"Украина придет к тому к чему она пришла сейчас".. Хм. Миссия выполнена??
Комментарий: Це нацик з Пітера, він часто в рулетці сидить, провокує українців. Але він каже прямо і чесно, це ворог, його можна навіть поважати, а от те населення, що живе в Україні і чекає росію, вони хто?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Мінрозвитку громад і територій направило на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій і асоціацій органів місцевого самоврядування Проєкт формату майбутніх районів - їх кількість і склад щодо кожної області і АР Крим. Замість 490 нинішніх районів, їх стане 118 - в середньому по 4-5 на область
Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад і територій.
У відомстві зазначили, що карти майбутніх районів підготовлені на основі пропозицій обласних державних адміністрацій та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем та наголосили, що це є в своїй сукупності лише першим проєктним документом, який ще зазнає змін в ході погоджень та попередніх обговорень на рівні Уряду, перед його схваленням.
Хтось може пояснити чому саме так?
Почитав коменти, люди незадоволені таким поділом.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Соромно повинно бути тим, хто живе в Україні, являється громадянином України і при цьому має антиукраїнську позицію. А наявність вишиванки ніяким чином не стверджує того, що людина займає проукраїнську позицію. У нашому світі дуже багато потвор, людей без принципів, які заради своєї мети готові і з чортом договір пидписати, а не тільки вишиванку одягти на себе.
dnepr7, я Вам більше скажу. В мене не тільки немає вишиванки, я ще й в Бога не вірю. Але "Армія-Мова-Віра" - це для мене основи, на яких будується моя країна. І да, вишиванка само по собі мені дуже подобається, не зважаючи на те, що у моєму гардеробі вона відсутня.
Я просто не хочу спорить с Вами и такими как Вы - о понятиях. Отличный бредовый термин "проукраинская позиция" он подходит для Вас. У меня вот позиция просто украинская.
И то что проукраинцы без вышиванок и в Бога не верят и пишут на русском - это нормально - шизофрения любая, в том числе такой особенный отдельный подвид как "вышиванка головного мозга" - она не лечится.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
А Ви порівняйти колонізаторів і все стане зрозуміло.
Не виправдовуючі ні одного колонізатора, але давайте подивимось що після себе залишили Великобританія, Франція, Іспанія, Німеччина, Португалія .... і наша. А також не забуваємо, що всі вищеназвані, це країни зі своєю давньою історією, культурою, традицією, а не навпаки. Да, вони приходили чисто зі своїми меркантильними цілями, да, вони захоплювали, да вони насаждали свої правила і т.д., тобто робили все те, що і робе колонізатор, але їм не потрібно було нікому доказувати свою велич і своє давнє існування, а тим більше міняти свою назву і назву своїх колоній. А у нас випадок не стандартний. Вкрали нашу історію, присвоїли собі нашу назву, на базі нашої мови створили свій язик. І для того, щоб це все закореніти, треба просто стерти пам'ять, спалити пісьмена і цілі бібліотеки, дещо переписати, закрити архіви, зробити підміну понять, розселити на наших землях своїх людей, а непокірних, незгодних знищити.
І ще не забуваємо про нерушимий, який 70 років господарював тут, хоч і робив вигляд, що цінує національну культуру, але ж головною все одно була московія. Згадайте лише перші слова гімну:
"Союз нерушимый республик свободных сплотила навеки великая русь" Як не крути, а московія правила балом і хоче це робити завжди. І вони стараються. І, на жаль, у них виходить, завдяки нашим ватнічкам.
США были колонией Великобритании. Теперь Великобритания - младший партнер США. Язык английский где США взяли не из Великобритании ли случайно? И как теперь с эти жить...
dnepr7 писал(а): У меня вот позиция просто украинская.
Ну-ка ну-ка, наш ватный друг, поделитесь своей украинской позицией? ;) А то мы так ее и не услышали!! Кроме фашистов, 9 мая и другого совкового бреда что в вашей позиции украинского??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
dnepr7 писал(а):
США были колонией Великобритании. Теперь Великобритания - младший партнер США. Язык английский где США взяли не из Великобритании ли случайно? И как теперь с эти жить...
А разве был американский язык? ))))) Этот момент мы не учитываем?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ну хоч тут у нас взаємопорозуміння!
А не треба сперечатись. Скажіть якою Ви бачите державу Україна і цього буде достатньо.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Як і канадський, австралійський, південно-американський, бо північна і південа Америки на різних же розмовляють мовах
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скажіть якою Ви бачите державу Україна і цього буде достатньо.
Я вижу в будущем Украину как независимое экономически развитое государство. Мы живем в мире со всеми соседями. Наша территориальная целостность восстановлена. В стране настолько высокий уровень жизни что к нам едут гастарбайтеры собирать урожай с полей. Армия наша крепка и вся набрана по контракту, есть собственное производство вооружений и боеприпасов - мы оружие продаем на экспорт в другие страны. Олигархов нет. Верховенство права и равенство всех перед законом и судом. Мы в космос запускаем ракеты и являемся участниками программы освоения Марса. Все улыбаются и рады видеть друг друга.
Борис Сергійович Миронов - російський державний, громадський і політичний діяч. Журналіст, публіцист. Один із засновників і перший головний редактор «Російської газети». У 1993-1994 роках - голова Державного Комітету Російської Федерації по друку. У 2002-2003 роках - співголова «Національно-Державної Партії Росії».
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...