Гражданский образец - одиночными
Очередью (отдачи реально нет!)
Модератор: Parabellum
Де його знайшли точно не скажу. Но що не партизан це точно. Впевнений по тій причині що технологічні клейма присутні. В тому числі і на кожусі.Wseb2net писал(а): Вот смотрю я на этот ППШ и думаю, а не партизанское ли это производство? В инете информации про такую защелку я не нашел. Где его нашли не знаете?
З впевненістю можу сказати лише про кожух та люфу. Що вони рідні це факт, другий факт це те що цей апарат повоював гарантовано на всі 100. А от решти..... так як і виробник. Дослідження технологічних клейм нічого не дали.Wseb2net писал(а):И еще. Вы уверены, что все железо от одного ствола? Или только кожух, а остальное - сборная солянка?
фабрична.Wseb2net писал(а): А если ремонт? Нет никаких следов? Защелка фабричная?
По цій самій причині я не скидаю у тему технологічних клейм, клейма з роком та неоспоримого факту що цей апарат відвоював своє. Може не довго но в одному бою був це точно. Не встигну його дочистити а фото вже промаячать на різніх форумах. Зберу а там видно буде.Wseb2net писал(а): Загадочный артефакт![]()
Поздравляю с супер редким предметом!![]()
На ганзе кто-то с нашего форума уже фото в тему про ППШ кинул, но ни ответа, ни комента. Даже ихним спецам нечего сказать
Все досить акуратно профрезировано. В общий доступ поки що не дам. Не то щоб я жадний, а щоб завчасно не обглодали його по костомашках. Потому охота робити відпаде. Нехай поки що залишиться темною конячкою.Wseb2net писал(а):Можно фото защелки крупным планом? Снизу, сверху, с боку, в разборе?
Скажу коротко. Не шкодую що він в мене. Якось маячив ще один такий, тепер ще його вишукую.Wseb2net писал(а): Дорого купили этот артефакт? Цену понятное дело не спрашиваю, но все-таки хотя бы порядок.