Украина-реалии New
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Lis1980, Кажуть, що якась заява була. Але наче конкретно Олексія в ній не згадували. За що, правда, отримали люлей в мережі.
Не знаю. Не читав самої заяви, а чув в ютубі обговорення.
Не знаю. Не читав самої заяви, а чув в ютубі обговорення.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Популизм-популизмом, но популистическая идея должна выстрелить, если она выстрелит.. извините за тавтологию.. Т.е. Льоха принесет мир своим потенциальным избирателям..Warisdeath писал(а): За що, правда, отримали люлей в мережі.
А его идеи, наоборот, дают Путину уверенность, что надави он ещё - и все посыпется.. И не будет ни Льохи, ни его надежд..
Я бы не сказал, что он умный..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Жду четкую и однозначную позицию ЕС.. иначе к ним появится много вопросов..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Розум популістів - це якийсь антірозум.. )))Warisdeath писал(а): Я маю на увазі розум серед популістів, а не розум, як таковий.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Lis1980,

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Зі сторінки ЄС в ФБ:
Заява була зроблена 2 жовтня у 14:45.
А коли Олексій вийшов зі своєю заявою про мир? Зараз подивлюся))
Мир має зупинити війну. Але мир не може означати капітуляцію української державності та ідентичності.
Світ входить у небезпечний період. росія взяла курс на подальшу ескалацію. Виступ володимира путіна на «Валдаї» ще раз продемонстрував: кремль продовжує говорити з Україною та Європою мовою сили, погроз і шантажу. москва перевіряє на міцність єдність НАТО, Європейського Союзу і всього трансатлантичного світу.
Тому сьогодні Україні потрібні одночасно дві речі: максимальна сила для захисту і максимальна дипломатична активність для припинення війни.
Для «Європейської Солідарності» є речі, які не змінюються залежно від того, перебуваємо ми при владі чи в опозиції.
Армія. Мова. Віра.
Це не просто три слова з політичного гасла. Це три опори української державності. Армія захищає нашу землю. Мова об’єднує політичну націю. Віра дає духовну силу вистояти.
За право України бути Україною сьогодні платять життям наші воїни.
Саме тому чисельність і спроможність Збройних Сил України, українська мова, свобода віросповідання та захист українського духовного простору є питаннями українського суверенітету. Вони не можуть бути розмінною монетою ні внутрішньої політики, ні міжнародних переговорів, ні будь-яких домовленостей із державою-агресором.
Про мир можна домовлятися. Про право України залишатися Україною — ні.
Сьогодні відбулося засідання фракції «Європейська Солідарність». У нашій команді можуть і повинні бути дискусії. Демократична політична сила відрізняється від політичної секти саме здатністю сперечатися.
Але є речі, щодо яких ми єдині. Фракція повним складом одноголосно підтвердила: Армія, Мова і Віра залишаються фундаментальними цінностями «Європейської Солідарності» та основою нашого бачення української державності.
Так само незмінним залишається наш стратегічний курс на членство України в Європейському Союзі та формування нової сильної безпекової архітектури континенту. Ми розглядаємо повноправне членство в ЄС як ключовий елемент довгострокової безпеки України, її демократичного розвитку та запобігання новій російській агресії.
Водночас кардинальні зміни у перебігу війни вимагають нових рішень.
Україні потрібна не імітація стратегії. Не набір суперечливих заяв. І точно не черговий політичний серіал із сюжетом, який переписують після кожної нової міжнародної зустрічі.
Україні потрібен український план миру. Влада має представити суспільству зрозумілу й реалістичну стратегію завершення війни, яка дасть відповіді на три головні питання: як припинити бойові дії; як гарантувати безпеку України після їх припинення; як зробити нову російську агресію неможливою.
Першим необхідним кроком ми вважаємо безумовне і всеохопне припинення вогню — в повітрі, на землі й на морі.
Не можна вимагати від українців чекати завершення багатомісячних чи багаторічних переговорів, поки щодня гинуть люди, летять ракети і «шахеди», руйнуються міста, енергетика та економіка.
Спочатку треба зупинити вбивства. Потім — домовлятися про складне. Але припинення вогню саме по собі ще не є миром.
Мир настає тоді, коли після останнього пострілу існують достатні гарантії, що першого пострілу нової війни не буде.
Саме тому допоки міжнародні гарантії залишаються предметом переговорів, найнадійнішою гарантією української безпеки залишаються Збройні Сили України.
Це має стати одним із головних імперативів державного бюджету на 2027 рік. Армія повинна бути повністю забезпечена всім необхідним для фронту, захисту українських міст, цивільного населення, енергетики та критичної інфраструктури.
Україні потрібне переозброєння. Україні потрібна довгострокова фінансова підтримка партнерів. Україні потрібне посилення санкційного тиску на росію. І Україні необхідно разом із союзниками шукати нові безпекові формати, здатні поєднати потужні українські Збройні Сили, військово-фінансову підтримку партнерів та реальні міжнародні гарантії.
Влада також має сформувати сильну й професійну переговорну команду, здатну відстоювати український план миру перед нашими партнерами та за столом майбутніх переговорів.
Окремо наголошуємо: Україна є демократичною європейською державою, в якій мають поважатися права громадян незалежно від мови спілкування чи релігійної належності. Водночас демократія не означає беззахисність. Держава має право і обов’язок протидіяти російському втручанню, пропаганді та використанню підконтрольних кремлю структур для підриву української державності.
росія роками намагалася переконати світ, що проблема України — в мові, церкві, регіонах чи політичних суперечностях.
Ні. Головна проблема України сьогодні має конкретну назву — російська агресія.
Тому відповідальні українські політики мають не створювати нові лінії розколу всередині країни, а об’єднатися навколо того, що справді визначає наше виживання: підтримки Збройних Сил, зміцнення держави, активної дипломатії та міжнародного тиску на росію заради припинення війни.
Мир — це Україна, яка після війни залишається сильною, озброєною, демократичною, європейською і українською.
Зі своєю Армією.
Зі своєю Мовою.
Зі своєю Вірою.
Заяву ухвалено одноголосно повним складом фракції «Європейська Солідарність».
Заява була зроблена 2 жовтня у 14:45.
А коли Олексій вийшов зі своєю заявою про мир? Зараз подивлюся))
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Т.е. в случае прекращения огня мы можем садиться и договариваться о сложном?? Ясно-понятно.. За все хорошее, против всего плохого.. ;)Warisdeath писал(а):Заява була зроблена
В принципе, предложения Гончаренко не идут сильно вразрез с позицией ЕС.. хотя заявление партии составлено очень расплывчато и его трудно трактовать однозначно..
Понятно одно, против переговоров никто не возражает..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Так це дійсно так. Ніхто не проти переговорів. Але ж саме переговорів, а не зустрічей ні про що. Це по-перше. А по-друге, точніше, це поза перше/друге/третє і т.д., а про що зараз можна домовлятися з росією? Вони не йдуть ні на які переговори. Свої умови вони заявили. Ми готові їх виконати? Ні, не готові. У нас є можливість зараз змусити їх змінити ці умови? Ні, зараз нема. То про що тоді переговарюватися та домовлятися? І з ким?
В заяві ЄС чітко одне. Підтримка армії, озброєння армії. А якщо переговори, то тільки після припинення вогню. Про це в заяві сказано чітко.
А росія заявила на весь світ з трибуни ООН ротом Лаврова, що під час переговорів, якщо вони і будуть, то припинення вогню не буде. Потім Пєсков це повторив. Мабуть для тих, хто не почув Лаврова.
Шо кому тут не ясно?
Додам від себе. Ніхто і ніщо в світі не змусить росію змінити свою поведінку, свої умови, свою пихату нахабність, окрім Сил Оборони України. Крапка. Більше в світі нема жодної сили, яка може повпливати на росію. Всі переговори, вся сила дипломатії, всі інші оони/шмоони, залежать від дій ЗСУ. Все. Іншого не існує.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
100%. Еж птица гордая, пока не пнешь - не полетит.. ;)Warisdeath писал(а): Ніхто і ніщо в світі не змусить росію
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Віктор Бобиренко
Хто пропонує здачу України?
У соцмережах перепалка. Нардеп від Європейської солідарності Олексій Гончаренко пропонує домовлятися з росією, бо ми програЄмо війну.
Нардеп від Європейської солідарності Володимир В’ятрович вважає, що будь-які намагання домовитися з росією – це капітулянство.
Одразу ж зазначу, я категорично на боці В’ятровича.
Але зазначу також, що деякі тези Гончаренка правдиві. А саме (цитата):
- І стратегія, яку обирає влада, — пошук Wunderwaffe (чудо-зброї), яка вирішить усі наші проблеми, — абсурдна.
