Lis1980, Такс. Ситуація міняється)) Тож було на початок доби, а на вечір вже вітер змінився.
Президент США Дональд Трамп ввечері 20 жовтня розкритикував ХАМАС за вчорашнє порушення перемир’я.
На зустрічі з прем’єр-міністром Австралії в Білому домі Трамп сказав: «Ізраїль повернеться в Газу впродовж двох хвилин, якщо я їм дозволю. Поки ми цього не робимо. Ми даємо їм (ХАМАСу) ще трохи часу. Якщо вони не будуть поводитися пристойно — їх знищать».
Трамп підкреслив, що хоче дати шанс крихкому перемир’ю в секторі Газа, яке він допоміг укласти.
Він повторив свої слова про те, що вчорашній напад на ізраїльських солдатів у Газі не був санкціонований керівництвом ХАМАСу.
«Я не думаю, що це була справа керівництва, але в них там бувають внутрішні заворушення. Вони вбили деяких людей — багато людей», — продовжив Трамп, імовірно маючи на увазі страти «непокірних» палестинців, які проводить ХАМАС.
«Але це — жорстока група… Вони сильно розпусти́лися і зробили речі, яких не мали робити. Якщо вони продовжать у тому ж дусі, ми наведемо порядок, і це станеться дуже швидко й доволі жорстоко», — сказав Трамп.
Израиль VS разные арабы - современность
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Израиль VS разные арабы - современность
Не, ну понятно, если поломают его любимую игрушку - мир на БВ, Трамп будет возмущен.. ;) А ХАМАС такие, что могут и поломать - у них башня набекрень ещё больше, чем у Донни ))))))Warisdeath писал(а):Lis1980, Такс. Ситуація міняється))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |