Carabin писал(а): ↑11 май 2026, 15:01
«Если бы нам реально поступил приказ на зачистку, на майдане бы никто не уцелел».
Якби на Майдані ніхто не вцілів, то Ви би точно не розмовляли з жодним з беркутівців. З жодним. Тобто не вцілів би ніхто.
Я Вам більше скажу. У нас жоден президент не віддасть такого наказу. Хто б він не був, хоч кум путіна Медведчук, і він би такого наказу не віддав. Ми - не росія. Ми - не Білорусь. У нас такі номери не проходять.
Я не буду з Вами сперечатися і щось пояснювати. Ми на разних полюсах. Може Ви колись і дозрієте? А може так і залишитися, як, наприклад наш dnepr7, у якого броня непробиваєма, час покаже. То буде час для Вас особисто і для Вашої країни в цілому. Нам би хотілося, щоб Білорусь була нормальною, адекватною сусідкою. Якщо ні, то ні. У нас є поряд скажена дура і то ми даємо їй по зубах, то і з Білоруссю якось впораємося.
П.С.
Не треба розповідати нам, що нам щось не те транслювали ЗМІ і ми через це щось не зрозуміли. Ми все якраз зрозуміли так, як воно є насправді. Ми ж в гуглі не забанені. І ми дуже добре розуміємося де пропаганда, а де її нема. У нас школа від росії така, що вам в Білорусі, ще вчитися і вчитися. Ви мені ще розкажіть, що у вас були чесні вибори. Точніше чесний підрахунок голосів. Ага, саме так і було)))
Ваша молодь вийшла на протест. Ваших дітей били. А дорослі не захистили їх. Більше того, я так зрозумів, що Ви особисто з тих, хто був на боці тих, хто бив дубинками юнаків і дівчат. Ця бойня тривала кілька днів. І дорослі спостерігали.
Коли побили наших дітей 30 листопада 2013 року, то наступного дня вийшли дорослі...