У віці 81 року помер ексдиректор ФБР Роберт Мюллер, який розслідував втручання росії у президентські вибори в США 2016 року
За його підсумками було висунуто обвинувачення 34 особам, серед яких були соратники Дональда Трампа, російські розвідники та три компанії з рф.
Під час слухань у Конгресі 2019 року він заявив: "Наше розслідування виявило, що уряд росії втручався у наші вибори у широкій та системній формі".
Водночас він не дійшов однозначного висновку щодо провини президента. У звіті сказано: "Цей звіт не встановлює, що президент скоїв злочин, але і не виправдовує його".
Реакція Трампа
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
«Теперь, после уничтожения Ирана, на первое место в списке величайших врагов Америки встала радикально левая и крайне некомпетентная Демократическая партия! Спасибо вам за внимание к этому вопросу.»
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Лідер демократів у Палаті представників Конгресу Джеффріс
"Трамп і республіканські екстремісти розпочали безрозсудну війну на Близькому Сході за власним бажанням. Ціни на бензин різко виросли, мільярди витрачаються даремно, а наша країна стала менш безпечною. Нам потрібна зміна режиму в Америці"
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Посту Дональд Трампа об Иране предшествовали подозрительные сделки. За 15 минут до того, как президент США опубликовал 23 марта пост о "продуктивных переговорах" с Ираном, на нью-йоркской бирже были совершены подозрительные сделки с нефтяными фьючерсами на сотни миллионов долларов, сообщила газета The Financial Times. Между 6:49 и 6:50 по вашингтонскому времени было проведено более 6200 операций с фьючерсами на нефть Brent и WTI на общую сумму около 850 млн долларов. Пост Трампа появился в 7:04.
Сразу после заявления Трампа о пятидневной отсрочке ударов по иранским электростанциям мировые цены на нефть резко упали, а фондовые индексы пошли вверх. Однако ситуация изменилась, как только Иран заявил, что никаких переговоров не было - индексы начали снижаться, а нефтяные фьючерсы подорожали. Выбор времени для сделок, отметил один из биржевых аналитиков, "вызывает вопросы". Координировались ли они заранее, пока неизвестно.
Белый дом отверг подозрения в утечке инсайдерской информации. Заместитель пресс-секретаря Куш Десаи заявил, что администрация не потерпит незаконного использования служебного положения, назвав предположения об обратном "необоснованными и безответственными".
Чим відрізняється засідання кабінету Трампа від засідання цккпрс. Ринок акцій впав
Трамп о саудовском принце Мухаммеде ибн Салмане: «Он не думал, что меня придётся целовать в задницу».
Дональд Трамп заявил, что саудовское руководство недооценило его, а теперь вынуждено менять тон и «быть вежливым» с Вашингтоном.
«Он (ибн Салман) не думал, что ему придётся целовать меня в задницу. Правда не думал. Он думал, что я буду просто очередным американским президентом-неудачником, чья страна катится под откос. Но теперь ему придётся быть со мной вежливым. Скажите ему, чтобы он был со мной вежлив», — заявил президент США.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Діду терміново потрібні пігулки, лікарі і суфлер. Суфлер обов'язково. Лікарі з пігулками теж.
Це пипець.
Lis1980, Головне для нього, що путін про це знає. Однодумці, мля
П.С.
Звісно, що я не знаю про процедуру виходу з альянсу, але думаю, що одноосібно такі рішення не приймаються, точніше не виконуються через бажання однієї особи. Навіть якщо ця особа президент США.
У Вербну неділю Ісус увійшов до Єрусалима, і натовпи людей вітали його з похвалою, шануючи як царя. Тепер мене називають царем. Чи можете ви в це повірити? — Трамп.
Колишній прем'єр Японії Ішіба поділився своїм досвідом спілкування з Трампом
Я зустрічався та розмовляв із Трампом десь тричі. Він така людина, що варто лише сказати: "Те, що ви кажете – неправильно", і він миттєво розлютиться. Він дуже запальний
Якщо ви почнете з фрази: "Ви помиляєтеся, дозвольте я вам поясню", він одразу вийде з себе. Тому так з ним не можна
Натомість треба діяти інакше: спочатку сказати: "Ви абсолютно праві!", і вихваляючи, а вже потім додати: "Ви ж, мабуть, мали на увазі ось це, чи не так?", інтерпретуючи його слова по-своєму, щоб він при цьому не втратив обличчя. Будь-що, але зберегти його
Та людина, вона ж усе оцінює виключно з позиції вигоди чи збитку, тому, якщо ви не підведете розмову до того, що «Пане, ось цей варіант буде для вас вигіднішим», то він просто втратить до вас інтерес або відмовить
«Я собираюсь баллотироваться в президенты Венесуэлы», — Трамп.
«После того как я закончу с этим [война в Иране], я могу поехать в Венесуэлу. Я быстро выучу испанский. Я поеду в Венесуэлу. Я собираюсь баллотироваться в президенты.»
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Репортер: Чи існує небезпека для США в тому, що вони перестануть бути фактичним лідером альянсу, а інші сили всередині блоку прийматимуть рішення щодо воєн і ядерної зброї?
Трамп: Ні, це не небезпека. НАТО – послухайте, ми звернулися до НАТО. Я не просив дуже наполегливо
Я просто сказав: "Гей, якщо хочете допомогти – чудово"
А вони: "Ні, ні, ні, ми не будемо допомагати"
Я сказав: "Все гаразд, не хочете допомагати – не треба, бо я завжди казав, що НАТО – це паперовий тигр. Бачите, НАТО – це паперовий тигр
путін не боїться НАТО, путін боїться нас, дуже боїться нас
Він багато разів пояснював мені це. Я встиг дуже добре з ним познайомитися, я його дуже добре знаю
НАТО – це паперовий тигр, НАТО – це ми
Трамп: Подумайте про це, і це не лише НАТО
Ви знаєте, хто ще нам не допоміг? Південна Корея нам не допомогла
Знаєте, хто ще нам не допоміг? Австралія нам не допомогла
Знаєте, хто ще нам не допоміг? Японія
У нас 50 000 солдатів у Японії, щоб захистити їх від Північної Кореї. У нас 45 000 солдатів у Південній Кореї, щоб захистити від Кім Чен Ина, з яким я, як ви знаєте, дуже добре ладнаю
Ви помітили, він говорив про мене дуже приємні речі? Він називав Джо Байдена "розумово відсталою" людиною, гаразд? Тож не розповідайте мені про свої справи
Він сказав, що той Джо Байден – "розумово відстала" людина, він був таким неприємним до Джо Байдена, це було жахливо
Але що стосується мене, Кім Чен Ину подобається Трамп, і ви помічаєте, як добре все складається з Північною Кореєю? Це дуже мило