Там все без изменений.. ;)
Президент США заявил в интервью Axios, что в 2022 году российская колонна танков могла за пару часов дойти до Киева по шоссе, но якобы один из российских генералов изменил маршрут и отправил технику через поля.
Из-за дождей техника застряла в грязи, и это сорвало продвижение.
Он добавил, что украинцы уничтожили эту технику с помощью Javelin — противотанковых комплексов, которые США поставили ещё во время его первого президентского срока.
Желтовласка у власти.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Последний раз редактировалось Lis1980 20 июн 2026, 00:17, всего редактировалось 1 раз.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Пока вы отвечали, я поправил свой пост, взяв цитату из другого источника.. она не так кардинально стремная.. ;)
Хотя надо бы прочесть первоисточник, но лень искать и переводить..
Хотя надо бы прочесть первоисточник, но лень искать и переводить..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Lis1980,

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Дожди.. ага.. в феврале.. ))))Lis1980 писал(а):Из-за дождей техника застряла в грязи, и это сорвало продвижение.
(с)
легко они могли только за щеку взять, что собственно и сделали.
какой нахуй легко взять 3 млн Киев с агломирацией около 6 млн.... город, который еще и широченной рекой на 2 части разделен
блять, вот на минуту данные о группировке вермахта, которой они Киев брали...
Группа Армий «Центр»: 2Тгр, 2А: 343 000 человек, 1300 танков и штурмовых орудий
Группа армий «Юг»: 1Тгр, 17А, 6А: 763 000 человек, 1700 танков и штурмовых орудий.
1.1 лям человек наступающей армии и 3к танков. И это с учетом того, что в 1940 году население Киева по оф. данным было 930к человек, т.е. меньше ляма, т.е. от 3 до 6 раз меньше чем сейчас (не знаю 930к учитывали агломерацию или только сам Киев) да и сам город меньше был по площади
и теперь сравним с болотными орками
кацапский омон с дубинками и щитами при поддержке бтров и небольшого кол-ва танков. Группа десанта около 1к человек в Гостомель. Общей численностью северная группировка кот. шла на Киев около 30к человек. 30к на 6 млн агломерацию столицы.
Охуеть смешно.
p.s. нет, я допускаю, что если бы Зеленский поступил как янык в свое время, просто собрал бы вещи и свалил вместе со всем высшим руководством и некому было бы отдавать приказы, то скорее всего это и было бы 2-3 дня и особо без боевых действий. Но надеяться исключительно на такой вариант захвата Киева - это не от большого ума, а от его отсутствия, что собственно кацапы и доказали, мозгов там нет, мозга в принципе тоже.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Ні, ні, ще раз ні.
Яник звалив вночі. Зранку його шукали. І вже до вечора у нас був виконуючий обов'язки президента і ВГК, пан Турчинов. І таким чином було кому віддавати накази. Так само було б і якби втік боневтік Зеленський. Знайшлися б ті, хто взяв би на себе відповідальність.
І зверніть увагу, що пишу "знайшлися б ті", тобто це не одна якась людина на всю країну, а є декілька людей, які точно змогли би взяти на себе всю відповідальність за виживання країни в такий критичний час.
Так що геть не вірне припущення.
Тим більше, що у нас вже є розуміння і досвід що і як діяти, коли головний драпонув геть!
-
Bikini
- Полковник

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Та що казати про нас, якщо він примудрився посваритися з Мелоні?
Це ж треба було італійському виданню таке ляпати?
Приводом для скандалу стало інтерв’ю Дональда Трампа італійському телеканалу La7, у якому президент США заявив, що Мелоні нібито «благала» його сфотографуватися разом на саміті G7, а він погодився «з жалю»:
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Алло? Добрий вечір, пане президенте. Добрий вечір, я Даніеле Компатанджело, кореспондент із Білого дому.
У мене два запитання — щодо України і щодо Зборіла, якщо дозволите.
Якщо Україна й надалі демонструватиме зацікавленість у майбутньому вступі до Європейського Союзу, чи може це ускладнити ваші зусилля з досягнення домовленості з президентом путіним? Чи має Україна залишатися нейтральною? Що може привести до завершення цього конфлікту?
Президент США Дональд ТРАМП: Я не залучений до цього питання.
Ми хочемо лише миру.
Як там ваша прем’єр-міністр?
Як вона?
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Ну, ви щойно зустрічалися на G7, що ви про неї думаєте? Що ви думаєте про розмову, яку ви мали, сидячи на тому маленькому дивані?
Президент США Дональд ТРАМП: А що вона сказала, коли зустріла мене?
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Гадаю, вона була рада зустрітися з вами й мати такого друга, як ви.
Президент США Дональд ТРАМП: Мабуть, вона рада, що я з нею поговорив.
Я ж не був зобов’язаний із нею говорити.
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Розкажіть про ту зустріч.
Президент США Дональд ТРАМП: Не знаю, що вам сказати.
Вона благала мене зробити з нею фото, так сильно хотіла фото зі мною.
Я міг би й не робити, але мені стало її шкода.
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Що ви порадили їй та європейським союзникам щодо України? Ви вже розв’язали вісім конфліктів. Що ви їм порадили?
Президент США Дональд ТРАМП: Європейці помилилися в усьому щодо енергетики й помилилися в усьому щодо імміграції.
І якщо вони не розв’яжуть ці проблеми, Європа вже ніколи не буде такою, як раніше. Ймовірно, вони не зможуть їх розв’язати. Імміграція — це катастрофа.
Енергетика з усіма цими вітряками, які провалилися, — це катастрофа.
Ще поговоримо, але зараз мені треба йти.
Дякую.
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Дякую, пане президенте.
І тут рагує Мелоні!
Італія! Вогонь!
Свою прем'єрку підтримують урядовці.
Віцепрем’єр-міністр і міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Антоніо Таяні:

