Ключове тут "можливий"
Желтовласка у власти.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lis1980
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Там все меняется как настроение у женщин в определенные дни.. )))))))
Я обиделась!! )))))))
Трамп розглядає виведення військ США з частини країн НАТО, — WSJ.
Йдеться про можливе скорочення присутності, зокрема на базах в Іспанії та Німеччині, через відмову окремих союзників підтримати кампанію проти ірану.
Війська можуть перемістити до країн, які підтримали США, а сам Трамп розглядає це як «покарання» для партнерів.
Более конечного и жалкого идиота на троне я ещё не видел.. и даже не представлял, что такое может быть.. рука-лицо.. какая-то советская кино-сказка про смешного дебила-короля из моего детства.. ;)
Йагупоп 77 ))))))

Я обиделась!! )))))))
Трамп розглядає виведення військ США з частини країн НАТО, — WSJ.
Йдеться про можливе скорочення присутності, зокрема на базах в Іспанії та Німеччині, через відмову окремих союзників підтримати кампанію проти ірану.
Війська можуть перемістити до країн, які підтримали США, а сам Трамп розглядає це як «покарання» для партнерів.
Более конечного и жалкого идиота на троне я ещё не видел.. и даже не представлял, что такое может быть.. рука-лицо.. какая-то советская кино-сказка про смешного дебила-короля из моего детства.. ;)
Йагупоп 77 ))))))

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
До нас, чи що?
А хто його підтримав із тих, де немає бази США? Крім нас, нікого.
Згадуємо вчорашній вечір. Коли він збирався знищити одну цивілізацію. І забуваємо про його наміри виведення військ.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Этого клоуна-маразматика так много, блядь!! Куда ни глянешь.. в новости.. Трамп, Трамп, Трамп.. когда это опудало уже угомонится, а???
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
WSJ уточнює, що він незадоволений Іспанією, в першу чергу. Ще Німеччина, Франція та Італія попали під гарячу руку. Але я не про них. А про тих, куди він хоче перевести.
А це: Польща, Румунія, Литва та Греція.
Так кого він збирається покарати?
пише:
Трамп розглядає план передислокації американських військ із країн НАТО, які відмовилися підтримати США та Ізраїль під час війни з Іраном, до більш лояльних союзників.
План знаходиться на ранній стадії і є одним із кількох способів "покарання" НАТО за відмову у допомозі. Сьогодні Трамп зустрічається з генсеком НАТО Марком Рютте, вони обговорять трансатлантичну напругу. (Рютте був одним із тих, хто відмовив Трампа відмовитися від ідеї захоплення Гренландії).
Згідно з планом, США можуть вивести війська як мінімум з однієї країни НАТО – ймовірно, Іспанії чи Німеччини – і перевести їх до інших країн, які більше допомогли США у війні з Іраном: Польщу, Румунію, Литву та Грецію. Іспанія викликала особливе роздратування Білого дому через блокування польотів авіації США та відмову витрачати 5% ВВП на оборону. При цьому серед країн, що викликали невдоволення, крім Іспанії, називають Німеччину, Італію та Францію через обмеження для американських операцій.
Парадокс у тому, що країни східної Європи найбільше зацікавлені у розміщенні у себе американських військ, оскільки знаходяться на кордоні з Росією. Вони серед тих, хто найбільше витрачає на оборону в НАТО.
Країни східної Європи були одними з перших, хто сигналізував про готовність підтримати міжнародну коаліцію з контролю над Ормузькою протокою. Румунія відразу ж схвалила запит США щодо використання своїх баз.
Трамп не може юридично вийти з НАТО, тому що для цього потрібно 2/3 голосів Сенату.
Трамп не може значно скоротити кількість американських військ у Європі, тому що в грудні-2025 Конгрес прийняв поправку, що забороняє скорочувати американські війська в Європі нижче 76 тис. на термін більше 45 днів, Трамп сам підписав цей закон.
Зараз у Європі розташовано 84 тис. американських військових, хоча це число постійно варіюється у зв'язку з ротаціями.
А це: Польща, Румунія, Литва та Греція.
Так кого він збирається покарати?
пише:
Трамп розглядає план передислокації американських військ із країн НАТО, які відмовилися підтримати США та Ізраїль під час війни з Іраном, до більш лояльних союзників.
План знаходиться на ранній стадії і є одним із кількох способів "покарання" НАТО за відмову у допомозі. Сьогодні Трамп зустрічається з генсеком НАТО Марком Рютте, вони обговорять трансатлантичну напругу. (Рютте був одним із тих, хто відмовив Трампа відмовитися від ідеї захоплення Гренландії).
Згідно з планом, США можуть вивести війська як мінімум з однієї країни НАТО – ймовірно, Іспанії чи Німеччини – і перевести їх до інших країн, які більше допомогли США у війні з Іраном: Польщу, Румунію, Литву та Грецію. Іспанія викликала особливе роздратування Білого дому через блокування польотів авіації США та відмову витрачати 5% ВВП на оборону. При цьому серед країн, що викликали невдоволення, крім Іспанії, називають Німеччину, Італію та Францію через обмеження для американських операцій.
Парадокс у тому, що країни східної Європи найбільше зацікавлені у розміщенні у себе американських військ, оскільки знаходяться на кордоні з Росією. Вони серед тих, хто найбільше витрачає на оборону в НАТО.
Країни східної Європи були одними з перших, хто сигналізував про готовність підтримати міжнародну коаліцію з контролю над Ормузькою протокою. Румунія відразу ж схвалила запит США щодо використання своїх баз.
Трамп не може юридично вийти з НАТО, тому що для цього потрібно 2/3 голосів Сенату.
Трамп не може значно скоротити кількість американських військ у Європі, тому що в грудні-2025 Конгрес прийняв поправку, що забороняє скорочувати американські війська в Європі нижче 76 тис. на термін більше 45 днів, Трамп сам підписав цей закон.
Зараз у Європі розташовано 84 тис. американських військових, хоча це число постійно варіюється у зв'язку з ротаціями.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Покарает он прежде всего деньги налогоплательщиков.. )))
Передислокация войск - это не цыганский табор, снялся и поехал..
Передислокация войск - это не цыганский табор, снялся и поехал..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Lis1980, А він ці не рахує. Його вивертає лише від допомоги Україні. Причому, при ньому допомоги немає. А та, що була три з чимось років, ні в яке порівняння не входить з витратами за п'ять тижнів.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Глядя на все его выкрутасы напрашиваются только две версии: он клинический идиот или реально "агент Краснов".. других объяснений на ум не приходит..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Lis1980, Схиляюся до першої.
Для агента він дуже багато меле язиком.
Для агента він дуже багато меле язиком.