Я стісняюсь запитати, а що це за новий пасаж? Бо я так розумію, що я дуже відстав від життя.
Корпоратив. Шо це за ноу-хау в нас таке? Це для чого? Для кого? І за які кошти?
Веселиться і лікує весь народ? Так наче не весь, а тількі особливі. І з яких це пір слуги собі таке дозволяють? У хазяїна спитали? Хазяїн дозволив? Спонсор смєту бачив, з ним все узгоджено? Щоб потім спонсору подаруночку під ялиночку не булу сюрпризом про дефіцит бюджету, чи, взагалі, недостачі в його бюджеті.
І ще важливе питання, бо може я й це пропостув і чогось не знаю? А війна вже закінчилась? Вже всі питання вирішені? Ніхто ніде не стріляє? В нас вже всі території визволені від окупації?
Бо я дуже добре пам'ятаю як одній людині, коли вона відпахала у режимі нон-стоп без перерви, категорично не можна було зі своєю сім'єю за свої кошти з'їздити один раз за п'ять років трохи відпочити. Гвалт стояв такий, що аж тирса літала. І одна з головних причин чому ні в якому разі ніззззззя було відпочити це те, що в нас же війна.
А хочете я вас трохи розвеселю?

Уявіть собі на хвилиночку, якби попередня коаліція так зробила!!! Ой як би верещали ті, хто зараз нам просто скаже: "А что здесь такого?"