Ирано-американская война
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
ЦАХАЛ сьогодні розбомбив на сході Тегерану величезний військовий комплекс. У ньому розміщувалися штаби всіх іранських силових організацій та було багато силовиків.
В атаці брали участь понад 100 бойових літаків.
Серед уражених командних центрів у комплексі:
•штаб-квартира КСІР
•штаб Управління розвідки
•штаб «Басідж»
•штаб «Сіл Кудс»
•штаб сил внутрішньої безпеки
•штаб кібервійськ
•штаб підрозділу внутрішніх сил безпеки, який відповідає за придушення протестів
В атаці брали участь понад 100 бойових літаків.
Серед уражених командних центрів у комплексі:
•штаб-квартира КСІР
•штаб Управління розвідки
•штаб «Басідж»
•штаб «Сіл Кудс»
•штаб сил внутрішньої безпеки
•штаб кібервійськ
•штаб підрозділу внутрішніх сил безпеки, який відповідає за придушення протестів
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Тим часом весь Ірак залишився без електрики. У країні повний блекаут.
Міненергетики Іраку повідомило про повне відключення національної енергосистеми.
Фахівці намагаються поновити подачу електрики електроенергії. Причин поки офіційно не названо. Але перед цим повідомлялося про ракетні та дронові удари в районі міжнародного аеропорту Багдада, де розташовані військові об'єкти.
Міненергетики Іраку повідомило про повне відключення національної енергосистеми.
Фахівці намагаються поновити подачу електрики електроенергії. Причин поки офіційно не названо. Але перед цим повідомлялося про ракетні та дронові удари в районі міжнародного аеропорту Багдада, де розташовані військові об'єкти.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Прес-секретар Білого дому Каролайн Левіт заявила на брифінгу для журналістів про те, що союзники фактично контролюють повітряний і водний простір в Ірані: «Немає жодного іранського корабля, який перебуває в русі, — ні в Перській затоці, ні в Ормузькій протоці, ні в Оманській затоці. Ми очікуємо найближчим часом домогтися повного та абсолютного контролю над повітряним простором Ірану».
«Бандитський іранський терористичний режим буде повністю знищено. 47 років терпіння та заохочення з боку світу щодо провідного спонсора тероризму добігли кінця.
Кровожерливі терористичні лідери Ірану платять за свої злочини проти Америки і платять власною кров'ю».
«Бандитський іранський терористичний режим буде повністю знищено. 47 років терпіння та заохочення з боку світу щодо провідного спонсора тероризму добігли кінця.
Кровожерливі терористичні лідери Ірану платять за свої злочини проти Америки і платять власною кров'ю».
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Курдські збройні угруповання, що базуються в Іраку, вже розпочали військовий наступ проти сил іранського режиму, повідомляє i24NEWS з посиланням на представника Коаліції політичних сил Іранського Курдистану (CPFIK).
За словами співрозмовника телеканалу, бійці Партії вільного життя Курдистану почали займати бойові позиції на території Ірану в понеділок, 2 березня.
"Наземні військові дії курдських сил проти Ірану вже почалися з півночі 2 березня", - повідомив представник.
Він додав, що 3 березня іранські сили евакуювали прикордонне місто Меріван і почали створювати оборонні позиції у самому місті та навколо нього.
За словами представника CPFIK, бійці PJAK зайняли позиції у районі південних гір Мерівана на заході Ірану.
Він зазначив, що тисячі бійців PJAK вже розгорнуті у гірських районах Ірану, особливо глибоко у горах Загросу.
За словами співрозмовника телеканалу, бійці Партії вільного життя Курдистану почали займати бойові позиції на території Ірану в понеділок, 2 березня.
"Наземні військові дії курдських сил проти Ірану вже почалися з півночі 2 березня", - повідомив представник.
Він додав, що 3 березня іранські сили евакуювали прикордонне місто Меріван і почали створювати оборонні позиції у самому місті та навколо нього.
За словами представника CPFIK, бійці PJAK зайняли позиції у районі південних гір Мерівана на заході Ірану.
Він зазначив, що тисячі бійців PJAK вже розгорнуті у гірських районах Ірану, особливо глибоко у горах Загросу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
"Невідомий" підводний човен потопив іранський фрегат IRIS Dena біля узбережжя Шрі-Ланки

За попередніми даними, понад 100 членів екіпажу вважаються зниклими безвісти, ще 78 отримали поранення.
Сигнал лиха з фрегата, на борту якого перебували близько 180 моряків, надійшов на світанку.
Міністерство оборони Шрі-Ланки повідомило про проведення пошуково-рятувальної операції.

За попередніми даними, понад 100 членів екіпажу вважаються зниклими безвісти, ще 78 отримали поранення.
Сигнал лиха з фрегата, на борту якого перебували близько 180 моряків, надійшов на світанку.
Міністерство оборони Шрі-Ланки повідомило про проведення пошуково-рятувальної операції.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Генсек НАТО Рютте заявив, що альянс готується застосувати статтю про колективну оборону проти Ірану.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Міністр війни Гегсет: В Індійському океані американський підводний човен потопив іранський військовий корабель, який вважав, що він у безпеці в міжнародних водах
Він був потоплений торпедою. Тиха смерть.
Це перше потоплення ворожого корабля торпедою з часів Другої світової війни.
Він був потоплений торпедою. Тиха смерть.
Це перше потоплення ворожого корабля торпедою з часів Другої світової війни.