Погоджуюсь. Зелені продають нам НАДІЮ. Сподівання, що ось ще трошки і Фламінго, чи українська балістика розхерачать росію, зроблять блекаут на москві і росіяни побіжать на мітинги вимагати у путіна закінчувати війну. Ага, щас.
От ми не побігли, а росіяни побіжать? Історія доводить, що запас міцності у населення є. Німці не змусили бомбами до капітуляції британців у 1940му і потім зимою 44-45 років.
Так само і жахливі бомбардування Кьольна чи Дрездена союзною авіацією не зменшили волю німців до боротьби у тих же 44-45 роках.
Друга теза від Гончаренка – зелені не комунікують з народом. Мають нас за відсталих, наївних лохів.
І тому потужно і незламно Зеленський замість діалогу віщає нам через відосіки.
Але оце і все.
Бо Гончаренко пропонує домовлятися з путіним. Ось ще цитата:
- Тисяча маленьких домовленостей приведуть до великої мирної угоди.
Або ось іще:
Ми в паритеті.
Тому вихід один — домовлятись.
Домовлятись — це йти один одному на поступки.
Я розумію, що це боляче, але іншого виходу немає.
Отаке от від депутата від ЄС
«Так це ж вже було» - , вигукне з історичної тіні Кучма.
Правильно, це вже було. Дагаварімся пасрєдінкє – памятаєте? Льоша, до тебе цей триндьож ми вже чули від Володимира Олександровича ще у 2018 році.
8 років тому.
Але!!! Давайте спочатку про очевидні речі. Головне – треба зрозуміти, яка стратегічна мета путіна? Він хіба хоче Донбасу? Чи російської мови? Чи син сатани хоче просто підтримати московську церкву? Чи його лякає вступ України до НАТО?
Бо Гончаренко пропонує поступитися саме в цих питаннях.
Яка дурня. Бо путіну потрібна вся Україна. А маленькі питання – не ціль а привід.
І я маю подумати, що Гончаренко сам такий наївний, що от зараз ми трішки поступимося і путін перестане бити по ТЕЦам, школам і лікарням?
Ні, я не думаю, що Гончаренко дурний.
І чи не здається вам дивним, що зараз разом з масованими російськими атаками на нашу інфраструктуру одночасно з’являються і капітулянтські заяви?
Я пропоную вам на вибір три альтернативи, чому Гончаренко так возбудився за мир і хоче бути голубом миру.
1. Одеські контрабандисти, які допомагали Олексію виграти округ у 2019 році мають збитки від того, що стоїть торгівля по морю. Та і їх шефи з ФСБ натякають: «та робіть же вже шось».
От вони Гончаренка і підюжують до «боротьби за мир» через дагаваріцца пасрєдінкє.
2. Це МАГА і трампісти втягли Льошу в свої сітки. І Вітькоф і Кушнер використовують в своїх інтересах Льошу. Про це, доречі, вкидають і офісні канали: типу Гончаренко грає в інтересах трампістів. Але як на мене – ця версія передбачає, що прихильники Трампа вміють грати тонку гру. Ой, а ми ж ми бачимо – трампісти – слон в лавці з посудом.
3. А ось я притримуюсь цієї версії. Льоша, який уже давно грається в «погане ТЦК і хороші ухилянти» та про те , що всіх треба відправити на дємбєль, а воювати буде хтось – просто відпрацьовує і опушує нову електоральну групу «Уставших от вайни», або за словами Казаріна – партії ухилянтів. Якщо є цільова група заморених – її потрібно комусь очолити і повести в світле виборче майбутнє. Гончаренко бачить очевидну тенденцію до поступового збільшення цієї групи.
І хоча більшість українців виявляють намір терпіти і боротися далі, частка тих, хто «за мир за будь-яку ціну» є і потроху збільшується.
Тож я, як політтехнолог, вважаю, що цей демарш Гончаренка – це намагання закріпити за собою електоральну частку. Хай невелику, у 5-7%. Але поступово зростаючу.
І воно б нічого. Але, як вчив Ніцше:
- Коли ви вдивляєтесь у безодню – безодня дивиться у вас.
І Гончаренко, розкидаючи Україною свої політичні амбіції, якраз і підігрує трампістам. А особливо – росіянам. Бо путіну і потрібна якраз в Україні політична сила, яка говорить, що почесна капітуляція – можлива.
Хоча вимагатимуть вони – беззастережної капітуляції.
І ще одне. Гончаренко весь час несе, що ми програЄмо війну. А насправді підтримка нас союзниками – непохитна. І ми вистоїмо цю зиму.
А воювати і далі, після настання весни – у путіна пуп стаканом стане.
Тож прорвемося.
Капітуляції – ні!
Слава Україні!
Хто пропонує здачу України?
Нардеп від Європейської солідарності Володимир В’ятрович вважає, що будь-які намагання домовитися з росією – це капітулянство.
Одразу ж зазначу, я категорично на боці В’ятровича.
- І стратегія, яку обирає влада, — пошук Wunderwaffe (чудо-зброї), яка вирішить усі наші проблеми, — абсурдна.
Погоджуюсь. Зелені продають нам НАДІЮ. Сподівання, що ось ще трошки і Фламінго, чи українська балістика розхерачать росію, зроблять блекаут на москві і росіяни побіжать на мітинги вимагати у путіна закінчувати війну. Ага, щас.
От ми не побігли, а росіяни побіжать? Історія доводить, що запас міцності у населення є. Німці не змусили бомбами до капітуляції британців у 1940му і потім зимою 44-45 років.
Так само і жахливі бомбардування Кьольна чи Дрездена союзною авіацією не зменшили волю німців до боротьби у тих же 44-45 роках.
І тому потужно і незламно Зеленський замість діалогу віщає нам через відосіки.
Але оце і все.
Бо Гончаренко пропонує домовлятися з путіним. Ось ще цитата:
- Тисяча маленьких домовленостей приведуть до великої мирної угоди.
Або ось іще:
Ми в паритеті.
Тому вихід один — домовлятись.
Домовлятись — це йти один одному на поступки.
Я розумію, що це боляче, але іншого виходу немає.
«Так це ж вже було» - , вигукне з історичної тіні Кучма.
Правильно, це вже було. Дагаварімся пасрєдінкє – памятаєте? Льоша, до тебе цей триндьож ми вже чули від Володимира Олександровича ще у 2018 році.
8 років тому.
Бо Гончаренко пропонує поступитися саме в цих питаннях.
Яка дурня. Бо путіну потрібна вся Україна. А маленькі питання – не ціль а привід.
Ні, я не думаю, що Гончаренко дурний.
Я пропоную вам на вибір три альтернативи, чому Гончаренко так возбудився за мир і хоче бути голубом миру.
1. Одеські контрабандисти, які допомагали Олексію виграти округ у 2019 році мають збитки від того, що стоїть торгівля по морю. Та і їх шефи з ФСБ натякають: «та робіть же вже шось».
От вони Гончаренка і підюжують до «боротьби за мир» через дагаваріцца пасрєдінкє.
2. Це МАГА і трампісти втягли Льошу в свої сітки. І Вітькоф і Кушнер використовують в своїх інтересах Льошу. Про це, доречі, вкидають і офісні канали: типу Гончаренко грає в інтересах трампістів. Але як на мене – ця версія передбачає, що прихильники Трампа вміють грати тонку гру. Ой, а ми ж ми бачимо – трампісти – слон в лавці з посудом.
3. А ось я притримуюсь цієї версії. Льоша, який уже давно грається в «погане ТЦК і хороші ухилянти» та про те , що всіх треба відправити на дємбєль, а воювати буде хтось – просто відпрацьовує і опушує нову електоральну групу «Уставших от вайни», або за словами Казаріна – партії ухилянтів. Якщо є цільова група заморених – її потрібно комусь очолити і повести в світле виборче майбутнє. Гончаренко бачить очевидну тенденцію до поступового збільшення цієї групи.
І хоча більшість українців виявляють намір терпіти і боротися далі, частка тих, хто «за мир за будь-яку ціну» є і потроху збільшується.
Тож я, як політтехнолог, вважаю, що цей демарш Гончаренка – це намагання закріпити за собою електоральну частку. Хай невелику, у 5-7%. Але поступово зростаючу.
- Коли ви вдивляєтесь у безодню – безодня дивиться у вас.
І Гончаренко, розкидаючи Україною свої політичні амбіції, якраз і підігрує трампістам. А особливо – росіянам. Бо путіну і потрібна якраз в Україні політична сила, яка говорить, що почесна капітуляція – можлива.
Хоча вимагатимуть вони – беззастережної капітуляції.
І ще одне. Гончаренко весь час несе, що ми програЄмо війну. А насправді підтримка нас союзниками – непохитна. І ми вистоїмо цю зиму.
А воювати і далі, після настання весни – у путіна пуп стаканом стане.
Капітуляції – ні!
Слава Україні!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ну і тут без коментарів)) Ці вміють

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума