Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 сен 2026, 20:55

Изображение

ССО повідомляють про ураження двох газоконденсатних заводів у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, Новоуренгойського та Пуровського.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 11 сен 2026, 14:41

Знову Ессен. Вже шостий раз «уражають». А флот підарів все стріляє калібрами і стріляє. Чого не роблять наліт 400..700 дронів + ракети на флот як на Москву - не зрозуміло. Ціль жеж пріоритетна і потоплення кораблів підарів дуже ефектно і як пропаганда - весь світ восхітілся бульку кацапського флагмана Москва.

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lis1980 » 11 сен 2026, 17:44

Влад Бевх писал(а):А флот підарів все стріляє калібрами і стріляє.
Не так чтобы уже стреляет.. ЧФ (знатно поредевший) давно заперт в Новороссийске и носу боится высунуть..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 сен 2026, 22:32

Чергове загострення

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 сен 2026, 23:32

Ну, не шостий, а четвертий раз. Просто для точності)))
(Мені теж здалося, що вже нескінченну кількість уражали той Ессен, тому я перевіряв і був здивований, що 9 вересня це був четвертий раз).

Не так вже Калібри летять, як раніше. Зараз вони більше використовують інші ракети.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lis1980 » 13 сен 2026, 12:06

Песков признал, что сейчас Россия бьёт по всему подряд.

«Российская Федерация не била по всему подряд. Стали это делать после того, как сами украинцы открыли ящик Пандоры», — заявил пресс-секретарь Кремля.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 сен 2026, 00:00

Та ні хріна він не розуміє. Денис прям якусь людяність побачив у Калашнікові. Хріна там він щось розуміє. Сциться він. На п'ятому році дванадцятирічної війни раптом побачив, що вони б'ють по мирним містам і селам. Та ти шо, яке прозріння. А 24 лютого вони що, у космос лупили? Але щось тоді Калашніков зовсім іншу пісню співав. А тепер прозрів. Угу. Такі не прозрівають. Такі у штани накладають. Вояка ротом через екран.
Просто на відміну від їхнього верховного Калашніков дійсно бачить реаліїї на землі. Тому і стало йому лячно. Ну і скоріш за все він бачить адекватність цього головнокомандувача і розуміє, що многоходовочнік завів кудись не туди, куди вони всі разом хотіли прийти.

Так це ще по серйозному по москві не прилітало. Що він тоді співати буде? На коліна стане, чи як?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lis1980 » 20 сен 2026, 07:49

Фотографии обломков ракеты FP-5 «Фламинго», сбитой сегодня в Подмосковье.
Изображение
Изображение
Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 20 сен 2026, 22:41

Слово “дизель” під час розмови звучало багато разів. Трамп неодноразово просив Зеленського припинити атаки на російські нафтопереробні заводи. Через ці удари зростають світові ціни на дизельне пальне, — Axios з посиланям на джерело, обізнане зі змістом розмови сьогоднішньої телефонної розмови американського і українського президентів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 21 сен 2026, 18:47

🇬🇧Умови бойових дій стають «дедалі жахливішими», кажуть українські ветерани — The Telegraph.

Британський військовий Джеймс «Penny» Фенсом, який воював на кількох ділянках фронту в Україні, каже, що умови війни стають «дедалі жахливішими», оскільки небо майже переповнене безпілотниками, що полюють на солдатів цілодобово.

Ветеран, який брав участь у жорстокій битві за Бахмут у 2023 році (яку місцеві називали «м’ясорубкою»), розповів виданню The Telegraph, що волів би повернутися до тих часів, аніж брати участь у нинішніх штурмах.

«Умови бойових дій стають дедалі жахливішими», — каже Фенсом.
«Ті з нас, хто тут уже давно, часом згадують Бахмут і думають: «Боже, якби ж ми могли повернутися в ті дні».

Він пояснює це постійним збільшенням дальності польоту сучасних безпілотників, через що війська змушені проводити майже весь час в окопах і бліндажах.

