Те, що це наука ніхто і не сперечається. Зеленський не зміг її осилити, от ми це і спостерігаємо кожен раз. А от сьогодні у нього вийшло.Sanek писал(а): ↑09 май 2021, 03:22Потому что речи политиков это целая наука
... hnoi-rechi
А там где столько условий, требований и установок, задействованных специалистов... с единственной целью "повлиять на слушателя и побудить его к определенным действиям", говорить об искренности по меньшей мере наивно
Але в даному випадку мова йде про вшанування пам'яті. І тут ніяких умов, ніяких спонукань ні до яких дій. Тому я і спитав чому Ви вважаєте, що в такій промові присутня фальш?
Я ж не кажу про промови і гасла політиків взагалі, а зараз ми говоримо про звернення президента з нагоди Дня 8 травня. Може я дуже наївний, але мені здається, що з таким не фальшивлять.
Хоча, при всьому тому я не впевнений, що президент щирий, коли згадує про сучасну війну і про ЗСУ. Більше склоняюся до того, що у нього немає іншого виходу і він має про це говорити так, як треба, але думаю, що йому важко прийняти те, що він говорить.