Коли працювали чотирнадцять республік, то п'ятнадцята привласнювала плоди цієї праці собі. Потім всі розбіглися по своїм домам і почали жити своє власне життя. Хтось краще, хтось гірше, але своє. І жодна республіка з чотирнадцяти навіть не натякнули ніколи, що хоче знову у ту сім'ю народів. І лише одна єдина смердить на весь світ. Смердить і стоне. Стільки грошей, скільки на неї впали за роки, коли ціна на нафту пішла вгору, вистачило б всім чотирадцяти разом і окремо узятим розквітнути і зайняти своє місце від світової торгівлі до науки і мистецтва. Що власне і сталося і без тих нафтодоларів. І лише ці з такими величезними фінансовими потоками прос*али все. Через свою пихатість, через своє чванство, через свої понти.
Тому що лапті.
А в России чудеса! № 2
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Рамзанка Кадиров стверджує, що історія про те, що його син нібито потрапив в ДТП це фейк:
«С помощью искусственного интеллекта можно обмануть любого человека.
По стране произошло 128 тысяч аварий, 13 009 человек погибли, но никому до этого нет дела, никто ничего не говорит.
А откуда-то взявшийся вброс об аварии сына Кадырова стал номером один в мировых новостях»
І виклав відео, на якому їсть солодке разом зі своїм сином Адамом.
За столом також його помічник Вісмурад Алієв.
Але у відео метадані були стерті. Тож коли було зняте відео, невідомо.
«С помощью искусственного интеллекта можно обмануть любого человека.
По стране произошло 128 тысяч аварий, 13 009 человек погибли, но никому до этого нет дела, никто ничего не говорит.
А откуда-то взявшийся вброс об аварии сына Кадырова стал номером один в мировых новостях»
І виклав відео, на якому їсть солодке разом зі своїм сином Адамом.
За столом також його помічник Вісмурад Алієв.
Але у відео метадані були стерті. Тож коли було зняте відео, невідомо.
-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Словно кадры из какого-то дешманского фильма

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...