Профайлер2016 писал(а): ↑23 апр 2020, 00:42
Я высказываю четко свое мнение. Если кто-то его не понимает - это его проблема
От і побалакали

А мені завжди здавалось, що якщо мене не так розуміють, то це означає, що я якось не так доніс свою думку. І починав ще раз і може детальніше, чи ширше розповідати знову. На мою думку, це - елементарна повага до співрозмовника і бажання вести полеміку.
Ну і трохи по камрадам.
Lis1980, Пише з Tapatalk. Він про це сто разів казав. А це означає, що з телефону. З телефону багато тексту не напишеш. Це ж правда? Дуже незручно.
Якщо Ви мали на увазі
Гоша, то Гоша у нас, взагалі, не балакучий, на відміну від Вас та мене, наприклад.
Lumen,

Мабуть Ви не його мали на увазі, коли казали, про одну строчку.
А назвати
Sanek, провокатором, та ще й сказати, що він на сайті тільки споглядає, то це вже точно ні в які ворота не лізе. Подивіться на кількість його повідомлень. Споглядач так не споглядає)))) І немає в його постах провокацій.
Якщо про мене, то я Вам вже казав, що на мої питання Ви не відповідаєте.
А коли Ви кажете: "полистайте форум", то, знаєте, це ж якраз один із прийомів провокаторів

- спонукати опонента до дії
До речі, я, наприклад, коли мені треба, то сам шукаю, а не кажу, щоб хтось це зробив!
Так що мені зовсім не зрозуміло на що Ви образились.
Ну, і з чого все у нас тут почалось і продовжується, і кінця і краю не видно. Вам не подобається критика діючого президента. Але ж це не наклеп на нього. Це, дійсно реальна критика. Більше того ми ще й кажемо, як має бути, замість того, як він та його команда робе ті, чи інші справи. Тобто - критика конструктивна. Багато чого тут викладається без коментарів. Бо наш найвпливовіший у всьому світі має талант сам все зробити, без допомоги всяких критикив! Він у цьому неперевершений
Тож, Якщо ми все ж таки хочемо дискусій і полемик, то було б дуже добре з Вашого боку спростовувати аргументовано те, що на Ваш погляд Ваш опонент, чи Ваш співрозмовник каже не так, чи, взагалі, брехню. Пропоную почати з мене, саме з того, що Вам не подобається у моїх постах! Тільки без ярликів і без оглядки на кумирів.