Президент Зеленский
-
- Полковник
-
- Капитан
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Warisdeath, Шо и Вы туда же.Тянете суда разную ху.ню.Хватит и двух человек. Вы,видимо, хотите третьим стать?
-
- Генерал-майор
-
- Генерал-майор
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Та знаю я що той ресурс - х****ня. Я не вибачився коли викладав його тут. (Зараз перечитав свій пост і побачив, що збирався це зробити, а не зробив.) Тому кажу зараз, що вибачаюсь за цей ресурс. Але ж це вони казали і анонсували, що буде велике інтерв'ю з президентом України. От я зібрався з духом і подивився. А чому сюди притянув це лайно, тому що там є підтвердження тому, що та розмова була в коридорі, як і казав наш президент. А ще й тому, щоб подивитись на які дрібниці вони зосереджують свою увагу, і що, яке б не було прізвище президента України, як би він не ставився до росії, вони НІКОЛИ не будуть про нас щось добре казати і думати. НІКОЛИ. Тут, в цьму відео, вони з іронією і насмішкою висловлювались про Зеленського, показали його таким хлопчиком невмілим. І мені це дуже неприємно. Ми можемо що завгодно говорити, бо це - наше, ми самі розберемось, а запорєбрік - ні, не може.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Якщо по пивку - буду

Якщо слухати і дивитись Шарія - ні.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Скоро ждем второй обыск...
«КВН» – ЯК ДЕРЖАВОТВОРЧА ІДЕЯ?
Після мого, доволі різкого листа з критикою особи шоумена Зеленського, що вдавшись до маніпулятивних телевізійних технологій, тимчасово видає себе за Президента України, навіть серед моїх близьких друзів почали звучати голоси:
«Не можна так відкрито називати діючого Президента України «гандоном», бо він, зрештою може ним стати. А це руйнує нашу Державність і довіру до владних інституцій!»
20 РОКІВ!!! Студія «95 квартал», руйнувала нашу Державність і довіру до владних інституцій в усіх мислимих й не мислимих формах, піддаючи обструкції, висміюванню (інколи з особливим цинізмом) держаних високопосадовців усіх рангів, включаючи президентів. Всіляко нівелювала й знецінювала національні чесноти українців, виставляючи їх в образах чи то тупуватих «рагулів-салоїдів», чи то «майданутих, кастрюлеголових нациків», що вигукують «Слава Україні» сидячи на унітазному вічку. Зазіхала на честь і гідність Держави монологами та репризами «про повію, що приймає в усі діри». Знущалася над побиттям студентів на Майдані, злостиво надсміхалася над спаленням будинку Гонтарєвої, використовуючи для цього Національні державні колективи. Всіляко обстоювала права трансляції медіапродукту за участі осіб, що не визнають суверенітет та територіальну цілісність України.
Особисто для мене взірцем кварталівського цинізму були випуски часів Януковича, коли актори кварталу зубоскалили над Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком, що на той час знаходилися у тюрмі за сфабрикованими проти них обвинуваченнями.
Фарс, відверта зневага до державних діячів, руйнування іміджу Держави у світі, висміювання і нівеляція національних чеснот на тлі дискредитації державних інституцій та підриву авторитету Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Інституту Президенства – ось чим всі ці 20 років займався Володимир Зеленський, заробивши не тільки матеріальний, але як з’ясувалося згодом, й політичний капітал, нині конвертований у президенство головного шоумена та керівника «Студії 95 квартал».
І тепер ви відмовляєте мені у праві критикувати того, хто зробив собі на цьому карколомну публічну кар’єру?
А може я теж хочу стати президентом??!! Жартую…
На жаль, на поверхню глибоких вод політичного океану буття в Україні дійсно часто вспливає усіляке гівно: штучний пластик, жіночі прокладки, використані гандони, або дохлі морські мешканці, якими живиться усілякі трупоїди, мандруюче птаство, поверхневі види риб ну і телевізійні канали.
Я ж – риба глибоководна. І з глибини цієї неосяжної безодні історичного плину бачу, як після першого міцного шторму, все це поверхневе лайно опиниться викинутим на берег. Бо глибинні процеси творення історії ще ніхто не відміняв.
Врятуються тільки ті, хто розуміє: справжню державу можна збудувати виключно на базових гуманітарних цінностях, серед яких «Армія. Мова. Віра» посідають чільне місце разом з громадянською відданістю, дієвим патріотизмом, волею, гідністю, честю – всім тим, над чим останні роки усіляко насміхався «95 квартал».
«КВН» – не може бути державотворчою ідеєю!
Зеленський у образі Президента – насмішка над усіма нами.
«Над ким смієтесь? Над собою смієтесь…» – цю фразу з безсмертного гоголівського «Ревізору» знають всі.
Але чи знаєте, які слова звучать далі у нецензурованому варіанті монологу Городничого, зверненого до глядачів у залі?
«Нічого не бачу… Бачу якісь свині рила замість облич…»
З класиком важко сперечатися… Крупні плани глядачів у залі палацу «Україна» це наочно демонструють.
Але до розуміння відмінностей між вічним гоголівським та тимчасовим гумором нинішнього президента-комедіанта «простому виборцю» ще тільки належить дорости.
Хоча, напевне, це марні сподівання… «Бо народ – завжди правий».
Певне, мій народ і «народ» 95-го кварталу – це, таки, два різні народи.
(с) Антін Мухарський

