Политический юмор
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Политический юмор
Музыкальная пауза.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Политический юмор
(С)
Цікава історія була у мене в житті. Мій знайомий, назвемо його Віталя, потрахував подружку своєї дружини Свєти.
Одного разу він з цією подругою завіявся на вихідні на турбазу (мобільників ще не було), сказавши дружині Свєті, що їде з мужиками на рибалку.
Коли в неділю ввечері він повернувся, то зʼясував, що Свєти нема вдома. Віталя думав, що вона десь за хлібом вийшла, тому ніяких підозр не мав.
За годину додому повернулася Свєта (його дружина), яка всі вихідні провела під якимось знайомим джигітом, вважаючи, що Віталя на рибалці і не попалить.
Оскільки Свєта не знала, коли саме Віталік повернувся додому (годину тому чи вчора), вона с ходу зарядила, що з пʼятниці була всі вихідні у подруги Альони (яку в цей час на турбазі топтав Віталік, який мав бути на рибалці).
Думаю, що в цей момент Віталік дивився на Свєту так само, як ЗЕлена ОПа, (яка напи@діла що виробляє фламінго), дивиться на мокшів (які напи@діли, що збили фламінго).
Цікава історія була у мене в житті. Мій знайомий, назвемо його Віталя, потрахував подружку своєї дружини Свєти.
Одного разу він з цією подругою завіявся на вихідні на турбазу (мобільників ще не було), сказавши дружині Свєті, що їде з мужиками на рибалку.
Коли в неділю ввечері він повернувся, то зʼясував, що Свєти нема вдома. Віталя думав, що вона десь за хлібом вийшла, тому ніяких підозр не мав.
За годину додому повернулася Свєта (його дружина), яка всі вихідні провела під якимось знайомим джигітом, вважаючи, що Віталя на рибалці і не попалить.
Оскільки Свєта не знала, коли саме Віталік повернувся додому (годину тому чи вчора), вона с ходу зарядила, що з пʼятниці була всі вихідні у подруги Альони (яку в цей час на турбазі топтав Віталік, який мав бути на рибалці).
Думаю, що в цей момент Віталік дивився на Свєту так само, як ЗЕлена ОПа, (яка напи@діла що виробляє фламінго), дивиться на мокшів (які напи@діли, що збили фламінго).
-
Автор темы - Полковник
Политический юмор
Старые расеянские «шутки», которые у них стали реальностью..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Политический юмор
Актуальный немецкий юмор (из фейсбука): только в Газе есть армия, которая сражается в гражданской одежде, а после перемирия переодевается в униформу.
У немцев всегда одно на уме
У немцев всегда одно на уме