«Росіяни просто безперервно гатили по ньому, доки все майже не зруйнувалося», — розповідає він, згадуючи, як перебував в одному бліндажі, який за добу атакували 42 FPV-дрони.

«Нас там було лише троє, і ми навіть не були на самій лінії зіткнення — це показує, яку вогневу міць росіяни можуть спрямувати проти нас».
170080 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 21 сен 2026, 20:18

Влад Бевх писал(а): ↑
21 сен 2026, 18:47
через що війська змушені проводити майже весь час в окопах і бліндажах
Поэтому нужно либо что-то делать с беспилотниками, либо прийти к выводу, что человек на поле боя уже не нужен, соответсвтенно, требуется также робот :hm: И здравствуй Терминатор и Скайнет :hi:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старший лейтенант
Старший лейтенант

Где Александр Перижняк » 25 сен 2026, 11:19

Реалий современного Донецка вам в ленту!

Место событий: г. Донецк, улица Артёма, 281, кафе "Мята".

Люди зашли в это кафе выпить пива и поиграть на бильярде. Всё было хорошо. Доходит дело до расчета. Заходит охранник, имя Ильхам, и начинает рассказывать что люди должны заплатить штраф за порчу стола 40 тыс, что у него по камерам видно как что-то там разлили. Клиенты, по видео видно, что трезвые и вменяемые, начали говорить, покажите нам видео с камеры и мы заплатим, но вместо демонстрации видео пошли угрозы, которые вылились в избиения клиентов.

Люди пытались выйти, но дверь закрыли и сказали что вы не выйдете отсюда пока не заплатите 40 тыс. и не удалите видео с телефона. Люди начали требовать вызвать полицию, на что был ответ: "Щас тебе будет полиция".

И полиция действительно приехала. Только военная. Какое отношение ВП имеет к гражданскому конфликту? Более того, военный полицейский, соблюдая меры предосторожности, оставил свою машину не возле кафе, а на противоположной стороне улицы Артема, подошел к клиентам кафе и начал открыто угрожать. При этом охранники отобрали у людей телефоны, и ключи от их квартиры и требовали удалить эту запись. Ее, под воздействием грубой физической силы, пришлось удалить, но грамотный человек умеет сохранить запись так, чтобы всякая сволочь не смогла увидеть куда ее сохранили.

Номинальная хозяйка кафе, та самая силиконовая дама в стильном камуфляже, сказала что если клиенты не расчитаются, то их те люди, которые сейчас приедут (военная полиция) вывезут в последний путь за пределы ДНР и с концами (есть видео).

Кафе "Мята" работает круглосуточно и это несмотря на то, что в Донецке действует комендантский час. Казалось бы, причем здесь военная полиция?

Бандиты и рекетиры, по другому собственников и работников кафе я назвать не могу, очень боялись, чтобы эта запись не дай бог не появилась в медийном пространстве. Думаю, что боялись правильно. Есть и другие запис

Александр Перижняк
Старший лейтенант
Старший лейтенант

Где Александр Перижняк » 25 сен 2026, 11:21

Продолжение с кафе ..
Эта история стремительно развивается прямо сейчас! Под домом у вчерашней посетительницы кафе уже стоит машина, на ее телефон поступают угрозы. Запугивают сына, ведут себя очень нагло, уверенно в своей безнаказанности и бесцеремонно.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 сен 2026, 22:41

Александр Перижняк писал(а): ↑
25 сен 2026, 11:19
Люди зашли в это кафе выпить пива и поиграть на бильярде.
Цікаво це просто звичайні люди? Чи їх всіх щось якось пов'язує? :hm:

Зрозуміло, що ні до цього охоронця, ні тим більше до ВП у мене немає жодних думок про їхню порядність чи законність. Але якими би виродками вони не були здається, що в цій історії не все розповіли. Ну, просто якась аж занадто дивна історія. Вона ненормальна, це факт. Але щось в ній не все зрозуміло.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»