Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 июн 2020, 01:16

Warisdeath писал(а):
03 июн 2020, 22:55
Тарас Чорновіл на каналі АннексіяНЕТ про те, чому Зеленський ганяється за Порошенком, про подарунки Москві і про те, ХТО керує Зеленським із зовні.
Додам від себе: професійне розтлумачення подій нашого сьогодення.
(Хотів в темі про Зеленського розмістити, а потім подумав і вирішив, що ні. Все набагато ширше.
Послухайте. Цікаво.)
В РФ хорошо понимают что Порошенко это символ - если его посадить это резко изменит ситуацию. И это было бы знаковым собитием - бывшего лидера страны которого прямо поддерживали США - взяли и кинули за решетку - и это тоже показатель что США не всесильны. Все логично.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 июн 2020, 02:13

dnepr7 писал(а):
04 июн 2020, 01:01
И где я призывал менять столицу?
Ніде. Але Ваш вислів про ментальність змусив сказати, що іншої столиці у нас не буде.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 июн 2020, 09:55

Гондон и Эхо Москвы!! ;) Все пи*арасы, а я граф Монте Кристо ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 июн 2020, 11:32

Warisdeath писал(а):
04 июн 2020, 02:13
Ніде. Але Ваш вислів про ментальність змусив сказати, що іншої столиці у нас не буде.
Это у Вас не будет другой столицы. А у нас - все возможно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 июн 2020, 11:45

dnepr7 писал(а):
04 июн 2020, 11:32
А у нас - все возможно.
А Ви це хто?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 июн 2020, 12:38

Warisdeath, Мы это люди которые понимают что альтернатива и разные варианты есть ВСЕГДА. Что нет никаких аксиом в отношениях между людьми в обществе - аксиомы это из точной науки математика. Всегда есть выбор на дороге - развилки и повороты. А Вы сами видите только один вариант - так мало того - пытаетесь окружающим внушить что нет других вариантов. Этого не может быть потому что этого не может быть никогда.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 июн 2020, 12:42

Warisdeath писал(а):
04 июн 2020, 11:45
А Ви це хто?
Нас 73% - мы те кто против Порошенко. И мы можем разочароваться в ЗЕ - не проблема - мы другого выберем.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 июн 2020, 13:26

dnepr7, До чого тут Порошенко, 73% і все інше, якщо моє питання було стосовно того, що у вас може бути інша столиця. Про яку столицю мова? Яким чином це може статися?

І да, вас давним давно не 73%. Та і ніколи не було 73-х, бо 13 541 528 від 40 млн - це аж ніяк не 73 відсотка.
І серед виборців Зеленського більшість тих, для кого столиця України - Київ, московія - ворог, а Україна понад усе.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 июн 2020, 14:17

dnepr7 писал(а):Warisdeath, Мы это люди которые понимают что альтернатива и разные варианты есть ВСЕГДА. Что нет никаких аксиом в отношениях между людьми в обществе - аксиомы это из точной науки математика. Всегда есть выбор на дороге - развилки и повороты. А Вы сами видите только один вариант - так мало того - пытаетесь окружающим внушить что нет других вариантов. Этого не может быть потому что этого не может быть никогда.
Ой, кто бы говорил!! ;) Ваша ватная аксиома неприятия всего украинского абсолютно аналогична по непробиваемости противоположной. Или мы этого не замечаем??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 04 июн 2020, 15:01

Lis1980 писал(а):
04 июн 2020, 09:55
Гондон
Не просто Гондон, а ГОНДОНИЩЕ! :lol:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 04 июн 2020, 15:15

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 04 июн 2020, 15:19

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 июн 2020, 16:57

Як можна забути про брехню?

Після повернення української делегації з Німеччини віце-прем'єр-міністр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков запропонував “забути” про створення консультативної ради, у якій на паритетних засадах мали засідати представники України та окупованих територій, а представники Росії, Німеччини, Франції та ОБСЄ були б присутні у якості спостерігачів

Ця заява дозволяє припустити, що у Берліні Андрій Єрмак та інші представники українського керівництва отримали настільки жорстку відсіч з німецької сторони з питання про створення консультативної ради, що вирішили більше ніколи до цієї теми не повертатися.

Але цікавим є інше: а от якби німці з французами погодилися б? Означало б це, що представники легітимної української влади зустрічалися б на засіданнях консультативної ради із представниками маріонеткового керівництва «народних республік», а Росія “виконувала роль посередника”, доводила, що у нас не окупація, а “внутрішній конфлікт”? Як виходить, що серйозні стратегічні помилки роблять українські керівники, а рятувати честь нашої країни повинні німецькі та французькі дипломати і небайдужі до майбутнього своєї країни українці? Як про це можна забути?