«КВН» – ЯК ДЕРЖАВОТВОРЧА ІДЕЯ?
Після мого, доволі різкого листа з критикою особи шоумена Зеленського, що вдавшись до маніпулятивних телевізійних технологій, тимчасово видає себе за Президента України, навіть серед моїх близьких друзів почали звучати голоси:
«Не можна так відкрито називати діючого Президента України «гандоном», бо він, зрештою може ним стати. А це руйнує нашу Державність і довіру до владних інституцій!»
20 РОКІВ!!! Студія «95 квартал», руйнувала нашу Державність і довіру до владних інституцій в усіх мислимих й не мислимих формах, піддаючи обструкції, висміюванню (інколи з особливим цинізмом) держаних високопосадовців усіх рангів, включаючи президентів. Всіляко нівелювала й знецінювала національні чесноти українців, виставляючи їх в образах чи то тупуватих «рагулів-салоїдів», чи то «майданутих, кастрюлеголових нациків», що вигукують «Слава Україні» сидячи на унітазному вічку. Зазіхала на честь і гідність Держави монологами та репризами «про повію, що приймає в усі діри». Знущалася над побиттям студентів на Майдані, злостиво надсміхалася над спаленням будинку Гонтарєвої, використовуючи для цього Національні державні колективи. Всіляко обстоювала права трансляції медіапродукту за участі осіб, що не визнають суверенітет та територіальну цілісність України.
Особисто для мене взірцем кварталівського цинізму були випуски часів Януковича, коли актори кварталу зубоскалили над Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком, що на той час знаходилися у тюрмі за сфабрикованими проти них обвинуваченнями.
Фарс, відверта зневага до державних діячів, руйнування іміджу Держави у світі, висміювання і нівеляція національних чеснот на тлі дискредитації державних інституцій та підриву авторитету Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Інституту Президенства – ось чим всі ці 20 років займався Володимир Зеленський, заробивши не тільки матеріальний, але як з’ясувалося згодом, й політичний капітал, нині конвертований у президенство головного шоумена та керівника «Студії 95 квартал».
І тепер ви відмовляєте мені у праві критикувати того, хто зробив собі на цьому карколомну публічну кар’єру?
А може я теж хочу стати президентом??!! Жартую…
На жаль, на поверхню глибоких вод політичного океану буття в Україні дійсно часто вспливає усіляке гівно: штучний пластик, жіночі прокладки, використані гандони, або дохлі морські мешканці, якими живиться усілякі трупоїди, мандруюче птаство, поверхневі види риб ну і телевізійні канали.
Я ж – риба глибоководна. І з глибини цієї неосяжної безодні історичного плину бачу, як після першого міцного шторму, все це поверхневе лайно опиниться викинутим на берег. Бо глибинні процеси творення історії ще ніхто не відміняв.
Врятуються тільки ті, хто розуміє: справжню державу можна збудувати виключно на базових гуманітарних цінностях, серед яких «Армія. Мова. Віра» посідають чільне місце разом з громадянською відданістю, дієвим патріотизмом, волею, гідністю, честю – всім тим, над чим останні роки усіляко насміхався «95 квартал».
«КВН» – не може бути державотворчою ідеєю!
Зеленський у образі Президента – насмішка над усіма нами.
«Над ким смієтесь? Над собою смієтесь…» – цю фразу з безсмертного гоголівського «Ревізору» знають всі.
Але чи знаєте, які слова звучать далі у нецензурованому варіанті монологу Городничого, зверненого до глядачів у залі?
«Нічого не бачу… Бачу якісь свині рила замість облич…»
З класиком важко сперечатися… Крупні плани глядачів у залі палацу «Україна» це наочно демонструють.
Але до розуміння відмінностей між вічним гоголівським та тимчасовим гумором нинішнього президента-комедіанта «простому виборцю» ще тільки належить дорости.
Хоча, напевне, це марні сподівання… «Бо народ – завжди правий».
Певне, мій народ і «народ» 95-го кварталу – це, таки, два різні народи.
(с) Антін Мухарський
-
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Sanek, Це все є в тому відео, що я викладав.
І це також стало ще одною причиною чому я приніс ту х*ню сюди.
І це також стало ще одною причиною чому я приніс ту х*ню сюди.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
У неділю, 15 грудня, президент України Володимир Зеленський проігнорував урочисту літургію присвячено першій річниці Об'єднавчого собору ПЦУ. Також немає ніяких згадок про цю історичну подію на сайті Офісу президента чи у на офіційних акаунтах в соцмережах глави держави.
Вчора, 14 грудня, президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Дмитро Разумков і прем’єр-міністр Олексій Гончарук вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС у храмовому комплексі на честь Архангела Михаїла УПЦ Московського патріархату на бульварі Верховної Ради у Києві.
Вчора, 14 грудня, президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Дмитро Разумков і прем’єр-міністр Олексій Гончарук вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС у храмовому комплексі на честь Архангела Михаїла УПЦ Московського патріархату на бульварі Верховної Ради у Києві.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Warisdeath, ну и что? Вы чему-то удивляетесь? 

