Если бы да кабы

Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Я как любитель фильмов про постапокалипсис - просто не мог не притянуть видео с реально работающей авто на дровах сюда. Авто сделали в Белорусии.Warisdeath писал(а): ↑20 ноя 2022, 01:58Lis1980, Я тому і кажу, що це жах. В моєму баченні це жах.
Тому що на такі ноухау, мать їх так, я дивлюся завжди глибше.
Той, хто створює електромобілі і той, хто їздить на них, той хоче жити. І жити комфортно. Жити там, де все працює і про те, що таке блекаути знати лише з фільмів жаху. А от ті, хто займається подібними "інноваціями", як на відео, у 21-му сторіччі, і ті, хто пишається, дивлячись на це, вони живуть минулим, створюють минуле і все своє життя готуються до чорного дня. І такі, як вони завжди на боці тих, хто створює блекаути.
Це два світи. Темряви і світла.
Скрыть ссылки на пост |
Быть максимально готовым к выживанию в любых условиях - это важно. И ситуация в Украине 2022 это только подтверждает. Я вот сейчас активно занимаюсь автономным электроснабжением и автономными системами для приготовления пищи и отопления. И меня интересуют ЛЮБЫЕ новации и технологии в этой сфере.Warisdeath писал(а): ↑20 ноя 2022, 01:58Lis1980, Я тому і кажу, що це жах. В моєму баченні це жах.
А от ті, хто займається подібними "інноваціями", як на відео, у 21-му сторіччі, і ті, хто пишається, дивлячись на це, вони живуть минулим, створюють минуле і все своє життя готуються до чорного дня.
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
От тому я кажу, що це жах. Вони самі їздять на дришпаках з коритом в багажнику і до нас приперлися. Що Ви тепер шукаєте не варіанти, як повернути свою колишню, або знайти нову дівчину, а варіанти як вижити в принципі і більше нічого не цікавить. І це ненормально.
Скрыть ссылки на пост |
Не будите лихо!!.. ;)Warisdeath писал(а): Що Ви тепер шукаєте не варіанти, як повернути свою колишню, або знайти нову дівчину
Скрыть ссылки на пост |
В Украине идет война, перебои с электричеством - логично побеспокоиться про автономность. Это актуально. С личной жизнью у меня все наладилось уже. И бизнес мой нормально работает.Warisdeath писал(а): ↑29 ноя 2022, 01:06От тому я кажу, що це жах. Вони самі їздять на дришпаках з коритом в багажнику і до нас приперлися. Що Ви тепер шукаєте не варіанти, як повернути свою колишню, або знайти нову дівчину, а варіанти як вижити в принципі і більше нічого не цікавить. І це ненормально.
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |