Ирано-американская война

Конфликты на Ближнем Востоке

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ирано-американская война

Где Warisdeath » 13 июн 2026, 22:54

Bikini, Завтра. Все завтра!
Він же пише, що угода буде підписана завтра.

П.С.
Можна робити ставки :wink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Ирано-американская война

Где Lis1980 » 13 июн 2026, 23:01

Завтра может и подпишут..
А вот что будет послезавтра, образно говоря?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ирано-американская война

Где Warisdeath » 14 июн 2026, 00:55

Точну дату підписання документа поки не визначено, однак це станеться не 14 червня, а пізніше — за кілька днів, — офіційний представник МЗС Ірану Есмаїл Багаї, повідомляє Die Welt.

Заява Багаї прозвучала на тлі оптимістичніших прогнозів з боку Пакистану, який виступає посередником у переговорах між Іраном і США, та самого Трампа, який анонсував підписання угоди вже в неділю.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ирано-американская война

Где Warisdeath » 15 июн 2026, 00:02

В Ірані поставили під сумнів продовження переговорів зі США після ударів Ізраїлю по об’єктах «Хезболи» у Бейруті.

Изображение

«Агресія сіоністів проти Дахії вкотре продемонструвала, що Сполучені Штати або не мають волі виконувати свої зобов’язання, або не здатні цього зробити.

Неможливо домогтися поступок, даючи режиму зелене світло. Тактика «доброго та поганого поліцейського» вже застаріла.

Якщо вам бракує волі та здатності виконувати свої зобов’язання, неможливо говорити про продовження переговорів»
, — написав спікер парламенту Ірану Мохаммад Багер Галібаф.

В Ізраїлі наголошують, що удар району Дахія на півдні міста став відповіддю на безперервні атаки дронів, які бойовики «Хезболи» із самого ранку запускають з території Лівану.

Трамп зауважив, що хоча Ізраїль має право захищатися від загроз, атаки були незначними і не потребували такої потужної відповіді.

Изображение

«Сьогоднішній ранковий удар по Бейруту не мав би статися, особливо в такий особливий день, коли ми так близько підійшли до укладення мирної угоди з Іраном.

Ізраїль має право захищатися від загроз, але напад, на який він відповів, був дуже незначним і не мав жодного значення: ніхто не постраждав, не отримав поранень і не загинув, і це не повинно заважати цьому важливому процесу.

Ми дуже близькі до угоди, яка принесе мир у регіон, зокрема в Ліван, і всі сторони повинні стриматися.
Ізраїль не повинен більше здійснювати атак по території Лівану, але й інші сторони, зокрема «Хезболла», не повинні здійснювати атак проти Ізраїлю.

Це може стати початком довгого і прекрасного миру — не змарнуймо цю нагоду!»
, —написав Трамп.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ирано-американская война

Где Warisdeath » 15 июн 2026, 00:10

Ми мали підписати угоду з Іраном сьогодні вранці, але ізраїльський удар по Бейруту затримав цей процес. Гадаю, підписання все ж відбудеться сьогодні, протягом найближчих кількох годин, — президент США Дональд Трамп в інтерв’ю Fox News.

Трамп також зателефонував прем’єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу і запитав його: «Що ти, в біса, робиш?».

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ирано-американская война

Где Warisdeath » 15 июн 2026, 00:34

Після інтенсивних переговорів ми раді оголосити, що мирної угоди між Сполученими Штатами Америки та Ісламською Республікою Іран досягнуто, — прем'єр-міністр Пакистану Шехбаз Шаріф.

Изображение

"Обидві сторони оголосили про негайне й остаточне припинення військових дій на всіх фронтах, зокрема в Лівані.

Офіційна церемонія підписання відбудеться у п’ятницю, 19 червня, у Швейцарії.

Ми хотіли б подякувати Сполученим Штатам Америки та Ісламській Республіці Іран за їхню відданість пошуку дипломатичного розв’язання конфлікту.

Ми також хотіли б висловити щиру вдячність нашим братам у цьому посередницькому процесі — великому керівництву Держави Катар — за підтримку в досягненні цієї угоди.

Окремо я хотів би подякувати далекоглядному керівництву Королівства Саудівська Аравія та Республіки Туреччина за їхній величезний внесок у цьому питанні.

Тепер, коли угода вже є, посередники сприятимуть проведенню серії зустрічей цього тижня.

Ці попередні обговорення щодо імплементації закладуть основу для технічних переговорів та офіційної церемонії підписання".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ирано-американская война

Где Warisdeath » 15 июн 2026, 00:43

Угода з Ісламською Республікою Іран тепер завершена. Вітаю всіх!, — президент США Дональд Трамп.

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Ирано-американская война

Где Lis1980 » 15 июн 2026, 02:23

Вот читаю все это и не покидает ощущение какого-то дешёвого и тупого сериала в стиле водевиля..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Ирано-американская война

Где Lis1980 » 15 июн 2026, 15:16

Как пишут израильские СМИ, Нетаньяху заявил президенту США, что продолжит операцию в Ливане. Несмотря на то, что первый же пункт сделки подразумевает немедленное прекращение войны на всех фронтах, Израиль отказывается выводить войска из Ливана.

То же самое заявил министр национальной безопасности Израиля Бен-Гвир, — «Соглашение Трампа нас не связывает. Израиль не подчиняется Соединённым Штатам, и мы являемся независимым и суверенным государством!

Подчёркиваем: Мы любим США и благодарны президенту Трампу. И всё же, Государство Израиль — не банановая республика».

Сам Трамп уже успел заявить, что «никогда не заботился о смене режима» в Иране.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Ближний Восток»