"Серйозні й образливі слова президента Трампа на адресу голови Ради міністрів Джорджі Мелоні ображають усю Італію. Саме тому я вирішив скасувати свій візит до США, запланований на 21 і 22 червня", - заявив Таяні.
Главу уряду підтримав і міністр оборони Італії Гвідо Крозетто:

«Не можу уявити, щоб Джорджія Мелоні просила когось про спільне фото — навіть під загрозою.
Натомість можу уявити, яких зусиль їй коштувало залишити осторонь те, що Трамп говорив кілька тижнів тому, заради інтересів Італії, Європи й Заходу.
І уявляю, яких зусиль їй коштуватиме не прокоментувати це нове падіння стилю президента США так, як воно на те заслуговує.
Хоча «падіння стилю» в цьому випадку — це вже приховане й незаслужене визнання. Болить те, що такі принизливі репліки не йдуть на користь нікому: ні США, ні Італії, ні альянсу», - написав Крозетто.
Це ж треба було італійському виданню таке ляпати?
Приводом для скандалу стало інтерв’ю Дональда Трампа італійському телеканалу La7, у якому президент США заявив, що Мелоні нібито «благала» його сфотографуватися разом на саміті G7, а він погодився «з жалю»:
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Алло? Добрий вечір, пане президенте. Добрий вечір, я Даніеле Компатанджело, кореспондент із Білого дому.
У мене два запитання — щодо України і щодо Зборіла, якщо дозволите.
Якщо Україна й надалі демонструватиме зацікавленість у майбутньому вступі до Європейського Союзу, чи може це ускладнити ваші зусилля з досягнення домовленості з президентом путіним? Чи має Україна залишатися нейтральною? Що може привести до завершення цього конфлікту?
Президент США Дональд ТРАМП: Я не залучений до цього питання.
Ми хочемо лише миру.
Як там ваша прем’єр-міністр?
Як вона?
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Ну, ви щойно зустрічалися на G7, що ви про неї думаєте? Що ви думаєте про розмову, яку ви мали, сидячи на тому маленькому дивані?
Президент США Дональд ТРАМП: А що вона сказала, коли зустріла мене?
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Гадаю, вона була рада зустрітися з вами й мати такого друга, як ви.
Президент США Дональд ТРАМП: Мабуть, вона рада, що я з нею поговорив.
Я ж не був зобов’язаний із нею говорити.
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Розкажіть про ту зустріч.
Президент США Дональд ТРАМП: Не знаю, що вам сказати.
Вона благала мене зробити з нею фото, так сильно хотіла фото зі мною.
Я міг би й не робити, але мені стало її шкода.
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Що ви порадили їй та європейським союзникам щодо України? Ви вже розв’язали вісім конфліктів. Що ви їм порадили?
Президент США Дональд ТРАМП: Європейці помилилися в усьому щодо енергетики й помилилися в усьому щодо імміграції.
І якщо вони не розв’яжуть ці проблеми, Європа вже ніколи не буде такою, як раніше. Ймовірно, вони не зможуть їх розв’язати. Імміграція — це катастрофа.
Енергетика з усіма цими вітряками, які провалилися, — це катастрофа.
Ще поговоримо, але зараз мені треба йти.
Дякую.
Кореспондент La7 Даніеле КОМПАТАНДЖЕЛО: Дякую, пане президенте.
І тут рагує Мелоні!
Свою прем'єрку підтримують урядовці.
Віцепрем’єр-міністр і міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Антоніо Таяні:

"Серйозні й образливі слова президента Трампа на адресу голови Ради міністрів Джорджі Мелоні ображають усю Італію. Саме тому я вирішив скасувати свій візит до США, запланований на 21 і 22 червня", - заявив Таяні.
Главу уряду підтримав і міністр оборони Італії Гвідо Крозетто:

«Не можу уявити, щоб Джорджія Мелоні просила когось про спільне фото — навіть під загрозою.
Натомість можу уявити, яких зусиль їй коштувало залишити осторонь те, що Трамп говорив кілька тижнів тому, заради інтересів Італії, Європи й Заходу.
І уявляю, яких зусиль їй коштуватиме не прокоментувати це нове падіння стилю президента США так, як воно на те заслуговує.
Хоча «падіння стилю» в цьому випадку — це вже приховане й незаслужене визнання. Болить те, що такі принизливі репліки не йдуть на користь нікому: ні США, ні Італії, ні альянсу», - написав Крозетто.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Вона була моєю великою прихильницею. Але я не хочу, щоб вона була моєю прихильницею, бо її там не було — разом із групою НАТО — у питанні протоки, — президент США Дональд Трамп щодо прем’єр-міністерки Італії Джорджі Мелоні під час телефонного інтерв’ю кореспонденту NBC News у Білому домі Ґейбу Гутьєрресу.