А ворожити будуть з проникненням всередину, чи обійдуться оглядом і дотиками?
Украина-реалии New
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Диалог... 

-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Все забуваю спитати. От згадав і бігом на форум
А куди подівся бурштин і всі ті страшні історії, пов'язані з бурштином?
І ще одне питання.
А шо там з моніторами?
А куди подівся бурштин і всі ті страшні історії, пов'язані з бурштином?
І ще одне питання.
А шо там з моніторами?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Полковник

Украина-реалии New
Скоро найдут их у Медведчука ))))))Warisdeath писал(а): А шо там з моніторами?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
dnepr7
- Полковник

Украина-реалии New
Мобильная связь GSM она цифровая и голос передается в уже сжатом виде с использованием специальных кодеков например EFR (Enhanced Full Rate) Работает со скоростью 12,2 Кбит/с. Делим на 8 и получаем Kb. Один час 5,5 Mb
Но есть один момент. GSM это пакетная передача данных даже для голоса - и пакеты эти идут по оптимально короткому пути, с одной базовой станции на другую через магистраль. Чтобы все это писать нужно весь этот поток завернуть на серверы и там писать в режиме реального времени - то есть в то время пока абоненты говорят. С моей точки зрения это технологически невозможно.
У операторов сотовой связи Украины стоят сверх-мощные сервера серии 9000 и они еле тянут просто биллинг - подсчет минут тарификацию.
Конечно по конкретным номерам можно весь трафик завернуть на сервер и записать.
Но делать это по 10.000.000 абонентах в режиме реального времени - это ненаучная фантастика.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Сорі за джерело, але ліньки шукати інших

-
dnepr7
- Полковник

-
dnepr7
- Полковник

Украина-реалии New
Именно как у Путина образца 2000 года. Становление автократии. Но Путин свой авторитет заслужил победой во второй чеченской войне этим самым "в сортире замочим". А дальше уже авторитет отшлифовывал. У ЗЕ пока что побед не видно никаких.Warisdeath писал(а): ↑19 май 2021, 00:12Вообще-то наша задача, чтобы наш не стал, как путин. Вот что. А пока, что наблюдаются все действия, как у путина. У молодого путина.
С точки зрения теории да Государство система перераспределения доходов + служить и защищать. Но на практике - в основном Государство обеспокоено собственным выживанием и выдачей плюшек правящему классу.Warisdeath писал(а): ↑19 май 2021, 00:12И государство - это не карательный орган. Хватит жить совком и россией. Отрывайтесь от них. Просыпайтесь.
Государство - это свод законов, перед которыми равны все. И община избирает ответственных, которые отвечают за исполнением этих законов. Ключевое тут - выбирает община. Ключевое тут - сменяемость власти. А не так, как путины и лукашенки сами себя переназначают и сами под себя пишут удобные для них законы.
Вот что.
-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Влад Бевх, ничего удивительного... работают слаженно как оркестр с дирижером 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Їх і не буде.
Треба чесно признатися самім собі, що завдяки Зеленському особисто і його команді Україна два роки товкла воду у ступі. Завтра два роки, як він зайняв посаду президента. І почав він з порушення Конституції. Виконав він одну єдину свою обіцянку: "Я йду руйнувати систему". І він її зруйнував. Його виборці, одурені пропагандою, вирішили, що він зруйнує ті недоліки, які були у нашій системі. А він всі недоліки закріпив і удосконалив, а ті інституції, які працювали, він зруйнував. Він спаплюжив державні символи і державні свята, він глумився над воєнними, він зруйнував міжнародні відносини, він опоганив службу розвідки, він приклав максимум зусиль, щоб Україна втратила довіру союзників, він стільки всього поганого і руйнівного зробив для держави Україна, що не вистачить ні часу писати, ні бажання читати.
Не буде у нього перемог. У держави Україна з Зеленським і його оточенням перемог не буде. У держави Україна знову головна задача: вистояти і не розвалитися.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
ЭТО ЯВКА С ПОВИННОЙ так не палились даже Джордано Бруно на костре и Кива на диссере как Зеля на ТСК
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Warisdeath, а еще Зе и Ко звиздуны невероятного масштаба! Начиная с кумовства (мол не будет!
) и заканчивая тарифами... Я просто не понимаю как можно так ссать в глаза избирателям...
Смелый парнишка, однако! 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ой, забув про головне.Warisdeath писал(а): ↑20 май 2021, 00:39він стільки всього поганого і руйнівного зробив для держави Україна, що не вистачить ні часу писати, ні бажання читати.
Що тепер після всього того, що вони напрацювали за ці два роки, у них єдиний шанс на порятунок - це утримати владу. І утримати її не тільки на одну каденцію. Тому тепер ми в режимі онлайн спостерігаємо як на наших очах йде узурпація влади. Вони прикладуть максимум сил для цього. Вони будуть триматися за неї зубами, ногами, руками. Тому для них перемога це зовсім не те, що перемога для нас. Їхня перемога не в тій країні мрій, яку собі намалювали його виборці, а їхня перемога в тому, щоб з маленького блазня, який бачить себе Наполеоном, виріс лукашенкопутіноназарбаєв-рахмонбердимухамедов.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Sanek, Я ж і кажу, що недоліки системи він укріпив і закріпив. Просто не захотів їх перераховувати, ми всі про них знаємо. Починаючи від друзів на посадах, і закінчуючи розгулом корупції. При жодному президентові корупція так себе вільно не відчувала, як при президенті Зеленському.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Вся надія на ЗСУ, патріотів, небайдужих громадян, що різні чепушили з пасечніками не стануть у нас героями, депутатами ВР, з компенсацією з бюджету України за вчинені злочини перед державою Україна.
Це я перевів путінську перемогу у чеченській війні на наші реалії.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Да... так победил, что до сих пор дань платитWarisdeath писал(а): ↑20 май 2021, 01:11Це я перевів путінську перемогу у чеченській війні на наші реалії.
Но лохторат поначалу поверил в победу... это они сейчас задаются вопросами
Вот так и бывает... народу показывают одно и только спустя годы становится понятным, что это не совсем то, что на обертке