Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Зробив нарешті нового мангала вже протестував м'ясо не смажили покіщо, но вечеря буде смачна.
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Готував минулого тижня на новому мангалі
Подивився на ціні задушила тож було зроблено з залишків металу за пару днів і наявності пару годин часу.
Подивився на ціні задушила тож було зроблено з залишків металу за пару днів і наявності пару годин часу.
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
З'явилась нагода приготувати смачненьке ділюсь фото кабаччкі, крильця і картопля
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Хочь день і не рибний но вирішила зробити рибкі, трішкі
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Ґомбовці
Ґгомбовці – закарпатський десерт, родичі кнедликів. Зазвичай, їх роблять із сирного тіста (такого, як на ліниві вареники) і начиняють полуницями, сливами або сливовим повидлом. Але існує ще один, менш поширений, варіант – з картопляного тіста.
Для страви:
500 г картоплі
1 склянка борошна
1 яйце
дрібка солі
10 слив
50 г вершкового масла
50 г мелених сухарів
50 г цукру
кориця
Картоплю зварити в мундирах. Охолодити, почистити, перекрутити на м’ясорубці. Додати борошно, яйце, сіль та замісити тісто. Сливи розділити на половинки, вийняти кісточки. Картопляне тісто розділити на невелику шматочки. Кожен шматочок тіста розплескати в млинець, покласти на середину половинку сливи, заліпити, сформувавши кульку.
На сковорідці розтопити масло, всипати сухарі, розмішати, смажити пару хвилин. Додати цукор, корицю. Готувати, помішуючи, 1-2 хвилини. Ґомбовці відварити у киплячій підсоленій воді (коли спливуть – готові), викласти в глибоку миску, додати сухарну засмажку. Миску потрусити, щоб ґомбовці гарно обкачалися в сухарях.
Не хвилюйтеся, - смак картоплі зовсім не відчувається.
Ґгомбовці – закарпатський десерт, родичі кнедликів. Зазвичай, їх роблять із сирного тіста (такого, як на ліниві вареники) і начиняють полуницями, сливами або сливовим повидлом. Але існує ще один, менш поширений, варіант – з картопляного тіста.
Для страви:
500 г картоплі
1 склянка борошна
1 яйце
дрібка солі
10 слив
50 г вершкового масла
50 г мелених сухарів
50 г цукру
кориця
Картоплю зварити в мундирах. Охолодити, почистити, перекрутити на м’ясорубці. Додати борошно, яйце, сіль та замісити тісто. Сливи розділити на половинки, вийняти кісточки. Картопляне тісто розділити на невелику шматочки. Кожен шматочок тіста розплескати в млинець, покласти на середину половинку сливи, заліпити, сформувавши кульку.
На сковорідці розтопити масло, всипати сухарі, розмішати, смажити пару хвилин. Додати цукор, корицю. Готувати, помішуючи, 1-2 хвилини. Ґомбовці відварити у киплячій підсоленій воді (коли спливуть – готові), викласти в глибоку миску, додати сухарну засмажку. Миску потрусити, щоб ґомбовці гарно обкачалися в сухарях.
Не хвилюйтеся, - смак картоплі зовсім не відчувається.
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Псіханули по холостяцькі
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
- Генерал-майор
- Сообщения: 12598
- Зарегистрирован: 03 дек 2016
- Поблагодарили: 70534 раза
- Карма: +11/-0
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Готував не сам но було смачно
-
- Генерал-майор
- Сообщения: 12598
- Зарегистрирован: 03 дек 2016
- Поблагодарили: 70534 раза
- Карма: +11/-0
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Добавлю трішкі про нормальну їжу
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Підніму трошкі тему може хто не знає
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Підніму трішкі тему і настрій
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113382 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Сьогодні в вечорі картопля з салом