Ну и что?? Все как в Европе.. мы же туда движемся?? ;)Warisdeath писал(а):Хрєнасє![]()
У нас наркотики продаються в крамницях у свободному доступі
Украина-реалии New
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Lis1980, Не перекручувайте.
Європа - це закон, бурократія і держава для своїх громадян. Закон, який однаково працює для всіх. Суди і судді, які однаково працюють для всіх. Сплата податків кожним і звітування правительства перед народом за витрати цих податків. І всі інші цяцькі, які дозводяють відчувати себе захищеним державою. Може нам спочатку зробити це, щоб говорити, що
Ну і головне. Якщо в Європі і є дозвіл на продаж наркотиків, то він точно не для дітей. І там точно не продають його під виглядом цукерок.
І раз ми хочемо, щоб як в Європі, то в даному конкретному випадку треба мати дозвіл на торгівлю цими речовинами. Ну, щоб, як в Європі, за законом.
Європа - це закон, бурократія і держава для своїх громадян. Закон, який однаково працює для всіх. Суди і судді, які однаково працюють для всіх. Сплата податків кожним і звітування правительства перед народом за витрати цих податків. І всі інші цяцькі, які дозводяють відчувати себе захищеним державою. Може нам спочатку зробити це, щоб говорити, що
А то щось ми не з того починаємо.
Ну і головне. Якщо в Європі і є дозвіл на продаж наркотиків, то він точно не для дітей. І там точно не продають його під виглядом цукерок.
І раз ми хочемо, щоб як в Європі, то в даному конкретному випадку треба мати дозвіл на торгівлю цими речовинами. Ну, щоб, як в Європі, за законом.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ох тут цікаво! Наше недалеке минуле. Так ми і жили)) І смішно зараз і сумно.
Стара політична реклама: як проросійські політики промивали мізки українцям?
Марина Данилюк-Ярмолаєва аналізує політичну рекламу минулого, зосереджуючись на проросійських наративах та їхніх наслідках в контексті української політики. Як тодішні новини та політтехнологи впливали на суспільство?Що трапилося з фігурантами, які поширювали проросійські наративи в Україні?
Стара політична реклама: як проросійські політики промивали мізки українцям?
Марина Данилюк-Ярмолаєва аналізує політичну рекламу минулого, зосереджуючись на проросійських наративах та їхніх наслідках в контексті української політики. Як тодішні новини та політтехнологи впливали на суспільство?Що трапилося з фігурантами, які поширювали проросійські наративи в Україні?
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Кстати, а где Шуфрич??
Видео ещё не смотрел.. ;)
Видео ещё не смотрел.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Lis1980,
Писали, що наче його відпускають під домашній арешт. Хоча по статті, за якою його звинувачують, - державна зрада - ні застава, ні домашні арешти не дозволяються. А Марина у відео сказала, що він ще у СІЗО.
Писали, що наче його відпускають під домашній арешт. Хоча по статті, за якою його звинувачують, - державна зрада - ні застава, ні домашні арешти не дозволяються. А Марина у відео сказала, що він ще у СІЗО.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Такой персонаж.. о были времена!! Каждый день звучал вопрос "а пиздили ли сегодня Шуфрича??".. )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

Украина-реалии New
А потом евреи удивляются, что их никто не любит.. ;) Деньги не пахнут, мои вы дорогие?? Ню-ню..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!