Як можна забути про те, що Андрій Єрмак як глава офісу президента України поставив підпис під рішенням про створення консультативної ради разом з чиновниками окупаційної влади “народних республік” - таким чином, фактично визнав їх як представників населення окупованих територій?

Як можна забути про те, що глава офісу президента не поніс ніякої відповідальності за свої дії, а Володимир Зеленський продовжує публічно захищати свого соратника від незручних запитань?

Як можна забути про те, що після імітації зі створенням консультативної ради українське керівництво зайнялося нової імітацією, не менше ризикованою - розширенням складу делегації у Мінську за рахунок діючих чиновників і депутатів нашої країни. І це при тому, що Росія свою делегацію розширювати не збирається, однак вже давно привозить на переговори “міністрів” і “депутатів” “народних республік”. І виходить, що наші міністри і депутати стануть за фактом співрозмовниками цих “міністрів і депутатів”?

Як можна забути про те, що з моменту обрання Володимира Зеленського президентом України будь-які дії нашої країни на переговорах з Москвою ніби випадково створюють можливість для доказу головної кремлівської тези - що у нас тут “внутрішній конфлікт”?

Як можна забути, що під час своєї передвиборної кампанії Володимир Зеленський брехав українцям, коли запевняв їх, що це Порошенко не хоче припинення війни, а насправді все дуже просто - “потрібно просто перестати стріляти”? І що можна домовитися з Путіним, який теж хоче припинення війни?

Як можна забути про те, що навіть зараз, коли ця жахлива брехня стала очевидною для кожного, Зеленський не хоче вибачитися за неї перед українцями? Що він продовжує наполягати на двосторонніх зустрічах з Путіним?

Як можна забути про те, що мільйони українців продовжують бажати жити в цьому морі брехні і імітації, відбираючи тим самим навіть саму надію на краще майбутнє у себе самих, своїх дітей і онуків?

Віталій Портников

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2020, 00:26

104785 - Украина-реалии New
104786 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2020, 00:43

:rolleyes2:
Ця перестрілка в Броварах вже стала шокуючою історією для України. Бо коли востаннє таке було, щоб більше сотні озброєних молодиків на чолі з вінницькими «хуторянами» із зброєю в руках влаштували справж­нє «Чикаго» за переділ ринку маршрутних перевезень? Може, тоді, коли у Вінниці підривали в ліфті «авторитета» Попика саме за маршрутки? Чи коли горіли, як свічки, із пасажирами в салоні три «бусики» 35-го маршруту «Вишенька-Вокзал»? До речі — це сталось також у травні. Терористів досі не знайдено. Чи коли на «стрілки» із водіями в тупику за вокзалом «Вінниця» на коліях бандити знімали 300 баксів «мзди» за кожну маршрутку?
У випадковий збіг цих по­дій не повірить лише сліпий чи куплений…

Про те, як «штатне злочинне угруповання» при місцевій владі «для особливо делікатних завдань» та охоронці Московського патріархату, серед яких і зять батюшки із Луки та 4 «послушники», з’явились у Броварах. https://duhovnyfront.com.ua/2020/06/04/ ... ssion=true

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2020, 00:46

Lumen писал(а):
04 июн 2020, 15:01
Не просто Гондон, а ГОНДОНИЩЕ!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 июн 2020, 01:46

Warisdeath писал(а):
04 июн 2020, 13:26
dnepr7, До чого тут Порошенко, 73% і все інше, якщо моє питання було стосовно того, що у вас може бути інша столиця. Про яку столицю мова? Яким чином це може статися?
Столицу нужно перенести в Краматорск - война тогда быстро закончится.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 июн 2020, 01:50

Warisdeath писал(а):
04 июн 2020, 11:45
А Ви це хто?
:wink:
104806 - Украина-реалии New

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 июн 2020, 02:05

Lis1980 писал(а):
04 июн 2020, 14:17
Ой, кто бы говорил!! ;) Ваша ватная аксиома неприятия всего украинского абсолютно аналогична по непробиваемости противоположной. Или мы этого не замечаем??
Вовсе не аналогична. Я 100% украинец по национальности - с хрена я должен принимать чужую точку зрения на то как для Украины лучше? Я и сам знаю как лучше - это моя родина и все мои предки тоже тут родились. Хотите мне что-то навязать? А нет. Кушайте сами свои пирожки с дерьмом - с улыбкой и под рассказы какая это вкуснятина. Мне не нада. У меня своя голова на плечах есть чтобы самому оценивать думать и решать. :gd:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2020, 02:16

dnepr7 писал(а):
05 июн 2020, 02:05
У меня своя голова на плечах есть чтобы самому оценивать думать и решать.
Так чого тоді так поверхньо обираєте? Я про це:
dnepr7 писал(а):
05 июн 2020, 01:46
Столицу нужно перенести в Краматорск - война тогда быстро закончится.
Тоді в Донецьк. Або у Ялту.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»