Стрілянина сталася неподалік від Білого дому й Національної алеї — біля 15-ї вулиці та проспекту Незалежності. Район переведено в режим ізоляції — Секретна служба США.
Правоохоронці поранили одну людину, її стан невідомий.
Після інциденту заходи безпеки посилили в ключових локаціях.
Подробиці поки незрозумілі: немає інформації про мотив, підозрюваного чи поранення серед правоохоронців.
Наразі президент США Дональд Трамп виступає в Білому домі на саміті малого бізнесу. Cекретна служба евакуювала журналістів у кімнату для брифінгів.
За останньою інформацією, приблизно через 15 хвилин правоохоронці дали відбій тривоги.
А что там у пиндосов?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А что там у пиндосов?
Сьогодні— неофіційний День Зоряних війн.
Білий дім привітав американців з Днем зоряних війн Трампом в образі Мандалорця
В Галактиці, де потрібна сила, Америка стоїть напоготові. Такий шлях. Нехай сила буде з тобою.

Білий дім привітав американців з Днем зоряних війн Трампом в образі Мандалорця
В Галактиці, де потрібна сила, Америка стоїть напоготові. Такий шлях. Нехай сила буде з тобою.

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

А что там у пиндосов?
Мандалорец.. ))))
Заберите уже у них ИИ.. дорвались до цацки, дiтлахи..
Заберите уже у них ИИ.. дорвались до цацки, дiтлахи..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
dnepr7
- Полковник

А что там у пиндосов?
А Вы знали что истоки партий в США - Республиканцы это Южане которые проиграли в гражданской войне, а Демократы северяне. Отсюда и взаимная вражда и распределение сторонников. Прошло 200 лет - но никто не забыт ничего не забыто. И чем больше градус тем быстрее наступит новая гражданская война и так как новые северяне теперь пацифисты против оружия - то победят Южане, возьму реванш.Warisdeath писал(а): ↑26 апр 2026, 06:35Напад на президента США. Це вже третій на цього президента?
Живий. Всі навколо нього живі. Всіх терміново евакуювали. Нападника затримано.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А что там у пиндосов?
Палата представників США зібрала необхідні 218 підписів для примусового винесення на голосування законопроєкту про нову допомогу Україні та санкції проти росії в обхід спікера Майка Джонсона
Вирішальний підпис поставив незалежний конгресмен від Каліфорнії Кевін Кайлі, який у березні залишив Республіканську партію, а ініціативу підтримали всі 215 демократів і давні друзі України республіканці Браян Фіцпатрік та Дон Бейкон
Законопроєкт передбачає 1,3 мільярда доларів військової допомоги Україні, до 8 мільярдів доларів кредитів, нові санкції проти російських фінансових установ, нафтового та гірничого секторів, а також додаткові експортні обмеження
Попри потенційне схвалення законопроєкту Палатою, він також повинен буде проголосований у контрольованому республіканцями Сенаті
Вирішальний підпис поставив незалежний конгресмен від Каліфорнії Кевін Кайлі, який у березні залишив Республіканську партію, а ініціативу підтримали всі 215 демократів і давні друзі України республіканці Браян Фіцпатрік та Дон Бейкон
Законопроєкт передбачає 1,3 мільярда доларів військової допомоги Україні, до 8 мільярдів доларів кредитів, нові санкції проти російських фінансових установ, нафтового та гірничого секторів, а також додаткові експортні обмеження
Попри потенційне схвалення законопроєкту Палатою, він також повинен буде проголосований у контрольованому республіканцями Сенаті
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума