Ирано-американская война
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ирано-американская война
Белый дом уведомил Конгресс США о том, что считает войну с Ираном законченной — Associated Press.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Lis1980, Згідно з американським законодавством, президент зобов'язаний отримати згоду Конгресу, якщо бойові дії тривають довше ніж 60 днів. Журналісти припускають, що оголосивши про завершення, Дональд Трамп фактично перезапускає цей відлік.

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ирано-американская война
Согласен.. Информации об отводе войск с театра боевых действий не было, а это основной признак их окончания..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
ЗМІ США:
Іран пом'якшив вимоги до США щодо відновлення переговорів у новій мирній пропозиції — The Wall Street Journal з посиланням на джерела.
За інформацією джерел видання, Тегеран запропонував відкрити Ормузьку протоку одночасно зі зняттям блокади іранських портів.
У новій пропозиції Іран також заявив про готовність обговорити ядерні питання в обмін на гарантії припинення атак США та зняття американських санкцій, розповіли співрозмовники WSJ.
Водночас Дональд Трамп все одно незадоволений запропонованими умовами. За даними газети, сторони "все ще дуже сильно розходяться у ключових питаннях
ЗМІ Ірану:
Іран передав через пакистанського посередника відповідь із 14 пунктів на пропозицію США щодо завершення війни — іранське агентство Tasnim.
США пропонували двомісячне припинення вогню, однак Іран хоче врегулювати всі питання протягом 30 днів і наполягає не на тимчасовому перемир’ї, а на повному завершенні війни.
Іранська пропозиція передбачає:
гарантії безпеки від майбутніх атак;
виведення американських сил із прилеглих районів;
зняття морських обмежень;
розблокування заморожених іранських активів;
компенсації;
скасування санкцій;
припинення бойових дій на всіх фронтах;
нові правила для Ормузької протоки.
Іран пом'якшив вимоги до США щодо відновлення переговорів у новій мирній пропозиції — The Wall Street Journal з посиланням на джерела.
За інформацією джерел видання, Тегеран запропонував відкрити Ормузьку протоку одночасно зі зняттям блокади іранських портів.
У новій пропозиції Іран також заявив про готовність обговорити ядерні питання в обмін на гарантії припинення атак США та зняття американських санкцій, розповіли співрозмовники WSJ.
Водночас Дональд Трамп все одно незадоволений запропонованими умовами. За даними газети, сторони "все ще дуже сильно розходяться у ключових питаннях
ЗМІ Ірану:
Іран передав через пакистанського посередника відповідь із 14 пунктів на пропозицію США щодо завершення війни — іранське агентство Tasnim.
США пропонували двомісячне припинення вогню, однак Іран хоче врегулювати всі питання протягом 30 днів і наполягає не на тимчасовому перемир’ї, а на повному завершенні війни.
Іранська пропозиція передбачає:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война

Я невдовзі розгляну план, який Іран щойно надіслав нам, але не можу уявити, що він буде прийнятним, оскільки вони ще не заплатили достатньо високу ціну за те, що зробили з людством і світом за останні 47 років. Дякую за увагу до цього питання!, — президент США Дональд Дж Трамп.