А в России чудеса! № 2

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 11 авг 2026, 11:05

Новосибірськ
Изображение

Якщо хтось подумав що це турбота про населення у випадку атаки дронів, або ще якоїсь небезпеки, то ні, це не воно. Це путін приїхав у Новосибірськ!
🤡

У Новосибірську жителям наказали не виходити на вулицю та не відчиняти вікна через візит Путіна

У Новосибірську напередодні візиту Володимира Путіна запровадили низку обмежень для місцевих жителів. Громадянам рекомендували не виходити на вулицю під час проїзду президентського кортежу, не підходити до вікон та не користуватися електронними й оптичними пристроями.

Подібні вказівки отримали й студенти Новосибірського державного університету, які залишалися в гуртожитках.
На території кампусу обмежили вільне пересування, а біля нових будівель навчально-наукового центру університету встановили загородження, які зазвичай використовують під час масових заходів.

Також у значній частині Академмістечка та на центральних вул ицях міста обмежили оренду електросамокатів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Лейтенант
Лейтенант

А в России чудеса! № 2

Где Александр Перижняк » 11 авг 2026, 11:37

Вторая волна топливного кризиса в регионах.
А казалось что вот навезли бензина

Вернуться в «Из жизни разных стран»