Більше триста наших дронів на Москву (підмосковья) .
Результати дуже скромні. Пʼять згорілих машин на автостоянці в Раменському , один загиблий охоронник, попадання підбитого дрона в жилий будинок. Ще московити заявляють по поранених.
Повезли єврокомісара на місце «терористичного злочину київського режиму»
Висновок - московський регіон від дирчиків московити прикрили.
Наші б теж могли замість іржавих російських реакторів на 30 років як згнилі фундаменти Ерлікони та Бофорси купляти по всьому світі - але наша влада вважає що не на часі.
Нагадую - шахед летить по швидкості як літачок першої світової - але не відміну від них не маневрує. Збивається любим зенітним засобом.
Людство ще не зрозуміло нові реалії. МЗА рахуються застарілими засобами і поки що продаються за копійки (б у)
Нас не сприймають за нормальних, вважають нашу війну дикунською як війну Парагваю та Гондурасу в тридцяті (тоді вперше массово застосували ручну автоматичну зброю).
Ну чекаємо на якусь регіональну війну в Азії де шахеди чи їх аналоги будуть вистрілювали десятками тисяч за хвилю. Тоді зачухаються.
Нормальне рішення дронної проблеми - дрон перехоплювач з турбіною. Розгоні дані скажені. Дальність звісно набагато менше але йому і не тре дальності.
Трамп любит дрочилово туда-сюда.
Только чересчур залипает на этом приеме.
По моему все уже поняли.
Если не будет и дальше ничего против России - значит все же в планах Трампа купить Россию накормив Украиной.
Например чтобы использовать против Китая. Китай кстати уже задергался.
А пока Трамп отбросил предложение Канады создать структуру по борьбе с теневым танкерным флотом Путина.
Влучання було по Московському нафтопереробному заводу, вибухи були в районі лінійно-виробничої диспетчерської станції «Стальной конь», що в Орловській області Росії. З її допомогою управляють технологічними процесами нафтопроводу «Дружба».
І тут раптом з'явився Сійярто
Атака українського БпЛА на нафтопровід "Дружба" зупинила постачання нафти до Угорщини, – повідомив глава МЗС країни
Як зазначив Петер Сійярто, Угорщина розцінює це як "напад на свій суверенітет".
"Ми закликаємо українців не атакувати енергетичну інфраструктуру, яка спрямована на Угорщину. Угорщина не бере участі у війні між росією та Україною, Угорщина не несе відповідальності за цю війну".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Бутусов заявив що московити на околицях Суджі.
Самі московити заявляють що вже в центрі міста але внятних доказів тому немає.
В Зет каналах люте завивання «по ВСУ що відходять удари не наносять, знову догоаорнчк зрада!»
Цитата
Дональд Трамп поставил Владимира Зеленского на место и объяснил ему, что Вашингтон серьезно настроен на долгосрочное мирное соглашение по Украине, сообщила пресс-секретарь Белого дома Кэролайн Ливитт.
И мы очень, очень довольны тем, как сложилась сегодняшняя сделка с украинцами. И мы надеемся, что это будет продолжаться долго и вечно - такова цель президента Трампа, и мы надеемся, что сможем достичь этой цели", - сказала она.
При этом Ливитт отметила, что не получала информации о реакции России по тем договоренностям, которые обсуждались в Джидде между США и Украиной.
Кроме того, США вновь передают Украине данные разведки, сообщила глава национальной разведки Тулси Габбард.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
(с)
Российские пропагандисты начали разгонять тему о жертвах украинских военных на освобожденных территориях. Посмотрев имеющиеся у них доказательства можно сказать пока что:
1. Никаких сотен или даже десятков трупов - не продемонстрировано (в отличие от, например, от оккупированого РФ Селидово). Пока речь идёт буквально о пяти-шести телах.
2. Все помещения, что они показывают с трупами или в "освобожденной Судже" или в других местах - сильно разбиты артиллерийским огнём или авиабомбами. Один из продемонстрированных трупов (без головы) лежит в помещении, но сильно засыпан явно нетронутыми выбросами грунта.
3. Очевидно, что большая часть поражения помещений внутри "котла" на совести тех, кто его более полугода обстреливал. Продемонстрированные тела никак не "свежие", а скорее "осенние" сохранившиеся в неразложившемся (но явно измененном) виде за счёт нахождения на морозе.
5. Лишь одно из продемонстрированных тел (погибший в собственной кровати) выглядит как жертва пулевого ранения. Остальные - как жертвы обстрелов, иногда либо укутанные после гибели, либо перемещенные в пространстве.
6. Из какого оружия, кто (а значит и кем) был убит - решать судебно-медицинской экспертизе, а не обнаружившим тела солдатам, шевелящим их палками. Вообще-то, в ситуации обнаружения вызывается представитель прокуратуры, а не делаются заявления об ответственности. Тем более, что часть освобожденных населенных пунктов по несколько раз переходили из рук в руки.
7. О степень контроля ВСУ за оккупированной территорией говорит появление на российских каналах видео со "срочниками" выходящими по гуманитарному коридору и толкающими коляски с маломобильными персонами старшего возраста. Они мягко говоря выглядят сыто, здорово и бодро, в хорошей недешевой одежде. Про их судьбу и реалии жизни в оккупации хотелось бы узнать поподробнее.
8. Мы ничего не знаем о ходе переговоров об обмене населения и гуманитарных акциях по вывозу людей из зоны боев. Знаем только, что РФ в Беларуси было передано несколько десятков человек. В российском плену находится до 15 тыс. украинских гражданских лиц, которые, как мы можем предположить, российская сторона могла бы обменять на гражданское население Суджи. Интересно, почему это не было сделано.
Виявляється він, Рютте, такого не говорив. Взагалі не говорив.
Сергій Сидоренко (той, що співзасновник та шефредактор «Європейської правди») звернувся до своїх колег:
Колеги-журналісти, які завзято (спільно з російськими помийками) поширюють фейк про "Рютте відмовив Україні у членстві в НАТО", у мене вопріс: може, час зупинитися? Вам самім не гидко на цьому хайпувати?
Цієї новини в реальності не існувало. Рютте такого не говорив. Взагалі.
Спершу - про те, що було реально.
Генсек НАТО давав інтерв'ю Блумберг-ТВ, обговорювали варіанти безпекових гарантій для України, на які погодиться Трамп і його адміністрація. У процесі обговорення журналістка, перебиваючи відповідь генсека (це цього разу важливо!), перепитує, дослівно: "But he is really taking off, is really takin Ukraine joining NATO off the table..."
Тобто, "але ж він (Трамп) дійсно знімає зі столу питання вступу України до НАТО..."
Рютте (якого, нагадаю, перебили) у цей момент каже "угу", яке у цьому контексті явно звучить не як слово "так", а як підтвердження того, що він у розмові, сприймає питання. І почувши це підтвердження, журналістка продовжує ставити своє питання про те, як Україні гарантувати ненапад Росії.
Робити новину з цього "угу"? Колеги, ви серйозно?
Як жартують у нас в офісі, наступним рівнем падіння українських ЗМІ буде новина "по очах Рютте було видно, що членство України в НАТО вже не розглядають".
Та понад те, навіть ЯКБИ це було реальною ствердною відповіддю з боку Рютте (підкреслю, стверджувати це немає підстав), то звідки купа українських медіа придумали, що щось змінилося, що членство виключене абощо.
Трамп не розглядає вступ України до НАТО - і це добре відомо. А тим більше він його не розглядає зараз, у рамках мирної угоди. Це - факт, багато разів підтверджений. І він зовсім не змінює статусу України як aspirant country у відносинах з Альянсом. Рішення Північноатлантичної ради про те, що Україна буде членом НАТО - наразі чинні (побачимо, звісно, що з самим Альянсом буде).
Це - факти.
А те, що зараз несеться українськими медіа - фейк. І дуже сумно було побачити, "на хайпі" поширення цього фейку підхопили також авторитетні медіа.
І, схоже, їх навіть не цікавить те, що західні медіа цієї "сенсації" не побачили, лише деякі українські та - сюрприз - російські. І щось мені підказує, що саме роісянці могли бути джерелом та натхненням для тих, хто потащив це в український простір.
"Я б припустив, що Україна не стане частиною НАТО, і я б припустив, що деякі частини — можливо, регіон Донбасу зокрема або райони, населені вихідцями з Росії, — відійдуть Путіну в будь-якому врегулюванні шляхом переговорів. Чи помиляюся я у своїх здогадках?" - запитав Майка Волца журналіст Шон Ханніті.
За словами Волца, під час переговорів може бути вирішено, що деякі окуповані території України відійдуть до Росії та додав, що це питання обговорюється з двома сторонами.
"Шоне, ти ні в чому не помиляєшся. І важливо те, що ми обговорюємо всі ці речі з обома сторонами. Ми ведемо ці обговорення з нашими колегами, з росіянами.
Ми ведемо ці обговорення з нашими колегами з України — і ми підштовхуємо обидві сторони до зближення з президентом Трампом, головним перемовником, який сповнений рішучості покласти край цій війні", - додав радник Трампа.
« Я думаю, что они пожарную команду сформировали, а теперь ее наращивают. А паузы это туда сюда ее перебрасывание. Успешных, несколько раз съездивших на штурм и вернувшихся сараев - как раздача РЭБ, десант на броне с ранцами РЭБ и помпой. Потом сцепку, например, миномет, в щели под сеткой и снабжение на мотоциклах и багги. Штурмовики на багги - заскочить, держать, накапливаться. Тех штурмовиков, что заходят под скиды в противоосколочном хорошем, в накидках против теплаков. Вон штурмовиков в трубу. Пилотов понятно, всяких разных. и аналогов вампиров скоро массово. Контр-пилотов - РТР, арта, крансополи. И стачивая нам "температуру по больнице" одноразовыми частями, добиваясь падения здесь и сейчас у нас средних компетенций бойца, а не на слаживании и в больнице, они хотят этот костяк увеличивать. И он то под покровском, то под Курском, да. И надо не проебать где они его пустят в ход.»
Эта страница специально создана для пропагандистских материалов пропагандиста порошенковской ботофермы Warisdeath и сочувствующих ему, для того чтобы...