А в России чудеса! № 2

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 17 дек 2025, 23:27

Lis1980, "Это же недолюбленные дети советских времён, которые мечтали жить, как буржуины" :lol:
Як точно Портников про них сказав!!!

Завжди цікавий діалог Грема і Портникова. Приємно їх слухати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 17 дек 2025, 23:31

Путінська система влади забезпечила стійкість т. зв. "російської федерації" в умовах провалу бліцкригу в Україні. Диктатор збудував систему управління, засновану на конкуренції всередині наближеного кола осіб – так званих "веж кремля". При цьому важливі галузі державного управління залишили технократам. Всупереч переконанням багатьох про керівну роль силовиків, ця система значно складніша. Від 1999 року й донині вона зазнала низки істотних змін. Трансформувалася роль ФСБ, утворився новий тип бюрократії. Цей процес прямо вплинув на готовність системи до вторгнення в Україну. Про те, як вибудовували режим на росії говоримо з політологом та істориком Вадимом Денисенком.

Як путін будував і змінював свій режим

Цікаве відео. Об'єктивний погляд. Інколи навіть невтішний, але правда, як вона є. :yes:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»