-
- Полковник
Президент Зеленский
Что касается тем про политику - то на райберте нет никакой демократии и близко. Мою тему про русскую рэп-музыку закрыли - а до этого один из модераторов отписал что тот кто слушает русский рэп - дебил. И я - как человек не конфликтный и не склонный к скандалам - сделал выводы и в темах про политику там не пишу вовсе ничего - потому что там за НЕ правильное мнение можно и бан получить - легко.
Если на этом форуме в правилах запретят ролики Шария - буду выполнять правила.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Нє, ні скілічки. От якби він пішов у ПЦУ то я б здивувався два рази))) Перший раз, що він взагалі пішов у церкву. А другий, що в ПЦУ. Тому моє здивування лише один раз тільки від того, що ця делегація вирішила зайти у церкву.
А так, все природньо. Людина пішла туди, що їй до серця ближче.
Такщо я не здивован.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Если человек любит свою родину Украину - он просто не сможет уехать. Потому что любовь она как воздух - если ты можешь не дышать - то нет значит никакой любви.Warisdeath писал(а): ↑15 дек 2019, 02:11
Спитай себе, дитино, хто ти є,
І в серці обізветься рідна мова;
І в голосі яснім ім’я твоє
Просяє, наче зірка світанкова.
З родинного гнізда, немов пташа,
Ти полетиш, де світу далечизна,
Та в рідній мові буде вся душа
І вся твоя дорога, вся Вітчизна.
У просторах, яким немає меж,
Не згубишся, як на вітрах полова.
Моря перелетиш і не впадеш,
Допоки буде в серці рідна мова.
Д. Павличко
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Ой ли? Прям таки и сфабриковано? Против Юли еще может быть, а Луценко точно совершил должностное преступление. За что и ответил. Единственно - сила его наказания не сопоставима с нанесенным им ущербом. Это да. Но факт остается фактом: снял шапку - неси ответ)))

Последний раз редактировалось Профайлер2016 16 дек 2019, 13:40, всего редактировалось 1 раз.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
-
- Полковник
Президент Зеленский
Профайлер2016 писал(а): ↑16 дек 2019, 13:19один из модераторов отписал что тот кто слушает русский рэп - дебил.
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Warisdeath писал(а): ↑16 дек 2019, 01:24У неділю, 15 грудня, президент України Володимир Зеленський проігнорував урочисту літургію присвячено першій річниці Об'єднавчого собору ПЦУ. Також немає ніяких згадок про цю історичну подію на сайті Офісу президента чи у на офіційних акаунтах в соцмережах глави держави.
Парни! Вы меня удивляете сами! Что вы выискиваете причины там, где их нет? Блин! Ну сколько можно?Warisdeath писал(а): ↑16 дек 2019, 13:08Нє, ні скілічки. От якби він пішов у ПЦУ то я б здивувався два рази))) Перший раз, що він взагалі пішов у церкву. А другий, що в ПЦУ.
1. Какой нафиг масковский патриархат? На днях только Епифаний сделал заявление, что все - в Украине он ликвидирован!
2. Церковь у нас - ВНЕ политики! У нас - светское государство!!!
3. Литургия по чернобыльцам? Господи, куда зашли, там и сделали. Тем более, что не говори, а люди все равно ходят в те церкви в которые и ходили. Кто как привык. И из-за того, что кто-то решил смешать веру с политикой никто не побежит менять конфессии. Я рад, что у нас теперь украинская церковь главная, но все равно хожу в ту церковь в которую и ходил - пару раз в год.
4. Президент у нас еврей. И он не прикидывается! Зачем натягивать воздушный шар на глобус?
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Да там все такие же

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник