И не говорите пан "настоящий генерал-майор"!!!
Президент Зеленский
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Lis1980, Пояркову браво!

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
При тому, що ДоНбас - це Україна. В тому контексті я Вам показував, що там лідерами сепаратистів були теж громадяни України. А президент нам каже, що цього достатньо для об'єднання і какаяразница яких ці громадяни поглядів, головне, що в них паспорт України. А я Вам кажу, що не це - головне.
Без пафосу. Ви - малорос. Як і президент. Пояснювати щось малоросу, це все одно, що мітати бісер. Бісеру в мене немає, не було і не буде. Тому і метати я його не буду. Сприймайте свій світогляд через призму шлунково - кишкового тракту і нехай він працює справно і ніколи не хворіє. Я щиро Вам бажаю цього.Профайлер2016 писал(а): ↑04 янв 2020, 15:13Без пафоса. Я украинец, гражданин своей страны, чтобы Вам там не казалось. Просто моя призма мировоззрения отличается от Вашей.
І мені не здається, а я добре знаю, що малоросів в нас забагато. Більш того, я знаю чому так сталося. Для цього треба інколи читати історію, тільки не радянсько-російську. І наша задача - навчити вас жити у цивілізованому світі. Доречі, на відміну від вас, які хочуть нас відправити за грати, вбити, або варити у кастрюлях. А ще зробити так, щоб ваш малоросійський погляд не впливав на розвиток країни України, як це сталося в минулому році. Цю помилку буде виправлено. Не бійтеся, вона буде виправлена законно та цивілізовано.
І ще радує те, що ключове у малороса все ж таки наголос на "мало". Їм зовсім небагато треба: їсти, пити, і щоб ніякої відповідальності. А хто їх буде годувати, то для них немає значення, тобто какаяразница. От нам і треба зробити так, щоб в нас було смачніше у всьому.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Специально для дальнозорких, близоруких, дальтоников и прочих обладателей любых других глазных болезней!
"Журналіст: Не знаю, може я дальтонік? Новорічне привітання Порошенка у 2018 році. Не бачу ані українського прапора.."
"Чимало українців звинуватили президента Зеленського у тому, що в своєму новорічному привітанні він не використав гімну України та інших державних символів. Журналіст Ростислав Демчук на своїй сторінці у фейсбук розмістив новорічне привітання експрезидента Порошенка за 2018 рік, в якому теж не побачив символів держави:
“Не знаю, може я дальтонік?
Новорічне привітання президента України Петра Порошенка українців з Новим роком у 2018 році в ніч на 2019 рік. Не бачу ані українського прапора, чи іншої державної символіки України. А ви?”
Инет хорошая вещь. В ней можно всегда найти ответ на любую манипуляцию сознанием пользователя
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Вы прикольный парень. Если ДоНбас - це Україна, то почему же Вы и Вам подобные так уперто не хотите принять "дамбас" (Warisdeath писал(а): ↑04 янв 2020, 18:07При тому, що ДоНбас - це Україна. В тому контексті я Вам показував, що там лідерами сепаратистів були теж громадяни України. А президент нам каже, що цього достатньо для об'єднання і какаяразница яких ці громадяни поглядів, головне, що в них паспорт України. А я Вам кажу, що не це - головне.
Хорошо. Если Вы считаете так, то можете зачислить в"малороссы" и остальные не "8 процентов" граждан Украины не сходных во взглядах с "истинным украинцем-арийцем" Варисдетом!Warisdeath писал(а): ↑04 янв 2020, 18:07Ви - малорос. Як і президент. Пояснювати щось малоросу, це все одно, що мітати бісер.
Окей! Киньте мне ссылочку на "истинную историю Украины". Я почитаю. Очень хотелось бы узнать снова, как же украинцы на самом деле наконец стали украинцами, а страна получила те границы, которые сейчас по-глупому стечению обстоятельств снова изменены! И кто по ней "настоящий украинец", а кто "малоросс"?!Warisdeath писал(а): ↑04 янв 2020, 18:07Для цього треба інколи читати історію, тільки не радянсько-російську.
Ну вот. Снова арийские "цивилизационные" замашки. Блин! Ну это уже паранойя.
Идеи национализма ведут в наше время к деградации общества, а не к его развитию. Все больше людей это понимают. Поэтому ошибок прошлого в стране точно уже не допустят. Мир глобализируется. Люди мигрируют. Хотите Вы того или нет, но с идей национализма Вы опоздали. Это было актуально в начале 20 века, а не в начале 21-го. Вот посмотрите, даже на нашем сайте на родном языке пишите только Вы. И то только потому, что я Вас заставил это делать и Вы хотите мне что-то доказать! Кстати, это показывает Вашу подверженность манипуляции.Warisdeath писал(а): ↑04 янв 2020, 18:07А ще зробити так, щоб ваш малоросійський погляд не впливав на розвиток країни України, як це сталося в минулому році. Цю помилку буде виправлено.
Многозначительно.
П.С. О "бисере"... Хорошо хоть не продолжили)))
Последний раз редактировалось Профайлер2016 04 янв 2020, 19:30, всего редактировалось 3 раза.
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
У Пети труселя жовто-блакытни )))) Да. Молодцы! Поймали )))Профайлер2016 писал(а): Новорічне привітання Порошенка у 2018 році. Не бачу ані українського прапора.."
РS: Долго еще Петю вспоминать будем? Тут кто-то разве топит за его возвращение? По мне он на*уй уже не нужен, но еще больше не нужнО нынешнее недоразуменее!!! Поэтому мочить его будут со всех стволов в режиме нон стоп! Пока не слетит или не повесят ))) Привыкайте. Или выходите на демонстрацию в защиту и поддержку. Вас же 75%!! Большинство!! Или с ногами проблемы? ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Что-то вы так болезненно страшилку национализма воспринимаете? Ааа, тоже небось нацмен как нынешний През? Стопудово!! )))) Не бойтесь! Погромы в прошлом ))) А ну ка расскажите какая из политических сил Украины к ним призывает? Хоть кто-нибудь делит украинцев по национальному признаку? Хватит пи*деть и байки кацапов повторять!Профайлер2016 писал(а): Идеи национализма ведут в наше время к деградации общества, а не к его развитию.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Sanek
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Он все больше хмелел. Я за ним по пятам.
Только в самом конце разговора
Я обидел его, я сказал: - Капитан!
Никогда ты не будешь майором!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Однозначно. Подивіться все відео, може прозрієте разом з автором цього скріну.
А може й не прозрієте, ні Ви, ні цей журналіст. Бо на відміну від спадкового дальтонізму, який не дає людям можливості розрізняти один, або декілька кольорів, існує ще й набутий дальтонізм. А при набутому дальтонізмі виникає погіршення і труднощі в розрізненні саме синього і жовтого кольорів. Так що може треба до лікаря, а не скриніти уривки з контексту і не розповсюджувати брехню.
Так що тут Ви зі своїм журналістом-дальтоніком мимо.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Ой довго. Дуже довго. І чим далі, тим більше. Їм же НІЧОГО сказать, окрім як про Порошенка. Один створював, інший руйнує. А, як відомо "ламать - не строить". Їм же, що не скажи, вони тут же про Петра Олексійовича. І ніяк їм не доходить, що тим самим вони дають плюс в здобутках п'ятого президента, і дуже жирний мінус в діях шостого. Вони не розуміють, що якби один не збудував, то цим і ламати було б нічого.
Тут флешмобчик запилили))))) Почав Віктор Литовченко, що веде ВатаТВ, інші приєднуються
Петро Порошенко настільки крутий, що…
Не треба їм вбивати у голови, що їх більшість. А то ще крила повиростають
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Профайлер2016, Especially for you
Слів "патріот" чи "ватник" дійсно не пишуть в паспортах. Паспорт лише фіксує українське громадянство. Але між цими групами є велика різниця.
І про Донбас, який був, є і буде українським. І запам'ятайте раз і назавжди, що як тільки Ви і такі як Ви, відмовитесь від Донбасу, готуйтеся жити у миколаївській народній республіці. Там буде триколор. А какаяразница, чи не так?
Слів "патріот" чи "ватник" дійсно не пишуть в паспортах. Паспорт лише фіксує українське громадянство. Але між цими групами є велика різниця.
І про Донбас, який був, є і буде українським. І запам'ятайте раз і назавжди, що як тільки Ви і такі як Ви, відмовитесь від Донбасу, готуйтеся жити у миколаївській народній республіці. Там буде триколор. А какаяразница, чи не так?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Dr. Alban, який виступав у Криму, пустили в Київ після втручання Зеленського
«Мені було заборонено в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному острові Крим.
З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі», – написав співак у Instagram.
«Мені було заборонено в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному острові Крим.
З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі», – написав співак у Instagram.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Ладно там, этого бананана можно и пустить... его куда зовут туда и едем
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
И он вообще должен гордится, что ручкается с самым влиятельным политиком мира!
Гримерка... квартальные фейсы... др.Албан и САМ ЕГО ВЫСОЧЕСТВО !!!!!
Гримерка... квартальные фейсы... др.Албан и САМ ЕГО ВЫСОЧЕСТВО !!!!!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Ні, не ладно. І не можна.
Справа не в тому, що він там собі думає про чий Крим, хоча і це також важливо. Справа в порушенні законодавства України. І це порушення законодавства очолив гарант.
Іноземні артисти і інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями в анексований роісєю Крим через закриті України пункти пропуску. Dr. Alban виступав у Криму після анексії і прибував до Криму не через українські пункти пропуску, а літаком із єрефії.
Камради, вам не здається, що ці люди, які захватили найвищі посади нашої держави вже навіть не шифруються? Маски з них падають
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Так його ж для цього і запрошували, щоб він виступив у кварталі. А тут якісь закони. Людям гроші треба заробляти, а тут закони мішають. Це як? І що це таке?
От гарант і начхав на закон.
А какаяразница виконувати закони, чи нє?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Превратить государственное управление воюющей страны в полный, абсолютный, б*ядский клоунский цирк во всех ветвях - это, безусловно, невероятный, не имеющий конкурентов талант зеленой власти.
Сука, да мне уже Дмитрий Песков начинает казаться адекватным неглупым человеком.
Сука, да мне уже Дмитрий Песков начинает казаться адекватным неглупым человеком.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Я вам тут роси, яка вже б'є фонтаном, приніс!!!
Кращий анекдот Нового Року
Агов, підтримувачі, прихильникі, адепти супер-мена, самого чесного, самого впливого, самого наймудрішого президента Зеленського, як вам це лайно з росою у ваші очі? Вмиваєтесь? Солодка водичка? Їжте, пийте, смачного вам!
Птфу, яка мерзота, ця команда
Кращий анекдот Нового Року
Агов, підтримувачі, прихильникі, адепти супер-мена, самого чесного, самого впливого, самого наймудрішого президента Зеленського, як вам це лайно з росою у ваші очі? Вмиваєтесь? Солодка водичка? Їжте, пийте, смачного вам!
Птфу, яка мерзота, ця команда
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Пішло відбілювання)))))
Які ж вони тупі...