А в России чудеса! № 2
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Все-таки цікаво буде почитати мемуари тих, хто докладав путіну більш-менш правдиву інформацію про стан економіки. Що він відповідає, як реагує? Наскільки реальну картину вони йому малюють?
Всі все бачать, розуміють. Не треба бути великим економістом чи експертом щоб розуміти що відбувається і до чого все йде. А у йопнутого старигана все хорошо і двіжуха.
Ах, так, він же йопнутий. Так що щоб там йому не доповідали, у нього своя реальність! Але все одно цікаво як воно там в вузькому колі відбувається?
Всі все бачать, розуміють. Не треба бути великим економістом чи експертом щоб розуміти що відбувається і до чого все йде. А у йопнутого старигана все хорошо і двіжуха.
Ах, так, він же йопнутий. Так що щоб там йому не доповідали, у нього своя реальність! Але все одно цікаво як воно там в вузькому колі відбувається?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Англічанка гадіт)) подлиє англо-саксиАлександр Перижняк писал(а): ↑16 авг 2026, 14:31Сие есть не что иное как британский шахед.
Если верить им то именно он бьёт НПЗ..
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.