось може відлучити від доступу до тіла, то про які хмари від цього тіла може йти мова?